Büyükekşi: "Süper Kupa'nın ertelenmesi için Fenerbahçe'den talep geldi, değerlendiriyoruz"

Yav biz izin vermeyeceğiz sonra tff kendi başına bir karar alıp erteleyecek sonra ortam vs diye da iptal edilecek kupa. İlk ertelendiğinde dedim bu kupanın oynanma ihtimali yok, kaos çıkacak bir şey olacak kupa iptal olacak.
Ali oynanmasını istemiyor kafadan

En son yaptığı rezil toplantıyı yapmasaydi belki kabul edilebilirdi ama son reziliginde 3 saat boyunca bize etmediği hakaret kalmadı dua etsin ezik bir yönetim var yoksa sadece o toplantı için bile had bildirmek gerekirdi

Yönetim onay verirse bütün stad yönetim istifa diye inlemeli.

Böyle rezillik olmaz.

çocuk oyuncağı değil bu işler. takvim yeni belirlenmedi. itiraz hakkının müspet tarafı yok

Tarih değişti bile bence.
Bizimkiler onay vermezse bile emir yukardan gelir. Bahaneleri de hazır nasıl olsa Pazar gününden sonra.

Dursun Özbek iktidarla iltisaklı. Etik olarak kabul edilebilir değil ama maalesef ülke hukuk devleti olmaktan o kadar uzaklaştı ki artık hükümetten icazet almadan çivi çakamıyor kurumlar. Florya ve Kemerburgaz projeleri için hükümetten gelen direktiflere göre tutum takınıyor Özbek. Trabzon’daki olaylardan sonra şikecilerin yavuz hırsız modunda arsızca tehditler savurup saldırgan oyuncularının cezasını indirmek için çıkarttıkları yangına hiç değinmemesi büyük rezilikken bir de üstüne ödül olarak ertelemeyi kabul ederse şaşırmam çünkü emir büyük yerden. Bu sene ne pahasına olursa olsun şampiyon olup şikecilerin şaibe tezgahlarını paramparça etmeliyiz.

Suat Umurhan: ''Aldığım bilgiye göre Galatasaray, Fenerbahçe cephesinden gelen Galatasaray'a yönelik sözler nedeniyle Süper Kupa maçının ertelenmesini kabul etmeyecek.''

Suat Umurhan: ''Aldığım bilgiye göre Galatasaray, Fenerbahçe cephesinden gelen Galatasaray'a yönelik sözler nedeniyle Süper Kupa maçının ertelenmesini kabul etmeyecek.''
Olması gereken, hatta asıl olması gereken böyle bir şeyin gündeme dahi gelmemesi idi. Ne böyle, şu gün olmaz, bugün olmaz. Oyuncak ettiler yahu.

Dursun Özbek: -Tabii siz nasıl arzu ederseniz.

Geri
Üst Alt