Üye Görüşü Büyük Ortasaha Problemi!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Selçuk-Melo-Dzemaili-Hamit-Yekta

Elimizdeki ortasahalar bunlar. Ben yorum yapmayayım. Sadece isimlere bakın bakın ve düşüncelerinizi yazın. Ne demek istediğimi anlarsınız.

Takımın hocadan sonraki en büyük, beklerden bile önceki problemi!

Bknz: el freni orta saha

Bize genç ve dinamik orta saha oyuncular lazim

Takimi gelecek sezon gençlestirmek lazim

Ozan Tufan-Tolgay Arslan ikilisi süper olur. Melo-Selcuk ve diğerleri artık vadesini doldurdu..

Selçuk-Melo-Dzemaili-Hamit-Yekta

Elimizdeki ortasahalar bunlar. Ben yorum yapmayayım. Sadece isimlere bakın bakın ve düşüncelerinizi yazın. Ne demek istediğimi anlarsınız.

Takımın hocadan sonraki en büyük, beklerden bile önceki problemi!

Valla kötüler ama bu adamlar haklısın ama takımda bu adamların pas attıgı zaman kenardan gidip içeri pas atacak adam yok ki hepsini birlikte oynattıkça batıyorlar haliyle

Dzemaili nin ne halta yaradığını biri açıklasın

devre arasinda dagitilmasi gereken yapidir tbf.

bunlardan verim almaya bakacağız, zaten kulübün finansal yapısı rezil durumda.gönül ister ki sissokogillerden 1,90'lık iki yönlü zenciyi dayayalım ortaya ama maalesef.

Yabancı sınırı kalkarsa ne gerekiyorsa o alınsın. Kalkmazsa Ozan ve Tolgay alınsın çok şey değişir bence.

Yabancı sınırı kalkarsa ne gerekiyorsa o alınsın. Kalkmazsa Ozan ve Tolgay alınsın çok şey değişir bence.
2 oyuncu gelince dertler çözülür sanıyorsunuz.

Şu an Ozan bu takımda olsa Tarık'tan az laf yemez, ne topçuluğu kalır, ne düzlüğü...

Şu an bu takıma Messi 'yi koy takım yine 4 'er 4 'er yer, o kadar iddialıyım, sorun bireysel oyuncu kalitesizliğinden öte takım olamayışımızda...

O yüzden çöplerden oluşan Balıkesir ve Başakşehir bizi net skorlarla yenebildiler. Şampiyonlar liginde aldığımız hezimetleri saymıyorum bile...

Bireysel oyuncu kalitesi bizden düşük olduğuna kefil olacağımız Beşiktaş, bizden iyi futbol oynuyor. Veli kavlak, Olcay Şahan, Kerim Frei bu takıma gelmiş olsalardı Yiğit Gökoğlan muamelesi görürler, o derece geriye giderlerdi.

Bizim en büyük problemimiz Selçuk İnan ve Burak Yılmaz.Takımda bunlardan daha kötüleri var ama bu adamların kötü oyunu takımda kapatılamayacak sorunlara yol açıyor.Çünkü biri takımın 1. forveti diğeri ise 2. cm'si. Üstelik bu adamların iyiye gitmeleri de imkan dahilinde değil.

Selçuk İnan;
Koşar ama 3. viteste.Güya 11-12 km koşuyor ama cm olmasına rağmen top çalma sıfır, ikili mücadele yok, dribbling yok, tek pas çabuk oynama yok.Tek bilidiği şey topu alıp ileri bakıp defansın arkasına pas atmak.Onu da bu aralar yapamıyor.Yani Selçuk'un yapabildiği hiçbir olay yok.

BY17;
Top tutamaz, pas yapamaz, top süremez, pozisyon alamaz, çevre kontrolü yapmaz hatta uğraşmaz bile, bol bol faul yapar, ofsayta düşer.Eskiden patlayıcı gücü vardı şimdi o da yok.Zaten bu yüzden bu aralar çok ofsayta kalıyor ilk senesinde böyle değildi.Artık arkadan çıktığında stoper topu alıyor.

Bu adamlarla 5 yıl sözleşme imzalayan ÜA'ya saygılarımı sunuyorum!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orta sahada problem var evet ama Prandelli hepsini aynı anda oynatarak çözmeye çalışıyor bu sorunu. Üçlü orta saha saçmalığını beşliye çıkardı. İkili orta saha önlerinde Sneijder yeterlidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
DK da Cezayir Milli Takımında Brahimi diye bir zenci futbolcuyu hayranlıkla izlemiş, Galatasaray da en çok eksikliği duyulan futbolcu tipi olduğunu düşünmüştüm. Porto da yardırdığına dair bir yazı okudum geçenlerde, izleme şansım olmadı...O olmaz başkası olur da, demek istediğim bize o tür dinamik orta saha oyuncuları lazımdı, Sinyor gidip Selçuk un kopyasını aldırdı...Çift stoperin önünde tek önlibero olarak konsantre ve dsiplinli oynayan Melo ya itirazım yok, dediğim gibi oynarsa Dünyada sayılı adamlardan; diğerleri beş para etmez, becerisi yüksek dinamo gibi de çalışan birkaç futbolcu şart...

DK da Cezayir Milli Takımında Brahimi diye bir zenci futbolcuyu hayranlıkla izlemiş, Galatasaray da en çok eksikliği duyulan futbolcu tipi olduğunu düşünmüştüm. Porto da yardırdığına dair bir yazı okudum geçenlerde, izleme şansım olmadı...O olmaz başkası olur da, demek istediğim bize o tür dinamik orta saha oyuncuları lazımdı, Sinyor gidip Selçuk un kopyasını aldırdı...Çift stoperin önünde tek önlibero olarak konsantre ve dsiplinli oynayan Melo ya itirazım yok, dediğim gibi oynarsa Dünyada sayılı adamlardan; diğerleri beş para etmez, becerisi yüksek dinamo gibi de çalışan birkaç futbolcu şart...
Brahimi müthiş oynuyor Portoda. Barcelona 2 sene içinde alir.

Tamam o zaman alın size 10 milyon dolar, dediğiniz adamları da satın total parayla sezon sonu oyuncu alın,

kimi alırdınız orta alana 4 tane oyuncu yazın? yabancı sayısına göre seçin ama..

Geri
Üst Alt