çağrı balta

Transfer dönemi kapali degilmi? Nasil oraya gitti. Kac Para verecekler bize?

Bu lavuk çocukken uluslararası bir turnuvadan sonra kaçıp Bayern Münih'e gitti diye hatırlıyorum.

Tabii orada şartlar Galatasaray gibi olmayınca ağlaya ağlaya homesiklik yapıp geri döndü.

O zaman almamaları lazımdı da babasının hatırına aldılar diye biliyorum.

Fb nin bizi ne kadar kafaya taktığının kanıtı şu çocuğun oraya gitmesi. Psikolojileri bozuk yemin ederim. En iyi oyuncularımıza sulandıklerina şahit olduk şimdi de alt yapıya dadanmışlar jfjfjfjmd.
Bak o kadar kafa kirik ki adamlarda mac gunu bu haberi yaptirdilar. Geven haftada mac gunu bu hiyari konusuyorduk yine bu hiyari konusuyoruz.

gelecek sezondan once a takimda oynayamaz. u19 la maca cikabilir mi bilmiyorum

galatasaraydan fenere giden cocugun kendine inanci yoktur. oraya para kazanip gelecegini garanti altina almaya gidiyordur

osimhen ve icardi gibi iki tane dunya devi forvet var takimda ben olsam kiclarindan ayrilmam her gun antrenmanlarini maclarini izler onlarla konusur mentorluk isterdim.

skill issue

Çağrı cığım nereye gidiyorsan git... Sana fener oynama garantisi mi veriyor? Hemen bas git... fenerin forvetinin de sen olması işimize gelir...

Porsima L-00586 Hippo Minik Ayıcık Görünümlü Masaüstü Çöp Kovası - Çöp  Kutusu Siyah Beyaz

altyapı denen hain yuvasının bize 1 yararı var mı acaba, kapatıp bir takım satın alsak daha yararlı olur. ne oyuncu çıkar, ne oyuncu gelişir 50 yılda bir anca. bir de hep böyle hainlikler.

Konu gündeme geldiğinde sürece dair yaptığım tahmin doğru çıkmış oldu. Henüz 17 yaşında bu kadroya girip süre almasını gerektirecek kadar yetenekli görüyorlar çocuklarını; gerek altyapı hocaları, gerekse Okan Hoca ve yönetimden bekledikleri itibarı görmeyince tepkisel davranış içine girdikleri anlaşılıyor ki gençlerden hiçbirinin süre alamaması gayet doğaldır mevcut kadro yapısı çerçevesinde. Yönetimin tavrını doğru buluyorum; babası eski futbolcu diye ayrıcalık tanınmayacaktı elbette.

Düşük ihtimal ama gittiği yerde başarılı olursa, Balta ailesi bire bin katarak mağduriyet edebiyatı yapar. Tutunamazsa da futbol piyasasından silinip giderler...

Bugüne kadar rakipte dahil hiç bir futbolcu için sağlığı ile ilgili bir şey konuşmadım. Ama bu velet bunu hakediyor.

Koşar adım şikecilere gidersen bedduaları da alırsın.

Hayırsız olsun. Futbolculuk yerine pazarlamacılık yapacağın günler yakındır umarım.

hiç bir eski topçunun veledi torpil için alınmasın bir daha kulübe.

unutun gitsin bu yaşta kendisini geliştirmek ispatlamak yerine transfer düşünüyor. kafadan bitmiş bir cacık olmaz bundan

Geri
Üst Alt