çağrı balta

valla bazı oyuncular 10 dakikada bile kendini belli edebiliyor ada yüzgeç ve o stoperdeki dağhan denen çocuk mesela.Özellikle ada yüzgeç'i hazırlık maçlarında da gördük çocuk akıllı şekilde düşük nabızda oynuyor , Dağhan da baya soğukkanlı oynadı zaten artık yetenekten ziyade bu baskıyı kaldırma ve düşük nabız önemli genç topçuda aldığını heyecan yapmadan bir sonuca vardırabilmesi ve doğru tercih olarak kullanması önemli.Bu arkadaş da bu sene bir hazırlık maçında oynadı hadi dedim daha ilk defa gördüm bir şey demeyeyim ama yani görünen köy de kılavuz istemez bir halt olmaz bundan topa bomba muamelesi yaptı o hazırlık maçında kale ağzında bile korkudan kaleciyi vurmuştu.Olacak olan az biraz kendini belli eder benim şahsi fikrim.Hani bazen cidden 5-10 dakika bile yetiyor hatta o maç bu çağrı ilk yarı full oynadı sanırım

gerçi bana bu haber biraz ısmarlama gibi geldi, yani gel gel de yapıyor olabilirler..
fener resmi teklif yapmışmış, 3 ay sonra bedavaya alırlar isteseler...

Tamam da durduk yere niye böyle birşey yaptılar anlamadım mevzuyu
Ben de anlamadım da gittiğinde söveriz hep beraber... gündemin başına konulacak bir olay da değil hani... Oraya gider orada harcanır, burada kalır torpilli diye biz harcarız... çok fazla takılmamak lazım...

Ben olsam ben de sözleşmeyi kabul etmem, oynattığı var sanki genç topçuları. Ama fenere gideceğini de düşünmüyorum açıkçası.

hakan balta peki bu durumu nasıl açıklıyormuş

Ayrıca osimhen icardi gibi santraforları olan bir takımın ileride süper star özellikleri olmayacak ise bu takımda oynayamayacağını da hem biz hem balta ailesi biliyor olmalı... bu arada 5-10 sene geçse osimhen icardi falan olmasa bile bu takımda her daim iyi paralara iyi oyuncular alınacak ve onlar sahada olacaklardır... velev ki çağrı bir gün 11 santrforu olur o günde taraftar çıldırır ve torpilli diye onu oynatan hocanın anasına söver...

Realist olmakta fayda var. Keşke müthiş nir topçu olsa da 11 in değişilmez ismi olsa ileride ama olmaz...

Yuzelli milyon klup arasindan ibneleri mi tercih etmis? Gerizekalilar forvetsiz kaldi diye aciyacak miyiz? Basimizda Dursun varken Turk futbolunun kalkinmasi icin onu da yapar gerci.

Valla bu çocuk hakkında bir fikrim yok. Geçen sezon Kupa maçlarında 62 numarayla oyuna giren Ada mı Arda mı çocuk çok teknik mesela. Ben çok kısa süre aldığında bile beğendim. Ondan olur. Hâlâ bizdemi onuda bilmiyorum.

Geri
Üst Alt