# Cafer Tosun

:) Ne olduğunu bilmediğin bir şey hakkında benim bilmememi gerekçe olarak görmen garip...Ben laf sokmak için değil gerçekten öğrenmek için sormuştum...Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim...
İyi de ben sana neden verildiğini anlattım ya ödül olarak ya da alexa vs eklenti kullanırsan veriyorlar diyorum ama sana sormuşsun bu ne diye vermişler ben böyle bir uygulaması yok diye biliyorum forumun sana iltimas geçilmiş işte ne anlatıyorsun

İyi de ben sana neden verildiğini anlattım ya ödül olarak ya da alexa vs eklenti kullanırsan veriyorlar diyorum ama sana sormuşsun bu ne diye vermişler ben böyle bir uygulaması yok diye biliyorum forumun sana iltimas geçilmiş işte ne anlatıyorsun
Hayır ya ben sana zaten ilk sorduğunda söyledim isteyene veriyorlar iki şart varmış küçük harfle yazılacak ve uygunsuz olmayacak diye ama sen dedin ki alexa diye bir şey var nedir dedim işte bilmiyorsan iltimas demektir bu dedin :) sana sordum nedir diye bilmiyorum dedin esas sen ne anlatıyorsun ki sen gelip beni alıntıladın en başta...

Hayır ya ben sana zaten ilk sorduğunda söyledim isteyene veriyorlar iki şart varmış küçük harfle yazılacak ve uygunsuz olmayacak diye ama sen dedin ki alexa diye bir şey var nedir dedim işte bilmiyorsan iltimas demektir bu dedin :) sana sordum nedir diye bilmiyorum dedin esas sen ne anlatıyorsun ki sen gelip beni alıntıladın en başta...
İsteyene vermiyorlar diye biliyorum öyle olsaydı ben 3 senedir alırdım yani.Sana açık birşey söylüyorum tag yapabilmen için gerekli şartın ne olduğunu bilmiyorsun daha işte sonra büyük küçük harf iltimas diyorsun geri almadıklarına dua et.

Her isteyene verilmiyor tag uydurmayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim taga Olume gidelim dedin de mazot yok mu dedik yazar misiniz tesekkurler

"Demirden korksaydik trene binmezdik"

ya da

"Ne yaptin sen yiqen yaww"

yazabilir misiniz

@Uğur Güzel bakalım isteyenlere veriyorlar mı yoksa sana iltimas mı geçmişler
Ben nereden bileyim sordum sadece tarihini de bilmiyorum ama olay böyle oldu sordum küçük harfle olacak ve uygunsuz bir şey olmayacak denmişti şu an porfesör10 yazan şey ne ünvan değil mi? o gitmişti bende motto olanlara da tag deniyormuş onu da o zaman öğrendim konumun nasıl yazılacağını da...Büyük harfleri o yüzden sordum bu kadar basit...Herhangi bir merhalesi yok bildiğim zaten kurallarda görmediğimden sormuştum. Alexa filan diye onu da sen söyledin ki bilmiyorum diye ikrar ettin...

Her isteyene verilmiyor tag uydurmayalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neye göre veriliyor o zaman? Benim olay öyle oldu ünvan gitti mottosu olanları sormuştum böyle cevap aldım sonra ünvanı giden bir sürü üyeninki geldi bildirimlerin gelmediği zamandı galiba...Ünvan geldi mottomu söyledim küçük yazdım sonra da konum girdim...

Ben nereden bileyim sordum sadece tarihini de bilmiyorum ama olay böyle oldu sordum küçük harfle olacak ve uygunsuz bir şey olmayacak denmişti şu an porfesör10 yazan şey ne ünvan değil mi? o gitmişti bende motto olanlara da tag deniyormuş onu da o zaman öğrendim konumun nasıl yazılacağını da...Büyük harfleri o yüzden sordum bu kadar basit...Herhangi bir merhalesi yok bildiğim zaten kurallarda görmediğimden sormuştum. Alexa filan diye onu da sen söyledin ki bilmiyorum diye ikrar ettin...
İsteyene verilmiyor demiş admin yukarda ya sana iltimas geçtiler yada karışıklık oldu, tagını sökebilirler o halde :D

Uğur tag'ı nasıl aldı harbiden? Aklıma gelmişti bi ara hazır konuşuluyorken sorayım bari..
Sende de var? Yeni mi? Yazdım 2-3 kez nasıl aldığımı...İsteyene uygunsa veriliyor diye biliyordum yok dendi...Alexa diye bir şey varmış acaba post sayısı, başlık sayısıyla alakalı bir şey mi?

Sende de var? Yeni mi? Yazdım 2-3 kez nasıl aldığımı...İsteyene uygunsa veriliyor diye biliyordum yok dendi...Alexa diye bir şey varmış acaba post sayısı, başlık sayısıyla alakalı bir şey mi?

Benimki yeni evet. Mehmet gibi yarışmadan aldım ben de. Sen "sordum istedim verdiler" demişsin zaten de Emrah her isteyene verilmiyor diyince ben de kendisine sordum nasıl aldığını.

Merak ettim sadece sorgulama, itiraz etme gibi bi niyetim yok zaten. Sebebi yok dese tamam der geçerim yani..

:asd: Bu muydu karın ağrın 1 saattir...Ağırına mı gitti neden büyük harfle yazıyor dediğim...
Karın ağrım falan yok alakasız 1 yerde alakasız 1 şekilde şahsıma mesenetsiz 1 ithamda bulundun soru yollu bende oynunu terse çevirdim her zaman ki gibi.Tagını haybeden vermişler zaten onu da görmüş olduk :asd:

Benimki yeni evet. Mehmet gibi yarışmadan aldım ben de. Sen "sordum istedim verdiler" demişsin zaten de Emrah her isteyene verilmiyor diyince ben de sordum nasıl aldığını.

Merak ettim sadece sorgulama, itiraz etme gibi bi niyetim yok zaten..
Ben de olanı söyledim ünvan gidince sordum motto nasıl yazılıyor konum nasıl yazılıyor dedim konumu kendin yazıyorsun dediler tag da alakasız olmayacak büyük harfle olmayacak irite etmeyecek dediler sonra hem ünvan geldi hem de tag ben de konum girdim...Bu kadar...

Ben de olanı söyledim ünvan gidince sordum motto nasıl yazılıyor konum nasıl yazılıyor dedim konumu kendin yazıyorsun dediler tag da alakasız olmayacak büyük harfle olmayacak irite etmeyecek dediler sonra hem ünvan geldi hem de tag ben de konum girdim...Bu kadar...

Tamam yav sana bir şey demiyorum zaten..

Karın ağrım falan yok alakasız 1 yerde alakasız 1 şekilde şahsıma mesenetsiz 1 ithamda bulundun soru yollu bende oynunu terse çevirdim her zaman ki gibi.Tagını haybeden vermişler zaten onu da görmüş olduk :asd:
Ne oyunu ya büyük harf olmaz denmişti bana bak hakan da almış yarışmadan onunki küçük ayrıca hatırlatırım yine sen geldin bana bulaştın ben seni alıntılamadım ki ??? 2 aydır bir karın ağrın var ama anlamadım...Oysa benim seninle problemim yoktu kendi kendine top top diye paylaşımlar yaptın her mevzuya musallat oldun hala da devam ediyorsun...

Geri
Üst Alt