Büyük maçlar BİTTİ, bu karamsarlık NEDEN?

Cevap: Büyük maçlar BİTTİ, bu karamsarlık NEDEN?

Şampiyonluk için 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik yeter.Bundan sonra sadece ve sadece 1 beraberlik hakkımız kaldı bana göre onun için öncelikli olarak önümüzdeki 3 haftada 3 galibiyet le 9 puan bunun başlangıcı olmalıdır.72 puan şampiyonluk için yeter bence.Bursa Fb BJk 70 puan barajına çok zor ulaşır.Ama esas konu biz 72 puana ulaşırmıyız düşündürücü olan bu.

7 maçta 7 galibiyet alırsak şampiyon olabiliriz derim...

Ama çok zor be..

Bursaspor ve İBB var dişli rakipler arasında...

her maçı ayrı ayrı düşünmek lazım. 7de 7 diyince insanın gözü korkuyor, ama her hafta önümüzdeki maçı kazanacağız diye çıksak daha kolay olur. sene başında kimse 7de 7 bekliyormuydu? Hayır. Herkes bir sonraki maçımızı kazanıcaz diye bakıyordu olaya.

Bence bu hafta Sivas'ta puan veririz olay biter.

Tamamina katiliyorum, bu takim 7 de 7 yaparsa sampiyon burasi kesinde, bende inanmiyorum yapabileceklerine. sampiyonlar ligi vizesi alalimda varsin sampiyon olmasinlar.

Kesinlikle dedigin gibi ilk önce sampiyonlar ligi vizesini düsünmeliyiz.

Seneye Sampiyonlar ligin de olamazsak cok sey kaybederiz. Ne adam gibi transfer yapabiliriz nede elimizdeki oyunculari tutabiliriz. Ve en kötüsü de 2 senedir kurulan kadro, getirdigimiz Teknik Dürektör, harcadigimiz paralar, yani bunlarin hicbir anlami kalmaz.

Benim dusuncem su. Rakipler mutlaka puanlar kaybedecek, ama, bizim 7'de 7 yapacagimizi dusunmuyorum. Bir de zor maclar gecti diyoruz ama, bu zor maclarin 1-den bile 3 puan alamadik. Eskisehir, Kayseri, Trabzon, Besiktas, Fenerbahce... Neyse. Insallah takimimiz kendini toplar.

Sivasspor (D) - Diyarbakırspor - Antalyaspor bu maçlar kolay çünkü rakipler de çok iyi top oynamıyo ankaragücü gibi her maç 2 gol yiyen kasımpaşa gibi...

Manisaspor (D) - İstanbul B. B.(D) - Bursaspor - Gençlerbirliği (D) bu 4 maçtan alacağımız maksimum puan 4 olur bu isteksiz futbolla... bursa ve belediyeden puan almamız çok zor bence

Biz 7/7 yapalım rakiplerin takılmama olasılığı yok.

Sen büyük maçların hiçbirinden puan alamazsan bu duruma düşersin. Yazıklar olsun bu futbolculara. Eskişehir, Trabzon, Fenerbahçe bu takımlardan birinimi bile yenemediler ya.

Sen büyük maçların hiçbirinden puan alamazsan bu duruma düşersin. Yazıklar olsun bu futbolculara. Eskişehir, Trabzon, Fenerbahçe bu takımlardan birinimi bile yenemediler ya.

Aslında bu üç maçıda kazanabilecek pozisyonları bulduk.Ayrıca yediğimiz gollerde tamamen aptalcaydı.Başkaları gibi oynadığımız kötü futbola girdiğimiz sıfır pozisyona rağmen sadece şansımızın yardımıyla maçları kazanıp şu an lider de olabilirdik.Tabi bunların hiç bir önemi yok sonuçta başlık bile içinde bulunduğumuz durumu anlatıyor,büyük maçları bitirdiğimiz için seviniyoruz.Bu sene şampiyonluğu haketmediğimiz çok açık ama rakiplerimizinde bu şampiyonluğu bizden daha fazla hakettiğini söylemekte zor.Bu takımlar 8/8 yaparlerken bizden daha iyi oynamıyorlardı.Şimdi bizde bu futbola rağmen 7/7 yapabiliriz.

Futbol umut vermiyor ondan bu karamsarlık

Geri
Üst Alt