Cafercan geri dönsün

21. olarak insanlara güvenmeyi öğrenmeye çalışırdım.
22. olarak kendi hatalarımı arardım
23. olarak fizik çalışırdım

Adıyaman'lı olduğum ve hali hazırda Adıyamanspor'da oynadığı için canlı yayını izleme fırsatım oldu lakin geçmişe bu denli takılı kalıp, kendi dışında herkesi suçlaması bende rahatsızlık yarattı. Eleştirilerinde mutlaka haklılık payı vardır ama çalışmış olduğum tüm hocalar kötü olmasa şu an seviyem daha üst düzeyde olurdu tarzındaki ifadesi cidden kaale alınabilecek türden değil.

arda celimsiz degildi aslinda abi, fizik olarak iyi degildi ama vucut tipi gotten bacak oldugu icin kuvvetini iyi kullaniyordu

Dengeliydi Arda ama zamanla fiziği de gelişti gerçi çok kaslı değildi, Atletico'da iyi noktaya geldi o konuda.

Şu anda da kesin yağlıdır bayağı.

Adıyaman'lı olduğum ve hali hazırda Adıyamanspor'da oynadığı için canlı yayını izleme fırsatım oldu lakin geçmişe bu denli takılı kalıp, kendi dışında herkesi suçlaması bende rahatsızlık yarattı. Eleştirilerinde mutlaka haklılık payı vardır ama çalışmış olduğum tüm hocalar kötü olmasa şu an seviyem daha üst düzeyde olurdu tarzındaki ifadesi cidden kaale alınabilecek türden değil.

Kendisini anlayabiliyorum.

Benim zamanımda da hocalar mesela stoperlere, topa vur uzaklaştır derdi, bu zihniyet yıllarca topa gülle muamelesi yapan tahta ayaklı stoperler çıkmasına sebep oldu. O yaşlarda kazandığın alışkanlıkları da değiştiremiyorsun oyun zekan yüksek olsa da.

Hal böyle olunca da yetenekli olduğunu düşünenler, istediklerini başaramayınca bazen insanda isyan oluşuyor, öyle olunca da başkalarını suçlu görüyorsun.

Bilmiyorum belki ben abartıyorumdur ama Cafercan'dan daha iyisini görmedim ben alt yapıda şu ana kadar.

Genç oyuncu takım mağlupken oyuna girmemeli öndeyken girmeli diyor.

:eek::eek::eek:
Çarpıçı acıklamaları var izleyin vaktiniz varsa

Bu bahsettiği Malatya maçında tribündeydim. Garibim oyuna girdiğinde tir tir titriyordu heyecandan.
Özgürcan vardı bir de bunun akranı yanlış hatırlamıyorsam.

Geri
Üst Alt