- 6 Eylül 2014
- 95.139
- 65.691
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygı duyarım ama senin beğenmediğin bir karı var mı? Seni bir değer biçici olarak alamadımKendisini beğenirim. Ama konudaki yetersiz info midemi bulandırdı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nikahinizami alacaksınız. KARIYI beğendiniz bahane aramayinÇok fazla bilgilendirmişsin renktaş bunu biraz daha az yap tüm sayfa bilgilendirme mesajı.
Demin Hande sarioglunu beğenmedi hakkını yemeyelim orda şaşırttı.Saygı duyarım ama senin beğenmediğin bir karı var mı? Seni bir değer biçici olarak alamadım
ben de pek sevmem la onuDemin Hande sarioglunu beğenmedi hakkını yemeyelim orda şaşırttı.
Beğenmediğimi söylersem yalan söylemiş olurum beğendiğim doğrudur.Nikahinizami alacaksınız. KARIYI beğendiniz bahane aramayin
Lise kaç sene oldu biteli?Yemin ederim bu denli yüksek seviye beklemiyordum kendisine lise yıllarımda vuruktum ama daha detaylı bilgi verilebilir vasat kalmış
Hareketlerini görünce bende soğudum ondanben de pek sevmem la onu
Saygı duyarım ama senin beğenmediğin bir karı var mı? Seni bir değer biçici olarak alamadım
Halen lisedeyimLise kaç sene oldu biteli?
Lan sen zaten liselisin. Sanki 10 sene öncesinden bahsediyorYemin ederim bu denli yüksek seviye beklemiyordum kendisine lise yıllarımda vuruktum ama daha detaylı bilgi verilebilir vasat kalmış
Halen lisedeyim
İhtiyar oldun da nolduLan sen zaten liselisin. Sanki 10 sene öncesinden bahsediyor
Gerekli bilgileri senden alalım o vakit.Yemin ederim bu denli yüksek seviye beklemiyordum kendisine lise yıllarımda vuruktum ama daha detaylı bilgi verilebilir vasat kalmış
Tecrubelendim kaşarlandımİhtiyar oldun da noldu
Her hareketine eyvallah çekerim bu avratin