çağrı balta

Recep Yalın Dibek olsun Eren Aydın olsun Çağrı’dan daha potansiyelli ve iyiydiler onlar bile gittikleri takımda pek performans gösteremediler. Burada asıl sıkıntı Galatasaray eğitimi ve kültürü almış futbolcuların suyun karşı yakasının teklifini kabul etmeleri buna çözüm bulunmalı biz neyi nerede yanlış yapıyoruz.
hainleri yetiştirerek

Benim fikrim alt yapıları kapatmak yönünde olacak. Burası bizim zayıf karnımız buradan fayda saglayamadigimiz gibi giden oyuncular yüzünden canımız sıkılıyor.

Alt yapıları kapatirsak ne olur? Kemerburgaz tesisleri bir anda %100 tamamlanmış olur.. Topril adam kayırma işlemleri tamamen ortadan kalkacağı gibi alt yapı hocaları kovularak maas yukunden kurtulunur.

Anadolu piyasasi bizim serbest biraktigimiz oyuncular needeniyle canlanir ve ekonomi kazanir.

hakan zaten pasif korkak bir adamdı babasını takmıyordur bu da evde gram sözü geçtiğini sanmıyorum. Torpille yıllarca alt yapıda hocalık yaptı bir halt olmaz hakandan da oğlundanda. Kendilerini ifb ye sunsunlar kerem gibi sıkıntı yok.

Ya daha önce anlatmıştım da dalga geçiyorum veya uyduruyorum sanıldı

Altyapıdan 2 çocuk geldi hatta birinin de kardeşi Alibeyköy’de oynuyordu o da geldi vs bunların da olduğu halı saha maçımız oldu, 5 sene evvel pandemi dönemi yasakları yavaş yavaş kalkıyordu.

Prof topçular tabii başta perişan ettiler ama bir süre sonra alışınca, girdiğim her ikili mücadelede yıktım çocukları. Tüy siklet hepsi. Ben de yıllardır halter çalışıyorum vs, omuz omuzda da gerçekten halı sahada düz adamın yıkılmadığı pozisyonlarda bu çocuklar yerde kalıyordu.

Çağrının da farkı yok. Bu fizikle hayatta süperligde vs oynayamazlar

Okan’ın yediği oyunculardan sadece biri
2009-10 dönemi seninle floryadaydık. Bize bir kere sans verdiler mi? Sen konyaspora ben ankaragucü altt yapisina girdim.
Fener veya bjk isteseydik eminim hic dusunmeden giderdik.
Buradakiler gerceklerden uzak üyeler. Alt yapidaki herkes torpilli zengin cocuklariydi. Akbille idmanlara giden bizden baska biri var miydi? Kesin hikaye anlatmayi hiç birsey yasamadiniz.

Ağır çekimde çektiği şutları instaya atarak kendini bi bok sandı sanırım. Topa gerilip vurana kadar 1 ay geciyor aradan

Babanı da sevmezdim süt oğlan.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Balta ve Ayhan Cocuklarini altyapida parlatmak icin Galatasarayi kullaniyor kim ne derse desin yok yaslarinin en yeteneklisiymis de zirlavalamasi var.

Bunu izledigim kadariyla pek bir isik göremedim.

Ada Yüzgec asil önemli olan. Okan hoca bu cocuga daha fazla süre vermeli. Ya da kiralik yollansin bir yere.

Kendimi elemanın yerine koydum o yaşta olsam ne yapardım diye gs'de kalmak kesinlikle birincil tercihim olmazdı gönül bağım olmasına rağmen ayrılırdım, güncel konjüktürde gs'de A takım yapmak realden daha zor bence kafadan 3 4 yılın gidebilir ama bu elemanın faka bastığı nokta feneri tercih etmiş olması, fenere gitmektense gider bir anadolu kulübünde sürüne düşe kalka oradan açarsın yol. Babası hiç mi anlatmamış buna suyun karşı tarafındakilerin ne kadar karaktersiz olduklarını.

Ulan kaç kurtar kendini dedik herif fbye gitmiş

Neyse bundan bişi olsa Almanya ya kaçtığında geri dönmezdi zaten

bebenin naptığı beni ilgilendirmez, anasıyla babasına bi daha tesislerin umumi tuvaleti bile kullandırılmamalı

Demek ki o babası olacak balta sapı burada yıllarca oynamasına rağmen Galatasaraylılıktan bir gram bile nasibini almamış. Zaten onu da sevmezdim.

Her zaman demişimdir, yerli topçu pişmanlıktır!

Alçak puşt!

Geri
Üst Alt