# Çağlar Birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çağlar 'Birinci'

Bence çok bilinçli top oynuyor. İzlediğim maçlarında gayet başarılı maçlar çıkardı. Son milli maçta da bence iyi top oynadı. Alınırsa gayet iyi olur.

ya bu adamın bizden giden volkan ve ferhat tan ne fazlası var.çok düz bir anadolu topçusu iyi olsa trabzon bırakmazdı bu adamı

5 milyon euro yazıyor orda :asd:

Hakan Baltaya alternatif olarak mükemmel bir transfer olur.İnşallah alırız.

Hatta Hakan Balta'yı sollayacağını düşünüyorum.

Çağlar'ı beğenmeyenlerin Çağlar'ın hiçbir maçını izlemediklerini düşünüyorum.

ya bu adamın bizden giden volkan ve ferhat tan ne fazlası var.çok düz bir anadolu topçusu iyi olsa trabzon bırakmazdı bu adamı

Bu mantık artık kaldı mı ?

Her oyuncu her takımda başarılı olabilecek diye bir kural yokki.Türkiye'de ve Dünya'da abartısız binlerce örneği var bunun.

Çağlar alınırsa çok iyi olur. Bana alacağız gibi geliyor.

yedek sol bek gerekli caglar alinabilir denizli baskanida lig tv de Galatasaray in teklifi var demis

ÇAĞLAR’DA MUTLU SON!

Yeni sezon planlamasını Çağlar’ın transferinden gelecek parayla yapacak Denizlispor yönetiminin, halen Milli Takım’la ABD’de bulunan genç savunma oyuncusu için Galatasaray’la el sıkıştığı öğrenildi.

İstanbul’da bulunan Başkan Ali İpek’in, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’la büyük ölçüde anlaşmaya vardığı, peşinat konusundaki pürüzün aşılması halinde transferin bu hafta içinde bitebileceği bildirildi. Bu arada Çağlar konusunda Trabzonspor’un da ısrarını sürdürdüğü ve bu günlerde Denizlispor’a yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Öte yandan bir an önce Bank Asya 1. Ligi hazırlıklarına başlamaları gerektiğini ifade eden Yönetici Yavuz Dalaman, öncelikle teknik adam sorununu çözmek istediklerini söyledi. Yönetimin önümüzdeki hafta önemli bir toplantı yapacağını hatırlatan Dalaman, "Bu toplantıda genel kurul kararı da çıkabilir. Şu anda beklemedeyiz. Çağlar’ın transferinden gelecek sıcak parayla harekete geçebiliriz" şeklinde konuştu.

DHA

insallah dogrudur

Fanatik yazmıştı geçen ay bu haberi :D

Hem türk, hem istediğim standartlarda, hem gerçek bir Galatasaray'lı, hem düşen bir takımda. KAÇIRILMAMALI

Sol beke, milli takim düzeyinde yerli bir alternatif. Aman aman bir oyuncu degil, ama Hakan Balta da degildi. Bekleyip görücez, alindiysa hayirli olsun.

Bu sezon hakan göbekte düşünülecek çağlar ise bekte. Ben defalarca canlı izledim kendisini, izlediğim en iyi bek diyebilirim size, emin olun gelince bu yazılarımı hatırlatacağım :D

bence alternatif açısından iyi olur alınması yönetimin yabancı oyuncu hakkını sol bekten yana kullanıcağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt