- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
Fragmanı izledin mi? Millet umutlandı biraz.Abi Witcher varken...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fragmanı izledin mi? Millet umutlandı biraz.Abi Witcher varken...
Ağız şapırdatma sesi iyi çıksın diye mikrofon falanda koymuş, biraz okudum da japonlarda ayıplanan bir şey değilmiş aksine yemeği beğendiğini belirtmekmiş ağız şapırdatmak. İlginç, ben ağız şapırdatılan ortamda duramam mesela.Bir ara benim annem de izliyordu, ben de söylenirdim niye izliyorsun diye. Rahatlatıcı bir etkisi olduğunu söylerdi. İlginç, yemek videosu izleyip sakinleşmek.
beyler canim cok sIkkIn bilgisayarimi evimde biraktim hafta sonu babaevinde gecirecegim simdiden ozledim
peder (54) suan kendisi garajda party yapiyorbabana selam söyle ellerinden öperm
way ağucuğunqum hayatlara bakpeder (54) suan kendisi garajda party yapiyor
adam qeyif yapmayi biliyor biz bilgisayar gsc felan ohoway ağucuğunqum hayatlara bak
garaj mıpeder (54) suan kendisi garajda party yapiyor
evet garaj arabanin garajigaraj mı
seni seviyoruz tatli ruyalar gor canimıyı geceler
konu kirlenmiş görünüyorıyı geceler
Evt bıraz uyuduk uyandık 6 saifa olmus ısmaıl bey baslıkta takılmıs gıbı gozukuyorkonu kirlenmiş görünüyor
etkileyicievet garaj arabanin garaji
babam mietkileyici
baban ve garajıbabam mi
ilginc hic oyle dusunmemistimbaban ve garajı
konuyu kirlettiğini tespit ettiğim kişiyi raporladım memur beykonu kirlenmiş görünüyor
Hakan d. avatarı koyduguna gore ustadı anmak farz olduilginc hic oyle dusunmemistim
Görmez miyim ya...Fragmanı izledin mi? Millet umutlandı biraz.