Büyük 'Temizlik' Şart!

150 milyon euro harcayalım dünya starlarını alalım belki mancini başarılı olur.

En büyük transfer yabancı sınırlamasının kaldırtılmasıdır.

Aksi takdirde; Arda, Mesut Özil, İlkay Gündoğan, Ömer Toprak, Nuri Şahin gibi adamları almadığın müddetçe de Burak, hele hele Selçuk' u satmak enayilikten başka bir şey değildir.

temizlik şart ama tribünlerde. 10 sezon arka arkaya şampiyon olsak 11. sezon averajla 2. olsak taraftarımızın yüzde 50sinden fazlası temizlik şart der.

olmamız gereken tek şey sistem takımı olmak, onun dışında başarı da olur başarısızlık da, kaldı ki bu sezon başarısız olduk demek, en azından şu aşamada demek, saçmalıktır.

bi ton transfer yapıldı ama eğer zararına göndermeyi göze alırsak bu temizliği yapabiliriz

burak-gitmeli

eboue-gitmeli

selçuk-gitmeli

burdisso-gitmeli

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

temizlik şart ama tribünlerde. 10 sezon arka arkaya şampiyon olsak 11. sezon averajla 2. olsak taraftarımızın yüzde 50sinden fazlası temizlik şart der.

olmamız gereken tek şey sistem takımı olmak, onun dışında başarı da olur başarısızlık da, kaldı ki bu sezon başarısız olduk demek, en azından şu aşamada demek, saçmalıktır.

2 başarıyla kendilerini barca-real-bayern sanıyorlar, çok sevdikleri adamlar "yeneriz canım n'olcak" diyince inanıyorlar. 6 yediğin maçta bile ilk yarım saat çok iyi oynadık nerdeyse yeniyorduk masallarına inanıyorlar. Sonra Mourinhoya elenince takımı komple gönderip yeniden yapılanıyorlar :D

Bilgisayar gibi taraftarımız var 0-1 dışında seçenekleri yok.

Kalanlari yazayim daha kolay

Muslera

ErayI.

VeyselS.

K.Günter

SemihK.

Telles

Melo

E.Colak

ÜmitG.

FurkanÖ.

OguzhanK.

Bruma

Snider

kalani sut

Transfer:

OnurK.

E.Can

TarikC.

Ishak

S.Tasci

Ugur Demirok

G.Inler

ArdaT. (cok zor)

G.Töre (yedek olarak)

ErenD.

M.Demir

üc tanede yetenekli ac yabanci oyuncu alalim

Yeteneksiz Sabri'yi bile 15 yıldır gönderemedik.Sabri'den kaliteli bu kadar çok adamı göndermek hayalden öteye.

Şahsi görüşüm Burak-Drogba-Eboue-Chedjou-Sabri-Yekta-Emre-Gökhan-Aykut sezon sonu kesinlikle gitmeli..

-----------------------------------onur--------------------------------------

----aurier-------ömer toprak---------------semih--------telles----

-----------------------melo----------------nuri şahin---------------------

------------------------------------sneijder----------------------------------

---------gökhan töre--------------------------------------------bruma----

--------------------------------------dzeko--------------------------------------

nasıl oldu mu?

Güzel tabii ki. Özellikle o zorlama 4-3-1-2'yle kıyaslayınca. Ben şahsen Nuri yerine daha sert, defansif bir orta saha tercih ederim. Aslında orası için tek yerli isim Gökhan İnler gibi görünüyor da biz alana kadar adam jübile yapacak.

temizlik ilk önce yönetimden başlamalı.başkan yönetime futbolu bilen GS ın hakınnı arıyacak güçlü insanlar almalı yönetimine.candan ercetin falan olmuyor bu işler.

Burak

Bruma Sneijder Töre

Selcuk Melo

Telles Semih Koray Veysel

Muslera

Selcuk ile Burak ile birsey olacagini sanmiyorum ama sahaya konulacak 6 yerli de cikmiyor.

Gelecek sene böyle bir 11 ile sahada filan olsak bari hic yoktan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eboue chedjou drogba selçuk burak umut amrabat dany yiğit gökoğlan burdisso(zaten kiralıktı) salih dursun seneye bunları yollayacan temizlik şart hayrovicde bu takımın oyuncusu değil oda gönderilebilir ontivero kiralanır çok büyük temizlik lazım ben manciniye laf etmem adamın kadrosu belli kendi ne yapsın

aslında buyuk temizlige hiç gerek yok hep yazdım forumda, sene basında cenk tosun, gökhan töre, alper potugu biz alsaydık suan ne selcuk oynuyordu ne de burak ve de liderdik ligde. Yazık cok yazık. Bundan sonra 3 tane iyi transferli seneye ligde cok rahat sampıyon oluruz. Bir kere hoca sistemini oturtacak kalacaksa( inş. kalmaz) Forvete benteke/lukaku/P.cisse/balotelli biri alınmaya calısılmalı. Sağ acıga kampl ne pahasına olursa olsun alınmalı. Turkıye lıgınden cenk tosun ve tarık camdal alınmalı. Ve de gecen sezonlarda fenerin bize yaptıgı gibi kimi istiyorlarsa hemen devreye girilmeli ve fiyat yukseltilmelidir.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Alpere o kadar para vermem dedi başkan gitti salihe 3 bucuk verdi. Yazık günah

Töre,Bruma başta bana da mantıklı geliyordu ama 2'si de defansta 0. Selçuk yine böyle ezilir bu sistem de.

Sene sonu ne yapıp edip Arda'ı bir şekilde ikna edip buraya getirmeliyiz. Eğer kendisi ile kontakt'ı kurursak A.Madrid'de sıkıntı da bakmayın 40-50 dediklerine 25'e falan bırakırlar.

12'ye satıp 25'e alınır mı demeyin bu sınır varken ve Arda bu kadar gelişmişken evet alınır.

Bana kalırsa

Ontivero-kiralık

Ceyhun

Hajrovic

Burdisso-kira sonu

Chedjou

Dany

Salih

Drogba-sözleşme sonu

ve gerekirse Arda için Burak'ta satılabilir. (Maliyeti 25'in çok üzerine çıkarsa)

2.bir yapılabilecek ise çok sağlam bir forvet alıp(yabancı) yine Burak'ı gönderip Ömer Toprak+ Nasri gibi oyun kurabilen bir kanat almak.

Kalanlari yazayim daha kolay

Muslera

ErayI.

VeyselS.

K.Günter

SemihK.

Telles

Melo

E.Colak

ÜmitG.

FurkanÖ.

OguzhanK.

Bruma

Snider

kalani sut

Transfer:

OnurK.

E.Can

TarikC.

Ishak

S.Tasci

Ugur Demirok

G.Inler

ArdaT. (cok zor)

G.Töre (yedek olarak)

ErenD.

M.Demir

üc tanede yetenekli ac yabanci oyuncu alalim

Uğur Demirok'u almamız lazım en azından.Alt yapımızdan çıkan son 2 yılda kendini geliştiren bir isim denenmeli.

Keza yazdığın isimlerden Arda Turan dışında bu takımda direk 11 oynayabilecek bir isim daha yok.

Yukarıda yazdığın isimlerden ise Oğuzhan, Furkan ,Umut G'den de en az 2'si kadroda kalamaz.

Alınabilecek isimlere ise Mevlüt eklenmeli. Sebebi de biz almazsak Fenerbahçe alacak.

2 başarıyla kendilerini barca-real-bayern sanıyorlar, çok sevdikleri adamlar "yeneriz canım n'olcak" diyince inanıyorlar. 6 yediğin maçta bile ilk yarım saat çok iyi oynadık nerdeyse yeniyorduk masallarına inanıyorlar. Sonra Mourinhoya elenince takımı komple gönderip yeniden yapılanıyorlar :D

Bilgisayar gibi taraftarımız var 0-1 dışında seçenekleri yok.

Asil masal anlatan sensin kendi kendini kandirmissin mourinhoya yenildik diye.

Bize önce dogru dürüst transfer yapacak yönetim transfer etmek lazim.

Nokta atisi yapmak sart. Devre arasinda 10 futbolcu alinmis. Hic birinden bi iz yok.

Telles haric. Diyorlarki gelecege yatirim. Iyide ben önümüzdeki 2-3 sene öyle yoklari oynamak istemiyorum.

1- Yapilan transferler, öncelikle GS adina sanina yakisir transferler olmasi lazim.

GS yi birileri özelliklede yerli transferlerde sürekli tufaya düsürüyor...

2- Sen dogru ve isabetli, nokta transferler yaptiktan sonra yine al genc ve yetenekli oyunculari...

Koy paf takima, ver kiralik pissinler, yeri ve vakti gelince koy oynasin...

3- Sanmistim ki , Riera, Ambarabat, Hamit , Bruma gibi transferlerden sonra bu konuda daha dikkatli oluruz.Ama maalesef yanilmisim...

Muslera-eboue-semih-t.silva-alex-melo-inler-robben-sneıjder-bruma-ibrahimovic

Yap bakalım bu takımıda ses çıkıyor mu gör aysal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu dogru dürüst yorum lütfen...

Burasi hayaller alemimi

Eboue demissin adamin artik kosmaya mecali yok !

Sneijder demissin, geldiginden beri cok ta ahim sahim birse yapmadi.

Bruma demissin neyini gördün bugüne dek ???

Inler 15 Milyon / senelik 5 Milyon

Robben 25 Milyon / senelik 7-8 Milyon

Ibra 30 Milyon / senelik en az 10-15 Milyon

Bu paralari versende bu adamlar biraz TR zor gelir...

Robben 2017'e kadar Bayern'de dakika 1 falso 1 olmuş.

İbrahimovic 2016'ya kadar PSG'den hayatta ayrılmaz 2016'da kendisi 35 yaşında olacak.Şimdikinden çok daha uzak olacağı kesin o günkü formunun.

Bruma 1 sene sakat kalıp oynayamamışken seneye direk 11 asla olamaz. Maalesef %60 elimizde patladı bu transferde.

Inler senelik 4.5 Milyon Euro istiyor en az, o parayı bir Türk kökenli adama verirsen isyan çıkar takımda.

T.Silva'yı ise afedersin ama zor alırız.

John Terry

Arda Turan

Mevlüt Erdinç

Uğur Demirok

veya

Dede/Toprak (sınırın 6 veya 5 olması durumuna göre)

Hakan Ç.

Mandzukic/ Nasri

Mevlüt

yapabileceğimizin en iyileri olur.

Mandzukic kesin ayrılacak ama çok zor ikna etmek.

Geri
Üst Alt