Büyük Rezalet! FIFA Großkreutz'un Sözleşmesini Reddetti!

Abi artık harekete geçme zamanıdır..Bunu yapanların yanlarına kar kalmamalı..O başkan bozuntusu amele istifa edecek ettirilecek yada her neyse..

tam türk anasını satayım işi son güne bırakırsa böyle olur aynı son gün sınavı çalısan liseliler gibi :mad:

Salak bunlar
Sen milyonlarca euroluk isleri son saniyeye birakirsan sonu bu olur

Derhal istifa etmeliler
Yoksa bunlar kulubu de batirir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ünal Aysal başkan olsa Bielsayı alıp gelse devre arasında falan bu sezonu 2.falan bitiririz AL falan pek önemli değil seneye Bielsa şöyle bir takımı uçurur.
Muslera-Cenk
XXX-Tarık
Chedjou-Semih-Denayer-Balta
Telles-Carole
XXX-Selçuk-Jose-Dzemaili
Sneijder-Emre
Bruma-Grosskreutz-Podolski-Yasin
XXX-Burak-Sinan
Wiel,Veloso,İbra gibi üç transferle takım uçuşa geçer bu sene zaten Hamza ve mevcut kadroyla bitmiş sayılır.
Edit:Yanlış konu

haber dogru ise derhal bu serefsiz sahtekar yönetim istifa etmeli, arkadas 23:55 göndermek neyin kafasi? bir saat önce göndersen ne oluyor?

real madrid de gea ile imzalamadı ama kevin ile 3 yıllık imzaladık.

Beyler burada kendi aramızda tartışmamızın hiç bir anlamı yok..İcraate dökmemiz lazım..

Daha transfer ettikleri adamı bile transfer edemiyorlar. Bunlara üç koyun versek üçünü de kaybederler. Biz koca kulübü teslim ettik. Ah İnan Kıraç sabaha çıkmayasın.

Gelmiş geçmiş en kotu yönetim bunuda gorduk

Moderatör tarafında düzenlendi:
O değilde hakikaten bunlardan ibrahimovic transferi bekledik ya helal olsun bize, daha aldıkları oyuncuyu alamıyorlar :D

Daha ne kadar batırabilirler diyordum ama bu kadarını da tahmin etmiyordum. Oyuncuyu oynatamamana mı yanasın, ona boşa verilecek paralara mı, tam da oyuncuya ihtiyacımız varken kadronun enkaz gibi ortada kalmasına mı...

Bizi aleme madara ettiler
defolun gidin bu kulüpten

Beyefendinin neden TV'ye çıkmadığı belli oldu yaprağın oğlu birde hasta numarası yapıyor çıkacak suratı yok suratsızın, Mersin maçında bunları istifaya davet etmeyen taraftarafa yazıklar olsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liseli denen fosiller gebermeden adam gibi bi yönetim gelmez. adamlar 120 yıl yaşıyor inan kıraç kaç yasinda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt