# Cafer Tosun

Fernweh tam olarak neydi?
Benim ex kizin durumunda da fernweh yaziuor

Kısaca uzaklara seyahat etme isteği, yolculuk tutkusu denebilir. Almancada bu ruh haline ait bir kelime olması hoşuma gitmişti ilk gördüğümde.

Başta avatara uygun olsun diye Ragnar sözü söyledim de uzun diye olmadı ben de kısa kelime olarak bunu söyledim :D

Kısaca uzaklara seyahat etme isteği, yolculuk tutkusu denebilir. Almancada bu ruh haline ait bir kelime olması hoşuma gitmişti ilk gördüğümde.

Başta avatara uygun olsun diye Ragnar sözü söyledim de uzun diye olmadı ben de kısa kelime olarak bunu söyledim :D
Ben de fiktif bir karakter sandım avatarından yola çıkarak :asd: Cehalet başka bir şey :)

Ne oyunu ya büyük harf olmaz denmişti bana bak hakan da almış yarışmadan onunki küçük ayrıca hatırlatırım yine sen geldin bana bulaştın ben seni alıntılamadım ki ??? 2 aydır bir karın ağrın var ama anlamadım...Oysa benim seninle problemim yoktu kendi kendine top top diye paylaşımlar yaptın her mevzuya musallat oldun hala da devam ediyorsun...
Atma yav top züppe vs. gibi olayları sen çıkarmadın mı mesele senin sevdğin adama demem ama dime :D Musallat, bulaşmak mı alıntı yapınca musallat mı olmuş olunuyor :) Zaten sorduğum sorulara da alakasız yanıtlar veriyorsun

Google diyor ki Almanca bir kelimeymis, manasi "uzak bir yerlere gitme istegi, seyahat acligi, uzakta olma arzusu" imis

Benim ilk gördüğüm yerde daha derin bir anlamından bahsediliyordu. Şimdi bi baktım Yusuf sorunca ama bulamadım, internette değildi zaten büyük ihtimal.

Sözlük anlamı böyle ama evet..

Benden uzak Allaha yakin olsun.

Atma yav top züppe vs. gibi olayları sen çıkarmadın mı mesele senin sevdğin adama demem ama dime :D Musallat, bulaşmak mı alıntı yapınca musallat mı olmuş olunuyor :) Zaten sorduğum sorulara da alakasız yanıtlar veriyorsun
Yoo müller hakkında yazdın bir şey demedim ama 2 aydır bir teyakkuz halindesin sebebi ne???

Benim ilk gördüğüm yerde daha derin bir anlamından bahsediliyordu. Şimdi bi baktım Yusuf sorunca ama bulamadım, internette değildi zaten büyük ihtimal.

Sözlük anlamı böyle ama evet..

Cok gereksiz bir bilgi verip uyuyacagim.

Reelde yusuf 2.ismim diger adimla tanirlar hep oyle hitap ederler.
Burda her yusuf denildiginde garipsiyorum 1 2 sn sonra jeton dusuyor.

Geri
Üst Alt