Üye Görüşü Büyük Kumpas (Komplo Teorisi)

Bir daha aysel gibi saçma salak 9-10 yaşlarında çocukları yazacağı şeyleri yazmamanızı şiddetle uyarıyorum.

İlk ve son uyarım, hala ısrar edeneler olursa ceza alması için elimden gelen herşeyi yapacağıma emin olabilir.

Galatasaray kulübünün en büyük efsanesi Terim'dir ikinci ile arasında fersah fersah fark vardır. Galatasaray'ın kazandığı başarıların yarısında ismi olan adam sonuçta.

belçikalı botoks uzmanı ünal aysel fanları daha ne gibi saçma sapan yorumlar yapacak merakla bekliyoruz.

En büyük efsane Ali Sami Yen ve ondan sonra Metin Oktay dir, Terime gelene kadar cayci lari da sayarim

Moderatör tarafında düzenlendi:
gel sana özet geçeyim durumu

selçuk inan-burak yılmaz:bu adamlar milli takımdada berbat oynuyor, sözleşmeyi kaptıktan sonra yatışa geçmişler belli.

ünal aysal:tek adam olmaya çalıştı ve eline yüzüne bulaştırdı, bütün başarıların sahibi olmadığını acı bir şekilde öğrendi. baktı işler iyice sarpa sarıyor kaçtı.

fatih terim:benim ferrariden veya del bosqueden ne farkım var dedi milli takımın başına geçti, emeklilik öncesi tüpçüden ne koparsam iyidir diyor %90.
Basit sade ve dogru tespitler olmus

en büyük efsane Ali Sami Yen ve ondan sonra Metin Oktay dir, Terime gelene kadar cayci lari da sayarim

En büyük efsanesine bende katilmiyorum ama Fatih Terim kesinlikle G.Saray efsanesidir, hiç birsey onu degistiremez.

40 senedir G.Sarayla alakasi olan adami cayciyla kiyaslamak çok saçma.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Form ve moral düsüklügü var, zaten Galatasaray´da oynayan her oyuncu bu durumda. Fenerbahce´deki oyuncular da buna dahil, onlarda benzer bir olayi Yanal ile yasadilar. Caner o günden bu güne ayni Caner degil, ve takim olarak performanslari ciddi sekilde düstü.

Bu adamların kepaze futbolu sadece basit form düşüklüğü ile açıklanamaz..

Bu adamların kepaze futbolu sadece basit form düşüklüğü ile açıklanamaz..

Milli Takımda da bilerek kötü oynadıklarını iddia ettiğini anlıyorum, Volkan' ı filan da katmışsın; bu adamlar ve Terim ellerinden geliyor olsa Milli Takımı şaha kaldırmak isterler, TFF deli primler vermeye de hazırken, para ve itibar düşmanı mı bunlar?...Hem bu kadar geniş çaplı bir 'Vatana ihanet' koalisyonunun kurulması da, gizli kalması da pratikte imkansızdır...Terim' in MT sonrasında Galatasaray' a kapağı atabileceğinin garantisi ne ki?...Milletimiz komplo teorilerine bayılır (Dayanağı olmayanlardan nefret ederim şahsen) da çok zorlama ve afaki olmuş...Aksine, Fatih Terim' in Milli futbolcular üzerinde pek de hakimiyetinin olmadığı kanaatindeyim, kendi aralarında dalga konusu edilmesini bile muhtemel görüyorum hatta...

Evet Galatasaray'da kirli oyunlar dönüyor. Daha önce de dönmüştü. Ama müsebibleri için fazla aşağılara bakıyorsunuz.

İstiklal caddesine çıkıp sağına soluna bakanlar müsebibi görebilirler.

bence de böyle oldu, Terim 4-5 yiyior medya bisey demiyor canin sag olsun tripinde ler.

Galatasaray 4 yiyor aman tanrim ne rezil kepaze bir takim filan hemen ortalik karisiyor.

Terim in etrafi hep kuvettliydi medya olarak, oyuncu baglari da saglam dir, yani büyük Galatasaray li degildir cünkü konuscam konuscam dedi, bir TFF ye b.k diyemedi ve bide üstüne oraya gitti, yetmedi konuscam konuscam dedi Aysal aleyinde, Fener derbi öncesi buldu zamani, evet tesadfür dür bunlarin hepsi...

''Şemşamer (Ayçekirdeği) mezhepli'' diye bir tabir vardır Anadolu' da!...Yani komplo teorisi değil de karakter açısından ele alınmalı bu tutarsızlıklar...

Lucescu doneminden bir anekdot

Hatta yeni hocasıyla harika bir uyum yakalayan Hasan, Rangers’a atılan bir gol sonrası Lucescu’ya koşunca Terim’den bir telefon aldığını da itiraf eder: “Ne o Hasan? Hocanı çok seviyorsun galiba?”

Lucescu doneminden bir anekdot

Hatta yeni hocasıyla harika bir uyum yakalayan Hasan, Rangers’a atılan bir gol sonrası Lucescu’ya koşunca Terim’den bir telefon aldığını da itiraf eder: “Ne o Hasan? Hocanı çok seviyorsun galiba?”

Doğru mu dedikodudan ibaret mi bilmem ama sözleri kişilerin ağzına yerleştirince hiç sırıtmıyor. Olmamıştır demek, olmuştur demekten daha zor.

Malesef.

Ah ah Ünal Aysal gibi bir başkanı harcadı güçlü (!) birileri. Galatasaray tarihinin benim görebildiğim (son 20 yıl) en iyi başkanıdır kesinlikle.

gram mantık kalmamıs arkadas sızde...basınıza taş yagsa terımden bıleceksınız..hala boyok bosgon dıye aglayıp duruyorsunuz adamın ıcıne ettı klubun basketbolcular kacıyor futbolcular 5 6 aydır maasını alamıyor sız hala terım sabote edıyor dıyorsunuz...heralde tulundan mamalar geldı basladınız boyle konulara..ayrıca terım oyle bı sabote edıo kı mıllı takıma kadar uzandı selcugun burak ın becerıksızlıklerı haklısınız mıllı takım harıka gıdıyor klupte oynamıyorlar...işinize bakın az mantıklı konular acın antuya cevırmeyın burayı

forumun yuzde 90 ını malum aysal fanboydu.şımdı aysalın bu kadar rezaletı çıkınca ve çok sevdıklerı aysal 4.haftada bırakıp kaçınca tek çare kaldı tukurduklerını yalamamak ıçın.komplo teorılerı.sportıf basarısızlık falan her seyı anlarım da..bu kötu malı tablo nedır bunu anlamıyorum.bunun neresı komplo.hajrovıç olayında uyanmamız lazımdı.sonra sneıjderın ıstese serbest kalacagını ögrendık.basketbol takımı ıle her sey bellı oldu.ergın ataman damı komplocu.bu takım aylardır para alamıyor arroyo harıcınde tum basketbolcularımız ısterse gıder demedı mı?

Bunu yanlış bilmiyorsam Mehmet Demirkol'du sanırım bir programda çok güzel açıkladı şöyle bir söz söyledi; Fenerin koruma kalkanları var ne yaparsan yap biryere kadar içlerine girebiliyorsun bir yerden sonra kalkanlar devreye giriyor ve içeriden birşey sızdırmıyor içeride hallediyor sorunlarını ama Galatasaray öyle değil Galatasaray ligde liderlikte gidiyor 1 maç kaybediyor sesler yükseliyor halbuki rakipleride kaybediyor ama sadece Galatasaray konuşuluyor Avrupa'da bir maç kaybediyor hemen linç ediliyor rakipleri Avrupa'ya bile gidemezken nedense Galatasaray kalkanı yok ve üstüne gidiyorlar gibi devam ediyordu. Peki bu kalkanlar neden olmaz neden bu kadar savunmasızız bence sebebi apaçık düşman dışarda değil içeride Galatasaray daha içeri ile sorununu halletmeden dışarıyı kontrol etmeye çalışıyor bence taraftar birşeye ayaklanıyorsa ilk önce şu içimizdeki para hırsı bürümüş saçma sapan Lise Üniversiye muhabbeti yapan tipleri temizlemelidir.Ayrıca futbol mafya Terimle ipleri koparıp yöneticilikten anlamayan ama çok iyi taraftar ve sempatik bir adam olan Albayrak gibi tiplerden kurtulmalıdır Albayrak'ı çok seviyorum ama 5 yaşındaki çocuk gibi kulüp yönetilmez ayrıca şuan bu komplo teorisinde en kötü yerde duran adamda maalesef Albayrak asrın hatasını yapmak üzere bütün herşey onun üstüne yıkılacak ve 6 ay sonra yönetim değişecek.

TFF Basın Sözcüsü Mete Düren: "Terim onay verirse, Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a gitmesine kolaylık gösteririz."

Adnan Öztürk: Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesi kararından dolayı, Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum..

Terimin gidişinde terim'e çok laf ettim burada.Aynı zamanda aysal'a çok destek verdim.Ama bu kadar komplo teorisi yapmaya gerek yok bence .Faruk süren ekibi kadrolaşıyormuş.Ne güzel en başarılı günlerimiz yaşatanlar bunlar ne olursa olsun

Medya ayağı da yavaş yavaş devreye giriyor, yakında ultraslan da bişeyler yapacaktır;

B3hxmf1IQAAfPB4.jpg

Geri
Üst Alt