Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.060
- 25.382
- 3.183
Aslanım canın sopa mı istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da durduk yere niye böyle birşey yaptılar anlamadım mevzuyuAdamlar teklif yapmış çağrı gitmemiş daha... Bir gitmesini bekleyin... sonra seversiniz...
Sözleşme imzalamıyor fenerin teklif yapma sebebi bu. 18 yaşına girdi mi yetiştirme bedelini ödeyip alabilir.Adamlar teklif yapmış çağrı gitmemiş daha... Bir gitmesini bekleyin... sonra seversiniz...
Ben de anlamadım da gittiğinde söveriz hep beraber... gündemin başına konulacak bir olay da değil hani... Oraya gider orada harcanır, burada kalır torpilli diye biz harcarız... çok fazla takılmamak lazım...Tamam da durduk yere niye böyle birşey yaptılar anlamadım mevzuyu
Alsınlar canım kardeşim çağrı balta için ortalığı velveleye mi vereceğiz?Sözleşme imzalamıyor fenerin teklif yapma sebebi bu. 18 yaşına girdi mi yetiştirme bedelini ödeyip alabilir.
umurumda olmaz.Alsınlar canım kardeşim çağrı balta için ortalığı velveleye mi vereceğiz?