çağrı balta

Barış nasıl oynuyor peki. Çocuğu her iki bölgenin beki olarak bile oynattık gıkı çıkmadı.
Santrfor mevkisi için söylüyorum... barış da yine şanslı tayfadandı...saha içerisinde 3 türk bulundurma zorunluluğu varken süreleri buldu. Bir de barış gibi anormal bir fiziğin falan varsa belki...

Sosyal medya da bir kaç ılık yorum okuyorum yok oynatmazsan gider falan. Bizim bu Gs nin alt yapı bildiğin hain yuvası. Şunların yerine afrika dan topla 15-16 yaşında ki çocukları yemin ederim kulübü canı gibi sahiplenirler.

Yav siz ailecek nasıl tiplersiniz yıllardır bu camianın ekmeğini yediniz başka kulüp mü kalmadı.

Kolay mı icardinin olduğu yerde osimhen olduğu yerde oynamak, yunusu eleştirsekte ne aşamalardan geçti anadolu kulüplerine gitti hazır olunca geldi.

Bu hain yuvası lav edilmeli, bu alt yapı yatırımı yabancı çocuklara yapılmalı. Ezeli rakibine giden bir topçunun kendisi ve ailesi bu kulübün tarihinden silinmeli.
Bu çocuk H Balta’nın onayı olmadan gidemez fenere. Babadan oğula ihanet

18lik nhaga oynayınca mustafa kapıya bağladı herhalde fbde oynayamazsan şerefsizsin
Nhaga gibi bir tane topçu yok altyapıda, oynayanıda görüyorız fizik desen yok, üflesen yukılıyotlar, agresiflik yok hırs yok sahada mıymıy gezsinler anca. Komple kapatsalarda olur bizim altyapı görevini yapamıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altayapi konusunda pek bir yorum yapamiyorum.

Galiba hala floryadalar, A takim ordan cikmisken sartlar vs ne haldedir tam bilmiyorum. Yeni tesis cok yakin zamanda olmayacak zaten.

Bir tarafim yeteri ilgi alaka gormuyor altyapi A takim tarafindan diyor. Diger tarafim surekli boyle calisiyor, slaonda paylasimlar yapan "hadi oynatin beni" mesaji verenlere soru isareti koyuyorum.

Her sekilde ama 1 ya da 2 mac oynamasi gerekirdi ya da sure almaliydi-onun uzerine "evlat sen kulup ara ya da yaz kampina kadar sabret" falan denmeliydi.

Gidiyorum kafasindakine kontrat ile cozum uretmeyi dogru yaklasim bulmuyorum. Tavrini savunmuyorum ama altyapi daha fazla ilgi gormeli..

Her genc oyuncu oynamak ister ama fenere gidip süre mi alacagini saniyor? Ordada aynisi olacak, oynamak isteyen anadolu takimlarinda oynamali bir iki yil sonra denersin sansini istanbulda

Defolup gitmesinde sakinca yok. Babasını da götürsün.

Floryanın suyunu içen yerliler hain oluyor
Yabancılar büyülenip gitmek istemiyor

İlk sebebi kendini Ada yuzgecin bile altında görmesi buda bizim için iyi bizim altyapıdaki topcunun seviye olarak altı bir topcunun rakibe gitmesi çok da bir olay değil. Sadece Hakan'ın oğlu olup bunu yapması hainlik . Altyapı gereksiz bir hal almaya başladı yeni nesilde bunu daha çok yaşayacağız. O yüzden altyapıyı kalpatsak daha iyi gibi görünüyor zaten doğru dürüst çıkan topçu yok cikanlarda ilk fırsatta rakibe gidecekse hiç olmasın biz istediğimiz oyuncu olursa diğer alt yapılardan biz alırız.

oyuncunun karakteri ayrı bir konu ama altyapıda sıkıntı var gibi duruyor. liyakatsizlik mi başka bir sorun mu var bilmiyorum. en azından doğru düzgün, süre alacakları takımlara kiralayabilirler. galatasaray'ın özellikle yerli, eski oyuncularında sanıldığı kadar aidiyet duygusu yok gibi.

Ada çok daha yönlü bir oyuncu, Çağrı ise fiziksel yönden iyi ama hazırlık kampında vs de çok numarasını göremedik.

Fenere gitmek isteyen adam siktirip gidebilir hele de anne karnındayken bile bu kulüpte hikayen varken istiyorsan.

Altyapı oyuncularına değer vermediğimiz net ama düzgünce açıklama yapar başka yere gidersin. Altyapımıza dadanan menajerlerden acilen kurtulmalıyız.

Hakan Balta bizden ayrılalı çok oldu milli takımda görev yapıyor yanılmıyorsam

Sorun balta falan değil..şikeci namussuzlara gidenleride gördük.Zaten öyle cinsi bozuk camia ki sürekli kovalıyor bizim alt yapıdaki oyuncuları..Sorun yöneticilerde..Abi o kadar besliyorsun emek veriyorsun bu oyunculara..Arkadaş 18-19 yaşına gelmiş şu an a takım seviyesinde düşğnmediğin adamları ısrarla kadroda tutuyoruz.Bazı oyuncular kendini hemen belli eder bazıları sonrada kendini bulur..Bu çok büyük rezillik..Dalgamı geçiyorsunuz abi siz..Versene kiralık abi.Artık gına geldi bu beceriksiz yönetimlerden.İletişim falan sıfır.Taraftarı skleyen yok.Ama birşey satılacak bunu al taraftar.
Nedir ne değildir kimsenin bir halt bildiği yok.

Recep Yalın Dibek olsun Eren Aydın olsun Çağrı’dan daha potansiyelli ve iyiydiler onlar bile gittikleri takımda pek performans gösteremediler. Burada asıl sıkıntı Galatasaray eğitimi ve kültürü almış futbolcuların suyun karşı yakasının teklifini kabul etmeleri buna çözüm bulunmalı biz neyi nerede yanlış yapıyoruz.

Geri
Üst Alt