Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

[h=1]Galatasaray'dan Zürih çıkarması Özel Haber[/h] [h=2]Sarı-Kırmızılılar, Kevin Grosskreutz transferi ile ilgili FIFA ile görüşecek.[/h]
gslogo-1.jpg
Kevin Grosskreutz transferi için TFF ve FIFA nezdinde gerekli girişimleri yapacağını duyuran Galatasaray, harekete geçiyor.
Sarı-Kırmızılılar, Pazartesi günü FIFA ile görüşmek için Zürih'e gidecek. Bu görüşmede Galatasaray'ın avukatı, Kevin Grosskreutz'un avukatı ve oyuncunun eski kulübü Borussia Dortmund'un avukatı yer alacak. Galatasaray yetkilileri, FIFA transfer komitesinden yazılı itirazın yanına yüz yüze duruşmalı görüşme isteyecekler. Yetkililer, sözleşmenin imzalandığı sırada yanlarında olan TFF temsilcisini de görüşmede hazır edecek.

Ne olur sonuç çıkar mı??????
Fifa'da ki rezaletleri koz kullanırlarsa olabilir.

Bişey çıkmaz hukuki anlamda ribery davası gibi taraftarı uyutma çabasından öteye gitmez.Rezil herifler icraata gelince 0 rezilliği kapatmaya gelince usta kesiliyorlar.

transfer dönemi bitmeyen liglerden bir takıma kiralansın bari. ocak'a kadar paslanır.

transfer dönemi bitmeyen liglerden bir takıma kiralansın bari. ocak'a kadar paslanır.

Bunu bende istiyordum ama sanirim bir sezonda 3 takimda oynayamiyorsun. Dortmund da bu sezon 4 tane maca cikmis ikinci takimda. Eh kiralarsak orada da oynayacak, bize dönünce 3.takim oluyoruz.

Yanilmiyorsam ligimizde Batuhan böyle bir olaya takilmisti gecen sezon mu ondan önceki sezon mu ne.

Bunu bende istiyordum ama sanirim bir sezonda 3 takimda oynayamiyorsun. Dortmund da bu sezon 4 tane maca cikmis ikinci takimda. Eh kiralarsak orada da oynayacak, bize dönünce 3.takim oluyoruz.

Yanilmiyorsam ligimizde Batuhan böyle bir olaya takilmisti gecen sezon mu ondan önceki sezon mu ne.

bilmiyom abi, kiralasak ii olurdu. ocak'tan sonra takıma katkı sağlamayabilir.

bilmiyom abi, kiralasak ii olurdu. ocak'tan sonra takıma katkı sağlamayabilir.

Katkiyi gectim bu adam psikolojik destek almali. Hamza özel ilgilenmeli bununla (bu dediklerim tabiki hayalcilik ne yazik ki). 6 ay sirf antrenman ile falan olmaz, adam cökmüstür iyice bu olaydan sonra.

Yani empati kurunca ben olsam beni cok pis etkiler bu olay. Sen takiminda oynamiyorsun, yeni bir macera yeni bir ülke yeni bir lige gidiyorsun ama gerizekali beyinsizlerin (abarttigimi düsünmüyorum,sonuna kadar hak ediyorlar bu sözleri) yüzünden 6 ay oynayamiyorsun. Daha antrenmana bile cikmadan oynayamayacagini ögreniyorsun.

Insan dibe vurur gercekten. Bu yüzden mutlaka bu adam ile ilgilenmeli, gerekirse de psikolojik destek verilmeli. Ama ülkemizde "ne gerek var la böyle seylere, 6 ayda ne güzel takimla kaynasir iste" diye olaya bakarlar.

Katkiyi gectim bu adam psikolojik destek almali. Hamza özel ilgilenmeli bununla (bu dediklerim tabiki hayalcilik ne yazik ki). 6 ay sirf antrenman ile falan olmaz, adam cökmüstür iyice bu olaydan sonra.

Yani empati kurunca ben olsam beni cok pis etkiler bu olay. Sen takiminda oynamiyorsun, yeni bir macera yeni bir ülke yeni bir lige gidiyorsun ama gerizekali beyinsizlerin (abarttigimi düsünmüyorum,sonuna kadar hak ediyorlar bu sözleri) yüzünden 6 ay oynayamiyorsun. Daha antrenmana bile cikmadan oynayamayacagini ögreniyorsun.

Insan dibe vurur gercekten. Bu yüzden mutlaka bu adam ile ilgilenmeli, gerekirse de psikolojik destek verilmeli. Ama ülkemizde "ne gerek var la böyle seylere, 6 ayda ne güzel takimla kaynasir iste" diye olaya bakarlar.

Hamza mı ilgilenecek evlatları dururken aklına bile gelmez.Aksine adam burada psikolojiyi bozar da gider.

Geri
Üst Alt