Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA !

Cevap: Bu nedir ya? Galatasaraylıları münferit olarak öpüyorum

Radikalin spor eki yok dogruduzgun 1 sayfa ayırıyolar spora

Dediğin doğru.Spor eki yok ama,bahsettiğin gazetelerin hepsinden daha iyi köşe yazarlarına sahiptir Radikal.Zaten geri kalanları internetten takip edebiliyoruz.

Cevap: Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA!!!

Artık Hürriyetin internet gazetesine bile bakmıyorum...

Cevap: Bu nedir ya? Galatasaraylıları münferit olarak öpüyorum

Beyler bıktım bu hürriyetin tek yanlı haberleridne 2 tane fanatik febeşli yorumcuları var

1. Ercan saatçi(bize pkk lı diyen orman çocugu)

2. Meriç tunca

Bundan sonra hürriyet gaztesini bidaha evime sokarsam namerdim

FOREVER ZAMAN(tek adaplı tarafsız haber yapan spor eki olan gazte bu, bide arasıra habertürk)

Düşün dicek laf bulamıyorum adamların spor müdürü yüce taraftarımza dağdan geldin yakıştırması yapıyo, ve meriç tunca nice şaibeli şampiyonluklara diyo

NEFRET EDİYORUM SENDEN DOĞAN MEDYA

Doğan medyayla ilgili düşüncelerim aynı ama siyaset yapmayayım diyorum da gelip burda Zaman gibi kimin nesi olduğu belli bedava dağıtılan bir gazeteyi tanıtmasak iyi olur.

Cevap: Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA !

Hürriyet almak mı allah korusun.

Hayatım boyunca bir kere bile almadım o tuvalet kağıdını...

Ben bir Hürriyet okuruydum. Gazatem diyebileceğim Hürriyet için çok küçük bir kayıbım.

Umarım yanlışlarından biran önce dönerler. Aksi halde bu ayrılık bitmeyecek.

Ercan Saatçi olayından sonra ne alıyorum ne aldırıyorum...

nefret ediyorum Hürriyet senden.

haberleri okumadan once kaynagına bakıyorum.

eger hürriyet ise, okumadan geçiyorum!!!!!!!!!!!

Ben bir Hürriyet okuruydum. Gazatem diyebileceğim Hürriyet için çok küçük bir kayıbım.

Umarım yanlışlarından biran önce dönerler. Aksi halde bu ayrılık bitmeyecek.

Aynı durum benim içinde geçerli. Fakat kendiminki ile beraber toplam 8 hürriyet abonesini "küfürbaz içgüveysi" nin gazetesinden vazgeçirdim. O adam ordan gidene kadar da bu böyle devam edecek.

Hürriyet degil hepsi palavra adam gibi adam kac tane gazetemiz var?

başlık yukarı

almıyoruz

aldırmıyoruz

I - TARİFİ:

Madde 56 - Haksız rekabet, aldatıcı hareket veya hüsnüniyet kaidelerine aykırı sair suretlerle iktisadi rekabetin her türlü suistimalidir.

II - HÜSNÜNİYET KAİDELERİNE AYKIRI HAREKETLER:

Madde 57 - Hüsnüniyet kaidelerine aykırı hareketler hususiyle şunlardır:

1. Başkalarını veya onların emtiasını, iş mahsullerini, faaliyetlerini yahut ticari işlerini yanlış, yanıltıcı veya lüzumsuz yere incitici beyanlarla kötülemek;

2. Başkasının ahlakı veya mali iktidarı hakkında hakikata aykırı malumat vermek;

I - ÇEŞİTLİ DAVALAR:

Madde 58 - Haksız rekabet yüzünden müşterileri, kredisi, mesleki itibarı, ticari işletmesi veya diğer iktisadi menfaatleri bakımından zarar gören veya böyle bir tehlikeye maruz bulunan kimse:

a) Fiilin haksız olup olmadığının tesbitini;

b) Haksız rekabetin men'ini;

c) Haksız rekabetin neticesi olan maddi durumun ortadan kaldırılmasını, haksız rekabet yanlış veya yanıltıcı beyanlarla yapılmışsa bu beyanların düzeltilmesini;

d) Kusur varsa zarar ve ziyanın tazminini;

e) Borçlar Kanununun 49 uncu maddesinde gösterilen şartlar mevcutsa manevi tazminat verilmesini;

istiyebilir. Davacı lehine ve (d) bendi hükmünce tazminat olarak hakim, haksız rekabet neticesinde davalının elde etmesi mümkün görülen menfaatin karşılığına dahi hükmedebilir.

Bu konu forum sahibinin, bu mesaja müdahale etme yetkisi olan yöneticilerin ve burdaki kimi mesaj sahiplerinin başını belaya sokabilecek nitelikte. Her şeyden önce kanuna aykırılık içeren mesajlar kalitemize yakışmıyor. Basın ve düşünce özgürlüğü karşısında yazdığım kanun maddeleri yüzünden maddi manevi zarar talebiyle Hürriyet Gazetesi veya adı geçen kimi yazarlar dava açarsa büyük olasılıkla herkes açısından hoş olmayan bir sonuç doğacaktır.

Batu Han,

Eğer bu bahsettiğin olay yapılıyor olsaydı antu milyon kere kapanmış, milyon kere ceza almıştı. Kimsenin umurunda değil bu tarz işler. Tabi ki dikkat etmek lazım fakat bunları umursayan yok. Burada yine sadece hakaret var, antu küfür bombardımanına tutuyor.;)

adsc4b1zewrfd.png

Geri
Üst Alt