Bülent Akgün
Yeni Üye
- 22 Mart 2010
- 13
- 0
- 1.111
Cevap: # Çağlar Birinci
Yanlis baslik, özür dilerim, Hamit ile ilgiliydi.
Yanlis baslik, özür dilerim, Hamit ile ilgiliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
^^^:animation:
Reyis adam sol bek, daha ne yapsin kanat takip ucsun mu?
Hakan Balta gecen sene gayet yeterli ve iyiydi. Bu adam da Hakan gibi. Isini yapiyor. Zaten Sabri hucumsal oldugu icin sol bekte adam kacirmayacak, top gelince bomba sanmayacak bir adam gerekir. Caner sagolsun ikisinde de ustaydi. O yuzden Caglar gibi bir gorev adami yerinde olur. Fazlasini aramaya gerek yok.
HA, olur da Belhadj gelir, iki wing back'le oynariz, o zaman orta sahaya iki on libero ozellikli adam gerekir ama bekler muthis olur. Ona da eyvallah denir.
Ben hala ısrarla Hakan Balta diyorum. Sırf efendi kişiliği ve görevini elinden geldiğince yerine getirmesi bana yetiyor. Sol bek transferi şuan için lüksten öte değil.
Zaten yerli olarak Hakan Balta'dan iyisi yok.
Bana göre İsmail var o da Beşiktaş'ta.
Yerli olarak alınacak oyuncu ancak yedeklemeye yarar.
Direk 11 için oyuncu almaya ihtimal yok, olsa da fark yaratacak yabancı alınabilir ancak.Yabancı hakkını da oraya kullanmayacaktır Galatasaray yönetimi.
Reyis adam sol bek, daha ne yapsin kanat takip ucsun mu?
Hakan Balta gecen sene gayet yeterli ve iyiydi. Bu adam da Hakan gibi. Isini yapiyor. Zaten Sabri hucumsal oldugu icin sol bekte adam kacirmayacak, top gelince bomba sanmayacak bir adam gerekir. Caner sagolsun ikisinde de ustaydi. O yuzden Caglar gibi bir gorev adami yerinde olur. Fazlasini aramaya gerek yok.
HA, olur da Belhadj gelir, iki wing back'le oynariz, o zaman orta sahaya iki on libero ozellikli adam gerekir ama bekler muthis olur. Ona da eyvallah denir.
Momha'yi gecen sene Ankara'da oynanan Fener macinda ilk kez dikkatlice izlemistim. O kanadi F1 pistine cevirmisti ve bunu yaparken geriden kestigi top sayisi bir hayli fazlaydi. Her gereken yerde bitiyo, alsak kendi Miguelimiz olur.
hakan iyi hoş ama onunda sakatlığı beni sinir ediyor.5 maç oynuyor sonra 2 maç kayboluyor.
nasıl bi sakatlıksa hep aynı sıklıkla tekrarlanıyor.