Büyük Proje! Riva'ya 800 Villa...

Bugün bu karar itiraz eden bazı arkadaşların iddia ediyorum kendi özel hayatlarında borçları sıkıştığı zaman

yapacakları ilk iş ya evi ya arabayı satmak, borçlar önenip gelecekte ekonomi adam gibi yönetilecekse neden olmasın?

özellikle o kalan parayla yeni yatırımlar yapılabilir, yeni bir arsa alınabilir, en kötü "ada" mız satın alınabilir,

böyle yapılırsa sermaye kaybı minimuma indirilir, gelecekte yeni kaynaklar yaratılmış olur..

Insan ve kulüple daglar kadar fark var.

Insan borç yapmak istemeyebilir, ama kulüp her zaman borç yapacaktir.

Ben bu karara itiraz etmiyorum ama itiraz edenleri anliyorum; böyle yeniden bu kadar borcumuz olursa satacagimiz birsey kalmaz.

3.kopruyu bekleyelim.Sonra da Avm falan yapalim.

hep lafta yıllardır proje var ama bir türlü gerçekleşmiyor

Insan ve kulüple daglar kadar fark var.

Insan borç yapmak istemeyebilir, ama kulüp her zaman borç yapacaktir.

Ben bu karara itiraz etmiyorum ama itiraz edenleri anliyorum; böyle yeniden bu kadar borcumuz olursa satacagimiz birsey kalmaz.

Önemli olan satmak değil sattıktan sonra ne yapacağınız, yeni yatırımlar yapılırsa bence satılabilir..

Kulüp doğru yönetilmedikten sonra bu para seni en fazla 10-15 yıl kurtarır sonra satacağın bir Riva'da olmayacak...

Ayrıca 800 villa, 1 Milyon dolar'dan.. 800 Milyon dolar etmez... Yani Türkiye'de etmez. Kesin bunun yancısı çıkar, devlet adamı çıkar, yöneticilerden almak isteyen çıkar, üye indirimi çıkar..

Buradan daha çok kazanılabilir çok takla döner dünyanın gözü İstanbul'dan mendil kadar da olsa bir yer almak

Bu para liseli asalaklara gider, biz yine borç içinde yüzeriz..

Biz kerizler de kulübe destek olsun diye kombine + forma alalım.. cefakar taraftar olalım..

Vallahi enayiyiz.. açık ve net..

Bu projenin kaymağını liseliler yer.
Galatasaray'a bir faydası olmaz ve işin sonunda da satacak bir varlığımızda kalmaz.

Bu proje 5 seneden aşağı bitmez. Bizim para yapacak oyuncuları satıp sil bastan daha kaliteli bir kadro kurmamız gerekiyor.

Tanesi 1 milyon dolardan 800 milyon dolar 300 milyon dolar masraf düş 500 milyon dolar keşh para tam düz mantık Allah bereket versin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Renktaş orda sırf kar olarak bakılmış olaya.
İstanbulun neresinde 1 milyon dolara villa var?
Her bir villayı en az 2 milyona rahat satarlar.

Borçlar sıfırlanırsa kulüp yine borçlanır. Borçlanmak zorunda. sebebine gelecek olursak, Kendi bünyemizden oyuncu çıkaramıyoruz. Dışa mahkumuz. Bruma buna en güzel örnektir. 12M Euro verildi bu oyuncuya. Oynatılırsa hakkını verecek o paranın ama oynatılmıyor. Biz hep alıyoruz. Hiç satmıyoruz. 12 verip Brumayı almaktansa, kendi bünyemizden oyuncu çıkarmayı isterim. Şu geçmişten kalma antrenman metotlarının elden geçirilmesi lazım. Alt yapıya çok iyi elemanlar alınması lazım. Borç kapatılır. ya sonra? Uygun zemin oluşturulmadan borç kapatma taraftarı değilim.

Bence kimse boşa hayal kurmasın. Riva bittiğinde yine borçlar orada duruyor olacaktır. Diyelimki villalar 1 milyona satılacak peki maliyeti? Yada beleşçiler. 1 liralık maliyet 5 lira olacaktır emin olun. Şy anda liseliler yada kaymakçılar ellerini avuşturmuş bizede düşermi hayalleri kuruyırlar. Kimsenin kulübün karını düşündüğü yok. Orayıda kurutup biraz daha zengin olacaklar. Sonuçta kulübün parası keriz parası diye düşünenler var.

Hala düzlüğe çıkacağımızı sananlar var burası satılcak sonunda ama gs klüp üyeleri aralarında nasıl paylaşacaklarına dair anlaşamamışlar henüz bence.
O parayı klübe yar etmezler rahat olun

Kendimi bildim bileli Riva Projeleri var, ölecem hala Projede kalacak heralde.

3.köprüyü bekleyelim.Sonra AVM falan dikeriz.

Geri
Üst Alt