Hüsamettin Çınar
Cezalı
- 21 Nisan 2014
- 1.861
- 2
- 608
Arkadaslar hepimiz yeni transferler istiyoruz, takimimizin seviyesi yükselsin istiyoruz.
Ama gelenlerden cok, gidecek olanlar halledilmeli. Cünkü mevcut durum inanilir gibi degil! 2014-2015 kadromuz su an tam 38 kisilik!? Bunlar karin tokluguna kulübün bünyesinde durmadiklarina göre, finansal durumumuzu etkiliyor, ve gelecek yillardaki transfer ve projelerimizi dolayli yoldan engelliyor.
Elimizdeki yabanci sayisina hic girmiyorum, zaten bu yabanci siniri nefretimdir...
GB(4) : Muslera, Eray, Ufuk*, Aykut*
DC(5) : Semih, Chedjou, Koray, Gökhan, Dany
DR(4) : Veysel, Eboue, Sabri, Salih
DL(2) : Telles, Balta
MC(6) : Melo, Selcuk, Yekta, Hamit, Ceyhun*, Gündogan
MOC(4) : Sneijder, Furkan, Baytar,Oguzhan
RW(4) : Hajrovic, Aydin, Endogan, Yigit
LW(5) : Bruma, Amrabat, Emre, Ontivero, Eylik
BC(4) : Burak, Umut, Berk, Sercan
* kontrati bitmis ama gelecekleri daha belli olmayan futbolcularimiz
Kendimce yaptigim analiz sonucu, kadro sismesinin nedeni bu oyuncularin hicbiri bizden aldigi parayi baska bir kulüpden alamayisi dir. Satmak istesen, oyuncu daha düsük maas a gitmiyor. Kiralamak istesen, kiralayan külüp senin verdigin maas i ödeyemiyor. Madem durum bu biz niye hala 4-5 yillik kontrat yapiyoruz? 2 yillik kontrat yap, memnun isen tekrar uzat 2 yilligina, degilsen yol ver ve zarari minimum a düsür...
En acisi bu 38 kisiden cikaracagimiz ilk11 4. yildizi takmaya büyük ihtimal yetmeyecekdir...
Neyse fazla uzatmayim, bu konuda yorumlarinizi merakla bekliyorum.
Ama gelenlerden cok, gidecek olanlar halledilmeli. Cünkü mevcut durum inanilir gibi degil! 2014-2015 kadromuz su an tam 38 kisilik!? Bunlar karin tokluguna kulübün bünyesinde durmadiklarina göre, finansal durumumuzu etkiliyor, ve gelecek yillardaki transfer ve projelerimizi dolayli yoldan engelliyor.
Elimizdeki yabanci sayisina hic girmiyorum, zaten bu yabanci siniri nefretimdir...
GB(4) : Muslera, Eray, Ufuk*, Aykut*
DC(5) : Semih, Chedjou, Koray, Gökhan, Dany
DR(4) : Veysel, Eboue, Sabri, Salih
DL(2) : Telles, Balta
MC(6) : Melo, Selcuk, Yekta, Hamit, Ceyhun*, Gündogan
MOC(4) : Sneijder, Furkan, Baytar,Oguzhan
RW(4) : Hajrovic, Aydin, Endogan, Yigit
LW(5) : Bruma, Amrabat, Emre, Ontivero, Eylik
BC(4) : Burak, Umut, Berk, Sercan
* kontrati bitmis ama gelecekleri daha belli olmayan futbolcularimiz
Kendimce yaptigim analiz sonucu, kadro sismesinin nedeni bu oyuncularin hicbiri bizden aldigi parayi baska bir kulüpden alamayisi dir. Satmak istesen, oyuncu daha düsük maas a gitmiyor. Kiralamak istesen, kiralayan külüp senin verdigin maas i ödeyemiyor. Madem durum bu biz niye hala 4-5 yillik kontrat yapiyoruz? 2 yillik kontrat yap, memnun isen tekrar uzat 2 yilligina, degilsen yol ver ve zarari minimum a düsür...
En acisi bu 38 kisiden cikaracagimiz ilk11 4. yildizi takmaya büyük ihtimal yetmeyecekdir...
Neyse fazla uzatmayim, bu konuda yorumlarinizi merakla bekliyorum.