- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Cok gereksiz bir bilgi verip uyuyacagim.
Reelde yusuf 2.ismim diger adimla tanirlar hep oyle hitap ederler.
Burda her yusuf denildiginde garipsiyorum 1 2 sn sonra jeton dusuyor.
İyi geceler reis ne diyim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok gereksiz bir bilgi verip uyuyacagim.

Ben müllerden başka kime top yazmışım hala uyduruyorsun, 2 aydır teyakkuzda falan değilim gözüme çarpan birşey olursa cevap veriyorum tıpkı bu konuda olduğu gibi, kötü 1 haberim var diyorsun sanki senin daha önce yazman çok önemli birşeymiş gibiYoo müller hakkında yazdın bir şey demedim ama 2 aydır bir teyakkuz halindesin sebebi ne???
merak ettim bunun neresi kötü diye soru sordum meseleyi verdiğin cevaplarla sen buralara getirdin, ayrıca mesnetsiz iddia atıyorsun hala şahsıma karşı karın ağrın var diyeSen sordun neden öyle yazdın diye ben de cevap verdim...Niye mesnetsiz 2 ay önce gayet güzel postlaşıyordun benimle müller olayından sonra teyakkuza geçtin de orada top diyen sendin ben cevap vermedim ama hala uzatıyorsun...Ben müllerden başka kime top yazmışım hala uyduruyorsun, 2 aydır teyakkuzda falan değilim gözüme çarpan birşey olursa cevap veriyorum tıpkı bu konuda olduğu gibi, kötü 1 haberim var diyorsun sanki senin daha önce yazman çok önemli birşeymiş gibimerak ettim bunun neresi kötü diye soru sordum meseleyi verdiğin cevaplarla sen buralara getirdin, ayrıca mesnetsiz iddia atıyorsun hala şahsıma karşı karın ağrın var diye
Ben müllerden başka kime top yazmışım hala uyduruyorsun, 2 aydır teyakkuzda falan değilim gözüme çarpan birşey olursa cevap veriyorum tıpkı bu konuda olduğu gibi, kötü 1 haberim var diyorsun sanki senin daha önce yazman çok önemli birşeymiş gibimerak ettim bunun neresi kötü diye soru sordum meseleyi verdiğin cevaplarla sen buralara getirdin, ayrıca mesnetsiz iddia atıyorsun hala şahsıma karşı karın ağrın var diye
İzlemedim ki diziyi tarihsel bir dizi mi?
Yusuuuf, çık o kuyudan Yusuuuf.Cok gereksiz bir bilgi verip uyuyacagim.
Ragnar ve Walther White.Sayılır. Ragnar Lothbrok figürü tarihteki gerçek şahıslardan doğan bir efsane zaten. Tarihsel bir karakter denebilir yani.
Dizi Britanya'ya yapılan efsanevi Ragnar önderliğindeki ilk Vikings akınlarını konu alıyor. Sonra The Great Heathen Army'e kadar gidiyor işte. Ama inaccuracy var baya.
Dizi güzel, her türlü izlenir özellikle ilk 2 sezon. Ama izlediğim en iyi 5 diziye sokmam herhalde. Ragnar karakteri ise ayrı. İzlediğim bütün film ve diziler içinde en sevdiğim karakter olabilir.
Ragnar ve Walther White.
Ben sana sordum niye öyle yazdın diye "seninle alakalı değil" dedin.Halbuki "renktaşlar size kötü bir haberim var" demiştin yani ben seni de GS li bildğim için üzerime alındım.Sonra konuyu farklı yerlere çektin alakasız şekilde ki ben orda art niyet ararım sayın bayım.Sen sordun neden öyle yazdın diye ben de cevap verdim...Niye mesnetsiz 2 ay önce gayet güzel postlaşıyordun benimle müller olayından sonra teyakkuza geçtin de orada top diyen sendin ben cevap vermedim ama hala uzatıyorsun...
sen başkalarına çatır çatır saydırırken iyi dime.Bende Müllere laf söylediğimden dolayı bana cephe aldın diyorum o zaman, bu şekilde herkes birbirine suç atablilr yani.Ben senle aynı fikirde olduğum zaman yine güzel güzel postlaşırım yani ne var ki bunda.Tamamını izlemedim, bu yüzden daha tam kararımı vermedim. Birinci sezon final sahnesi ile beni benden aldıklarını ise inkar edemem tabiiki.İzledin mi bilmiyorum reis ama la casa de papel'den Berlin de bu ikiliye dahil oldu bende..
DK daki rezil performansından dolayı olabilirBu sene altın TOP ödülüne neden aday olmadı acaba Müller merak edilesi
Yok işte aynı fikirdeyken değil sadece bulaşmak için post atıyorsun 2 aydır ben sana bir şey demiyorum sen musallat oluyorsun sürekli bir bahane arıyon evet seninle alakalı değildi yazdığım bunu sende biliyorsun da retorik kasıyorsun...Ben sana sordum niye öyle yazdın diye "seninle alakalı değil" dedin.Halbuki "renktaşlar size kötü bir haberim var" demiştin yani ben seni de GS li bildğim için üzerime alındım.Sonra konuyu farklı yerlere çektin alakasız şekilde ki ben orda art niyet ararım sayın bayım.
Heralde ben diyeceğim müllere sen niye diyesinkisen başkalarına çatır çatır saydırırken iyi dime.Bende Müllere laf söylediğimden dolayı bana cephe aldın diyorum o zaman, bu şekilde herkes birbirine suç atablilr yani.Ben senle aynı fikirde olduğum zaman yine güzel güzel postlaşırım yani ne var ki bunda.
Ek yapmışsın şimdi okudum, evet cidden ben bu denli muhteşem bir karakter hatırlamıyorum. Adamın vücut dili bile birinci sınıf oyunculuk ortaya koyuyordu.İzledin mi bilmiyorum reis ama la casa de papel'den Berlin de bu ikiliye dahil oldu bende..
Ragnar'ı şahsen biraz ayrı tutuyorum bu arada![]()
Bak sende art niyet var diyorum boşuna değil alıntı yapıyorsun demiyorsun "musallat-bulaşmak" diyorsun.Benle nasıl alakalı değil yav "renktaşlar kötü haberim var" demişsin merak ettim neresi kötü bu durum diye aşırı mantıksız bir cümleydi doğrusu sordum verdiğin cevap daha da saçma "seninle alakası yok", ondan sonra konuyu iltimasa çekiyorsun bir bakıyoruz ki sana iltimas geçilmişYok işte aynı fikirdeyken değil sadece bulaşmak için post atıyorsun 2 aydır ben sana bir şey demiyorum sen musallat oluyorsun sürekli bir bahane arıyon evet seninle alakalı değildi yazdığım bunu sende biliyorsun da retorik kasıyorsun...
Bence bu kadar uzatacağına 2 aydır ne karın ağrın varsa onu söylesen daha iyi olurdu...Bak sende art niyet var diyorum boşuna değil alıntı yapıyorsun demiyorsun "musallat-bulaşmak" diyorsun.Benle nasıl alakalı değil yav "renktaşlar kötü haberim var" demişsin merak ettim neresi kötü bu durum diye aşırı mantıksız bir cümleydi doğrusu sordum verdiğin cevap daha da saçma "seninle alakası yok", ondan sonra konuyu iltimasa çekiyorsun bir bakıyoruz ki sana iltimas geçilmişSana neden tag verdiler dedim 3 4 mesaj sonra cevap verdin lafı dolandıra dolandıra sonra tüm bu saçmalamandan kurtulmak için; "karın ağrın var , 2 aydır bana musallat oldun" gibi mesnetsiz iddialar da bulnuyorsun.İyi geceler sayın bayım.
Aydın sen misin? Avatarın değişmiş beni rahatsız etti...Sayın Uğur Güzel deki tag beni rahatsız ediyor
Bu gibi uydurma ithamlarla saçmalıkların temize çıkmaz haberin olsunBence bu kadar uzatacağına 2 aydır ne karın ağrın varsa onu söylesen daha iyi olurdu...