Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

bizede yazıklar olsun, floryaya değil dursunun evine gitmeliyiz.

Küfretmekten dilim şişti ya, İorfa futbolcu olarak neyse, Dursun özbek de başkan olarak odur artık tarihimizde. evet Großkreutz'u 4 ay oynatamıyacağız ama tek tesellim takke düştü kel göründü, inşallah erken seçimin yolu açıldı, hiç olmazsa birkaç ay sonra kongre olur ve yeni bir yönetimle ligin 2.yarısına da gereken transferler yapılır.

Aptalliktan daha öte birsey bu.

gözlerim doldu yemin ederim yarın ilk iş gross forması alacam allah kahretsin seni bu duruma sokanları allah kahretsin

gözlerim doldu yemin ederim yarın ilk iş gross forması alacam allah kahretsin seni bu duruma sokanları allah kahretsin

Bu yönetim gidene kadar su bile yok!! Alma forma falan gitsinler zaten gereğini taraftar yapar... Sonra gitmezlerse Sabri'ye, JPK'ya prim olarak gider...

1 milyon tellesten kazaniliyor durduk yere bir oyuncu aptal bir sozlesmeyle 8,5 opsiyon veriliyor 1 milyon da kazaniliyor o para da gross a gidiyor ocak a kadar oynatamiosun kisacasi bu yonetim.beni delirtti ruh halim .s

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beceriksiz herif yalanlarla milleti uyuttu son dakikaya son saniyeye birakti tranferi sucluyu da personele bulamam bu isi bu son dakikaya getiren sensin

Hata tamamen yonetimin isterse o personel bilerek yaptm diye aciklama yapsn son saniyeye getiren beceriksiz o

Ulan birde adama para verdik oynatamıyoruz

Türk futbol tarihi bu kadar rezalet bir yönetim daha görmemiştir herhalde

6 aylik parasi +macbasilarini odemek zorundayiz. Adam ocak'a kadar oynayamayacak onun icin ne buyuk yikim bir yere gidiyorsun yeni heves 2 kisinin aptalliginin bedeline bak. Fesih istese hakli herif.

Transfer sezonu acik neresi var rusya vs gitsin ocak 1'e kadar kiralik verelim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 aylik parasi +macbasilarini odemek zorundayiz. Adam ocak'a kadar oynayamayacak onun icin ne buyuk yikim bir yere gidiyorsun yeni heves 2 kisinin aptalliginin bedeline bak. Fesih istese hakli herif.

Transfer sezonu acik neresi var rusya vs gitsin ocak 1'e kadar kiralik verelim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ordada 30 aralıkta son maçta son dakikada çapraz bağları kopar öyle gelir bizdeki bu şansla :D

Geri
Üst Alt