Çağlar Şahin Akbaba Galatasaray'da İddiası!

begendigimi ifade ediyorum

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim maçta hatalı gol yediğini hatırlamıyorum.Fener maçında yabancı kaleci oynamıştı.Hatali yedigi gol aklima gelmiyor.Bence alibilecek bir risk.Cok övülen S.Kirintili bile her sene 3-4 maç veriyor.

Yedek kaleci araba lastiği gibidir yılda bir kez lazım olur hayat kurtarır. O yüzden iyi marka almak lazım denenecek birşey değil.

Galatasaray, Kaleci Çağlar Akbaba’yı 1 Milyon TL karşılığında transfer etti. (Skorer)

Şaş'tan 1 yaş küçük :giggle:
Bize bir sıkinti oldugunda kaleyi guvenle emanet edebilecegimiz tecrubeli bir adam lazim.Illa Ahmet olmasina gerek yok.Profil 30 yas ustu olmali.

Caglar'i alirsak hem genc yasinda kulubede curuyecek hem de kalitesi belli degil.

Alisson Liverpool’dan kac yemisti?

Bu arkadas iyi kotu bilmem de sacma mantiklarla gelmeyin pls, thx.

Ellerını gormeden yorum yapmam ellerı buyuk mu kucuk mu

Geçen sezonun devre arası da ilgilenmişiz Fatih hoca beğeniyor demek ki
Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Bülent Toraman: ''Çağlar Şahin Akbaba için Galatasaray'dan bize teklif gelmiştir.''

Floryaya arabasını sokmasında ben fitim. eray seviyeyi zemin altı biyere koydu zaten. su saatten sonra herhangi biri eray'dan daha iyi gelir gözüme.

hayırlı olsun potansiyelli bir cocuk karabükle bakmayın elazıgda asıl iyidi bucaspordan gitmisti oraya

1 M Lira verecekmisiz. 180bin Euro

Karabükü çok baz almayın Muslera da ne goller yemişti Lazio da. Takım salınca topçular ciddiyeti bırakıyor.

Kaç gol yediği önemli değil averaj takımı olmuştu zaten Karabük. Nasıl kaleci olduğunu zaman gösterir.

Geri
Üst Alt