Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan nasil kabul etmis bunu anlamadim. Gördügü yerde Polat´in girtlagini sikmak isteyecegini düsünüyordum. Demek ki Galatasarayli´lik agir basmis. Dogrusu da bu zaten.
Bu arada dün Ligtv'de toplantıdaniletilen haberlerin birinde Rijkaard 36 kişilik liste verdi birini bile almadık diyen bir yönetici olduğu söylendi. Eğer bu doğruysa Değil Hagi Hakan falan kimi getirsen bu zihniyetle bir halt olmaz....
Isin Celebi söylemis Tufan. Rijkaard´i koruyan tek yöneticiymis.
Tebrik ediyorum kendisini o zaman... Yazık oldu çok yazık... Hagi ve Hakan seçimi umarım iyi olur ama bana daha çok taraftarı susturup günü kurtarmak gibi geliyor maalesef...
tıpkı 2 sene önce bülent kaptanı getirdikleri gibi.maalesef aynı olacak gibi geliyor.bu seneyi hagiyle kapatalım.seneye Allah kerim diyorlar heralde.![]()
Ankaragücü maçından sonra Rijkaard 3 golü de aynı şekilde yedik ama kimse buna önlem almadı diyor.Rijkaard bu saaten sonra bu futolculara ofsayt taktiği,pozisyon bilgisi öğretemiyeceğine göre sorun teknik direktör işiyle çözümlenecek bir sorun değil.Mourinho gelse bile benim bu futbolculardan en ufak bir beklentim yok.
Lan hikmet karaman tamam iyidir hoştur da Galatasarayda Hoca olarak görev yapacak kalibrede bir adam değil kesinlikle.Yardımcı olarak gelecekse gelsin.