Büyük 'Temizlik' Şart!

Kötü oynayan oyuncular oynamasın başka ihsan istemez!!!

Son 3 teknik direktörün oynattığı oyunculara bak! Millet kanser oluyor ama onlar oynatmaya devam ediyordu.

Mustafa Sarp, Barış Özbek, Hamit, Sabri, Aydın, Burak, Selçuk, Ceyhun, Dany....

Ne beklediler bu adamlardan? Çok merak ediyorum. Nedir bu kompleks, nedir bu inat? Takımdan gidenlerin ne halde olduklarını hepimiz görüyoruz(gerçi Danny bu konuda bize yardımcı oldu o da ayrı hikaye). Emin olun bu ısrar edilen adamlarda giderse gittikleri takımın baş belası olacaklarına emin olabilirsiniz.

İşin komik tarafı oyun olarak bir halt etmeyen adamlar Türkiye'nin en büyük takımındalar; takımda olmayı bırakın sakat yada cezalı olmazlarsa ilk 11 yerleri garanti oluyor.

Misal; Salih ve Burdisso. Salih futbolcu mu: hayır. Burdisso mevcut stoperlerden iyi mi: belki ama yüksek ihtimal hayır.

E peki Mancini neden aldırdı bunları o zaman? Çünkü umurunda bile değil adamın, alırsanız alın denemiş oluruz tarzında yaklaşıyor.

E peki neden böyle yaklaşıyor? Çünkü adam gelirken bile bir an önce gitmeyi düşünüyordu. Bir yıl oyalanayım, bol paramı da alayım, sonra elbet bir İtalyan takımı ister beni diye düşünüyordu. Bu ilk zamanlarında bile resmen okunuyordu yüzünden, hareketlerinden.

E peki giderse üzülürmüyüz? Hayır, hatta bence hemen gitsin.

Ama bir sene de çöp oldu diyemem çünkü bu olup bitenin yanında Telles, Koray gibi iki tane genç ve iyi oyuncu kazandık.

--------------------------------onur---------------------------

---m.richarsds---ömer--------astori------telles------

------------------------------melo-----------------------------

-------------gökhan inler-----------------nuri şahin------

-------------------------------sneijder--------------------------

----------eren derdiyok---------------------dzeko----------

yerli yedek kaleci

koray

semih

veysel

ishak

oğuzhan

okay yokuşlu

tolga ciğerci

tarık çamdal

bruma

hajrovic

hakan çalhanoğlu

muhammed demir

yekta

gidecekler

eray

ufuk

muslera(iyi paraya elden çıkarılmalı zaten kendi de gitmek istiyor)

eboue

chedjou

dany

gökhan

hakan

sabri

salih

ceyhun

hamit

selçuk

umut

burak

drogba

amrabat

furkan

aydın

Neden ısrarla 4-3-1-2 kadrolar yazılıyor anlamıyorum. Gökhan İnder'i alsan zaten orta saha tamam demektir.

Çek Sneijder'i 10 numaraya, adam gibi 1 kanat 1 forvet al, çık aslanlar gibi 4-2-3-1 oyna.

Neden ısrarla 4-3-1-2 kadrolar yazılıyor anlamıyorum. Gökhan İnder'i alsan zaten orta saha tamam demektir.

Çek Sneijder'i 10 numaraya, adam gibi 1 kanat 1 forvet al, çık aslanlar gibi 4-2-3-1 oyna.

Yahu bu millet akıllanmaz gülüyorum hala çift forvet yazanlara dünyada kaç takım kaldı çift forvet çıkan...Ya normal kanat oynuyor ya Alexis Neymaz tarzı kanat forvetle oynuyor..

Renkdaslar belki cok sacma olacak ama, GS bu kirlenmis, satilmis ve kalitesiz Turkiye liginde olmamali!!! Sinir hastasi oldum resmen. En onemlisi bu tff denilen assaglik bir kurum ve emir aldigi bagzi kisiler ve kurumlar yuzunden Turkiye Ligi resmen bitmistir, butun amaclari bu sikecileri sampiyon yapmak ve GS'nin önünü kesmek. Basta sikecilere verilmeyen ceza, ikincisi bizim icin en onemli konu olan bu yabanci siniri. Bu sinir kalkmadikca, hic bir Avrupa hedefimiz gerceklesmez, dun aksamda gorduk kalite farkini, 10 mac oynarsin tesadufen 1 tane kazanirsin. Duzenli sekilde olmayacagi belli. Dunyada kendi ulkesinin takimlarini bukadar madur eden bir federasyon yoktur. Eger Avrupada nam salmak istiyorsak bu sinir KALKACAK!!!.

Maddi durumumuz buyuk temizlige el vermiyor.Ama Drogba,Burak,chedjou,eboue,hajro,ontiveronun gonderilip kalitesi belli ama takimi icin gerekirse sahada kahrolucak yabancilar lazim.Ornek ;melo

GS bu Turkiye liginde olmamali!!! Elin Avrupalisi Turkiye ligini ciddiye bile almiyor.

Bu lig kirlenmis beyler, futbol zevki eriyip gidiyor.

Yemin ederim mümkün olsa GS, Ingilteredeki Reading satin alip ismini GS olarak degistirsin, Premier Ligde oynasin, Bu igrenc ligden cekilsin, ozaman gorsunler surunmek neymis, GS'nin önünü kesmek neymis bilsinler.

Hem maddi yönden cag atlariz, sinirsiz yabanci vs. Bu ligin cok avantaji var.

Tek problem var, Turkiyedeki taraftar her maca gidemez ve stadida devretmek zorunda kaliriz.

Yanliz GS Ingiltere gibi bir ligde taraftar problemi cekmez, Avrupadan bir suru gurbetci maclara gider. Cok güclenir takim.

Aslinda bu tff'ye böyle bir göz dagi vermek lagzim, alsinlar baslarina calsinlar bu ligi.

Bir ihtimal daha var, oda Turkiyede kendi ligine kuracaksin, TS ve Bursa bizimle kesin gelir.

Bunlara buyuk sehirlerin takiminida ekle, Altay,Karsiyaka,Göztepe, Adanaspor,Adana Demirspor, Sakarya vs.

Belirli bir butce vereceksin hepsine ki kuvetlensinler ve rekabet olsun.

Bu lig icin UEFA'ya basvursunlar ve aciklamasini yapsinlar, cunku bizim Turkiye liginin .oku cikti!!!!!!

Lutfen kusuruma bakmayin, cok fantezi kokan bir yazi biliyorum. Ama yemin ederim GALATASARAYIMI bu ligde gormek istemiyorum, ve bu satilmis tff'ye bagli olmak istemiyorum ve tanimiyorum!!!!!!!

Renkdaslar belki cok sacma olacak ama, GS bu kirlenmis, satilmis ve kalitesiz Turkiye liginde olmamali!!! Sinir hastasi oldum resmen. En onemlisi bu tff denilen assaglik bir kurum ve emir aldigi bagzi kisiler ve kurumlar yuzunden Turkiye Ligi resmen bitmistir, butun amaclari bu sikecileri sampiyon yapmak ve GS'nin önünü kesmek. Basta sikecilere verilmeyen ceza, ikincisi bizim icin en onemli konu olan bu yabanci siniri. Bu sinir kalkmadikca, hic bir Avrupa hedefimiz gerceklesmez, dun aksamda gorduk kalite farkini, 10 mac oynarsin tesadufen 1 tane kazanirsin. Duzenli sekilde olmayacagi belli. Dunyada kendi ulkesinin takimlarini bukadar madur eden bir federasyon yoktur. Eger Avrupada nam salmak istiyorsak bu sinir KALKACAK!!!.

Söylediklerinde fazlasıyla haklılık payı var ancak dünkü maçtan sonra bu tarz konuşmalar tuhafıma gidiyor.

Malum ligde anadolu takımlarına bile üstünlük sağlayamıyoruz. Lokal hedeflere ulaşacak yeterliliğimiz bile yok. Bizle aynı şartlarda mücadele veren fakat bütçe olarak kocaman farklara rağmen bu farkı futbol olarak göremiyoruz.

Snıra rağmen aldığımız oyuncular Burdisso, Ontiviero, Hajrovic ve forma şansı da bulamıyor bu isimler..Sınır kalksaydı da bu kafa yapısıyla değişen pek fazla şey olmazdı.

Söylediklerinde fazlasıyla haklılık payı var ancak dünkü maçtan sonra bu tarz konuşmalar tuhafıma gidiyor.

Malum ligde anadolu takımlarına bile üstünlük sağlayamıyoruz. Lokal hedeflere ulaşacak yeterliliğimiz bile yok. Bizle aynı şartlarda mücadele veren fakat bütçe olarak kocaman farklara rağmen bu farkı futbol olarak göremiyoruz.

Snıra rağmen aldığımız oyuncular Burdisso, Ontiviero, Hajrovic ve forma şansı da bulamıyor bu isimler..Sınır kalksaydı da bu kafa yapısıyla değişen pek fazla şey olmazdı.

Dogru diyorsun renkdas, ama yerli oyuncularda kendini kasmiyor, fundamental futbol bilgisi maalesef yerli oyuncularmizin yuzde sekseninde yok.

Adamlar nasil olsa benim rakibim yok takim icinde deyip kendini zorlamiyor.

Aldigimiz genc oyunculara gelince, yetenekli oyuncular, bunlari oynatman gerek, yavas yavas isindirman lagzim. Yoksa bu oyunculari gelistiremezsin, bu yabanci siniri oldugu muddetce bu IMKANSIZ.

10 dakika olur 15 dakika olur.

Ayrica yerli oyuncularin oynamama sebebi aldiklari ucret, ozellikle Burak ve Selcuk! Sirf yabancilar fazla kazaniyor diye ayrimcilik yapiyorlar, oynasinlar gostersinler kendilerini zaten kulup onlarada hakkini verir.

Bir kere baska oyuncunun maasina bakarak ona gore performans sergiliyorsa bir futbolcu, o benim icin iyi bir profesyonel degildir.

muslera

camdal - - - kaye - - - toprak - - - tellez

melo

clasie - - - - - - sneijder

tore/brumo - - - - - balo - - - - - calhanoglu

camdal - 3m + 2 oyunch

toprak - 10m

clasie - 7m

tore - 5-7m

balo - 17-20 m

calhanoglou - 7m

deniz yilmaz - 2 m + oyunch

drogba-inan-yilmaz-bulud-eboue-chedjou-amrabat-salih'd vs = 10-15m

35m oot.​

-----------------------------------onur--------------------------------------

----aurier-------ömer toprak---------------semih--------telles----

-----------------------melo----------------nuri şahin---------------------

------------------------------------sneijder----------------------------------

---------gökhan töre--------------------------------------------bruma----

--------------------------------------dzeko--------------------------------------

nasıl oldu mu?

Maddi durumumuz buyuk temizlige el vermiyor.Ama Drogba,Burak,chedjou,eboue,hajro,ontiveronun gonderilip kalitesi belli ama takimi icin gerekirse sahada kahrolucak yabancilar lazim.Ornek ;melo

bence bal gibi veriyor, Drogba gitse 4-5 milyon para cebinde kaliyor. Eboue yaklasik 2 Milyon aliyor, Selcuk ve Burak da ayni. Kasadan kurtardigin miktar = 10 Milyon avro bile oluyor. Prim mrim saymiyorum bile

burak yilmaz

selçuk inan

sabri sarioglu

hakan balta

emanuel eboué

didier drogba

bunlar gitmeden bize rahat yok

Buraya yaz yaz bitirilemeyiz.

Ancak bugün Fatih Demireli'nin yazısında yazdığı çarpıcı gerçek, Sneijder'in etrafında onun kalitesinde oyuncular olmayacaksa Sneijder'i bile gönderebiliriz. Çünkü faydası yok.

Büyük temizlik marketten aldığın deterjanla yapılmıyor.Nereye yapıyorsun büyük temizliği?

Bu takımın her şeyden önce ihtiyacı olan motivasyondur.Sahada ruh gibi gezinen futbolcu olmayacak bundan sonra.Kimse gölge pres yapmayacak.Herkes canını dişine takacak.Hiçbir maç farketmez.Bu belki gelecek yıl için bizleri umutlandırabilir.Bu seneden bir şey bekleyen zaten yok.

2 sene ust uste sampıyonlar lıgınde tur atladıktan, nerdeyse stattaki butun koltukları kombıne olarak sattıktan sonra hala durumumuz el vermıyorsa ne zaman el verecek?

aslında buyuk temizlige hiç gerek yok hep yazdım forumda, sene basında cenk tosun, gökhan töre, alper potugu biz alsaydık suan ne selcuk oynuyordu ne de burak ve de liderdik ligde. Yazık cok yazık. Bundan sonra 3 tane iyi transferli seneye ligde cok rahat sampıyon oluruz. Bir kere hoca sistemini oturtacak kalacaksa( inş. kalmaz) Forvete benteke/lukaku/P.cisse/balotelli biri alınmaya calısılmalı. Sağ acıga kampl ne pahasına olursa olsun alınmalı. Turkıye lıgınden cenk tosun ve tarık camdal alınmalı. Ve de gecen sezonlarda fenerin bize yaptıgı gibi kimi istiyorlarsa hemen devreye girilmeli ve fiyat yukseltilmelidir.

Geri
Üst Alt