# Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Çağlar Birinci

Temel ozellikeri uygun, guclu agresif, hızlı. Ama mental ve teknik acıdan vasat. Wederson olmazsa, en uygun aday.

Görüşmeler devam ediyor bildiğim kadarıyla, ilk başta Wederson düşünülüyordu fakat olacağını artık hiç sanmıyorum, Çağlar ile de görüşmeler devam ediyor, Trabzon araya girmemiş olsaydı Çağlarda çoktan açıklanmış olurdu,yakında netleşir durumu...

Cevap: Çağlar'ın işi bitti bitiyor

Volkan Yaman'dan fazlası yok.Takımda formayı sakatlık,ceza vs olduğunda görür.Tabi transfer edilirse :)

Çok doğru.. Son yıllarda bekler gercekten sahada cok fazla soz sahibi olmaya basladı oyun kuran versiyonları bile var bkz Sergio Ramos bence kulübümüzde şuan ideal bir bek yok ve mutlaka takviye yapılmalı.

takımı vasat yerlilerle dolduruyoruz. Asıl korkum kendini kanıtlamış yerli futbolcularımızın bazılarının gideceğinden gelecek yıl bu yıldan beter olabilir diye açıkcası korkmuyor değilim. Sol beke gelince Konyaspor'dan Kaue Da Silva bu adamdan en az 3 gömlek üstündür. Konya lige çıkarsa rahat alırız.

pendiksporun 1990 doğumlu sol bek oyuncusu lokman gör bence çağlardan çok daha fayda sağlayacak bir oyuncu . şahsen kendim izledim bir kaç kez ve gerçekten çok begendim . fenerbahçe altyapsında yetişen bir oyuncu . yöneticilerimiz takip etmeli bence .

Cevap: Çağlar'ın işi bitti bitiyor

Çok doğru.. Son yıllarda bekler gercekten sahada cok fazla soz sahibi olmaya basladı oyun kuran versiyonları bile var bkz Sergio Ramos bence kulübümüzde şuan ideal bir bek yok ve mutlaka takviye yapılmalı.

Keza Barcelona'da nerdeyse her atakta top Dani Alves'in ayağına bir kere değiyor. ;)

Bir ara İnter'de oynayan Türk Maicon diye tanıtılan biri vardı. Aı bizimle geçiyordu bazen. O nasıl bir futbolcu. Denenebilir mi sol kanat içim?

Caner gitti Denizli küme düştü bu adam yüzde %100 bizde demedi demeyin

Ama o.sahaya inler, hamit, solada arda kalır veya tuncayı alırsan o zaman taş gibi bi bek alınabilir :D

Hakan Balta'nin aynisi, sadece Hakan'in 1 senede 10 yas yaslanmamis hali gibi.

Pek bi numarası yok ama caner gittiğine göre el mahkum alıcaz.

Gecen seneki Hakan'i hatirlatti demek istemistim :o

bence hakanın bi tarafı olamaz bence kötüydü büyük takım oyuncusu deil

prese dayanamıyo bu maçta atak yemedik ama çağlar atak görmediğimiz maçta kötü oynadı belki yedek olur

bence çok sırıtmadı yeni alışıyor milli formaya fakat hücum gücü yönünden zayıf yine de o mevkii de canerden faydalı ayrıca volkan şenin kapalı savunmada bu kadar bocalaması alacak takımın dikkat etmesi gereken bir durumdu ...çok göze çarptı ondan belirteyim dedim

bence çok sırıtmadı yeni alışıyor milli formaya fakat hücum gücü yönünden zayıf yine de o mevkii de canerden faydalı ayrıca volkan şenin kapalı savunmada bu kadar bocalaması alacak takımın dikkat etmesi gereken bir durumdu ...çok göze çarptı ondan belirteyim dedim

Şu adamı Caner ile kıyaslayıp güldürmeyin insanı. Caner o kanadı otoban gibi kullanıyor. Çağlar gibi vasıfsız adamlarda öyle çakılı oynuyor. Kapasite yok çünkü. Yapamaz fazlasını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt