İspanyollar 3. kez üst üste alır bu kupayı.
almanya kazanınca bizde kazanmış sayılırız
Yine 90+ desek biz ona. Cidden sinir oldum.
100 sene önceydi o.
Yarın İspanyollari ve italianlari izleyelim bide.
#BizBittiDemedenBitmezalmanlar makina gibi helal olsun müthiş bir özgüven var turnuvadaki hiçbir takımda bu özgüven yok bence onları güclü kılanda bence bu
2002'deki takim gibisi yok. Uefayi ve super kupayi alan takimdi o bu kupada rahat yari finali gorurduk o takimla.
O donemki jenerasyondan Okan Emre Hakan Nihat Tugay sonrasinda Fatih ve Tuncay Avrupa'ya transfer olmustu, simdi Arda disinda yok, oyle jenerasyon yetistirmiyoruz.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Hiç izlemedim vallahi makarnasporu son 2 yıldır.italya shampiyon
Hiç izlemedim vallahi makarnasporu son 2 yıldır.
Olabilir vallahi. İzlediğimiz tüm büyük takımların savunması şimdiye kadar iyi değil. Tam fırsatçı italian savunma dönemi olabilirbende izlemedim ama icimden bi his olcaklar dio
Bu adam nerde olduğunu unutuyor galiba başka bir açıklaması olamaz. Ama yuhhh yani.
+ U21´lerde 1993´de altin madalya kazanmis takimdi akdeniz oyunlarinda. Yani aga, orada cok uzun yillar, bir birileri ile oynamis, oyuncular vardi. Bu uyumu bir daha yakalamamiz zor... Taraftar artik cok daha etkili, kulüpler de ona göre yönetiliyor Türkiye´de. Günümüzde o cekirdek cokdan dagitilmis olurdu mesela. Galatasaray´in oradan bir cok oyuncuyu barindirmasi, central bir rol oynuyordu.
Bu yeni jenerasyondan da umutluyum. Hakan, Töre, Emre Mor, Ozan, Cengiz, Sinan, Caglar Söyüncü, Ozzy, Nukan, Yunus, Enes Ünal felan filan. Galatasaray´in cok övülen 2000 jenerasyonu var birde, altdan gelen. Yani bu adamlarin bir takim haline gelmesi icin, birlikte bir 3-4 seneye ihtiyacilari var en az.