BYD, 1 Milyar Dolar Yatırımla Manisa'ya Fabrika Kuruyor

Yatırımdan vazgeçmediğini söylüyorlardı benimde en son duyduğum ama değişken süreçler tabi bunlar. Sermayenin şuan Türkiye'yi sevmek için bir sebebi yok malesef. Yargı kararları tartışılan, ekonomik olarak hicbir programını tutturamamış güven veremeyen bir ülkeyiz. Umarım gelirler tabi şuan sıcak para girişindense yatırıma çok ihtiyacımız var.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Söylediklerinize katılıyorum, ülkenin düzenli yatırım alabilmesi için pek çok şeyin rayına tekrar oturması gerekmekte.

Byd yatırımı çıkarmak için hemen en premium modeli 1milyona satsın da alalım

TOGG'dan cikari olanlar toggatladilar gittiler zaten. Batsa da olur.

1 kısmı manisada 1 kısmı memleketim akhisarda olacakmış

5000 Türk 1000 çinli çalışacakmış.

Paramız o kadar değersiz ki en ucuz işçi maliyeti olan çinliler bile gelip Türkiye’de fabrika kuruyor. Türk işçi şu anda çinli işçiden daha az maliyetli

Rezilliğe bakar mısın

vergi geldi diye herifler fabrika actı iyi oldu

Paramız o kadar değersiz ki en ucuz işçi maliyeti olan çinliler bile gelip Türkiye’de fabrika kuruyor. Türk işçi şu anda çinli işçiden daha az maliyetli

Rezilliğe bakar mısın
Meselenin ucuz işçi olacagini hiç zannetmem. Lojistik olarak Türkiye Çin'e göre çok önemli bir noktada. Bence lojistiğin önemi ucuz işçi olayından daha fazla önemlidir.

Rezilliğe bakar mısın
Kardeşim çin deki işçilik ücretleri artık çok ucuz değil.

TOGG satışları ne olacak bakalım. Açıkçası BYD, TOGG'dan çok daha fazla seçenek sunuyor, üstelik rakamları da çok rekabetçi. TOGG için pek iyi değil.
Yatırımı karşılamaktan çok uzak noktada şu an TOGG. Ciddi kar etmesi lazım pazarda tutunması için.

BYD daha rekabetçi durumda zaten tokatlıyor piyasayı.

BYD 2026 sonu üretim diyolar. Gelsin de bi ucuza araba alak ulan

Yatırımı karşılamaktan çok uzak noktada şu an TOGG. Ciddi kar etmesi lazım pazarda tutunması için.

BYD daha rekabetçi durumda zaten tokatlıyor piyasayı.

Benim belcika da calistigim otomotiv sirketinin iflas etmesine neden oldu BYD

Belcika hukumeti elektrikli otobus ihalesinde BYD’nin teklifini kabul etti

Yillarca benim calistigim sirket yapti devlet otobuslerini ama son dönem de zarar ettikleri icin ayakta kalabilmek adina son sans olan ihaleyi BYD kazandi

Ve dedigin gibi piyasayi fena bir sekilde tokatladilar

Geri
Üst Alt