çağrı balta

Bu adamın Galatasaray da neden görev almamasını da anlamış değilim ama ne olursa olsun Hakan Baltanın içinde Galatasaray duygusu varsa bu işi çözmesi gerekiyordu . Altyapıda bir sorun mu var yıldız dediğimiz adamlar birden takımdan kopuyor ve fb de sırf ortalığı kariştirmak için gidip talip olup almaya çalışıyor

Bu daha 17 yasindaymis, ben 19 falan diye zannettim. Daha 17 yasinda ne derdi varmis da Fener'e gitmek istermis? Iyidir kotudur bilemem de bu yasta bu zihniyette olmasi uzucu demek babasi da buna bazi seyleri ogretememis. Bundan sonra Galatasarayliyim falan diye ortalikta gezinmesinler, profesyonel sozlesmesi olmadigi icin kulube bugunden itibaren sokmam gitsin spor salonunda calissin ne yaparsa yapsin ama bizim tesislere alinmasina gerek yok.

Mustafa Kapı şu an ikinci lig iskenderunsporda oynuyor piyasa değeri 100 bin euro. Hepinizden daha isimliydi Jr. Balta

Bizde görev alıyor mu Hakan Balta hâlâ?

Eğer alıyorsa onu da yollasınlar direkt. Oğlunu fenere yollayan adamdan hayır gelmez.

Her zaman derim Hasan Şaş gibi Galatasaraylılığından 1 gram bile kuşku duyulmayan insanlara görev vermek lazım kulüpte.

Bizde görev alıyor mu Hakan Balta hâlâ?

Eğer alıyorsa onu da yollasınlar direkt. Oğlunu fenere yollayan adamdan hayır gelmez.

Her zaman derim Hasan Şaş gibi Galatasaraylılığından 1 gram bile kuşku duyulmayan insanlara görev vermek lazım kulüpte.
görev alsa yeltenemezlerdi buna zaten görev alamayınca anında hainliğe başlıyorlar. Maalesef Galatasaray'ı böyle satın alınabilir adamlar mahvediyor kulübe sokmayacaksın böylelerini.

Bu daha 17 yasindaymis, ben 19 falan diye zannettim. Daha 17 yasinda ne derdi varmis da Fener'e gitmek istermis? Iyidir kotudur bilemem de bu yasta bu zihniyette olmasi uzucu demek babasi da buna bazi seyleri ogretememis. Bundan sonra Galatasarayliyim falan diye ortalikta gezinmesinler, profesyonel sozlesmesi olmadigi icin kulube bugunden itibaren sokmam gitsin spor salonunda calissin ne yaparsa yapsin ama bizim tesislere alinmasina gerek yok.
Göndereceğimiz Yusuf Demir i oynattık, sözleşmesini feshedeceğimiz adamı tesislere sokmamamız gerekiyordu, yine besleriz oynatırız hazır göndeririz bu herifi de.

Yaw abi Yunus hariç altyapıdan çıkan kimin faydasını gördük uzun zamandır kapatın altyapıyı gitsin rakiplere topçu yetiştiriyoruz resmen

Bizim için çok üzücü, ancak kariyeri için doğru bir adım atmış maalesef :(

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu gereksiz insanların gereksiz çocuklarını yetiştirip gönderiyoruz. Bir dünya yatırım yapıp. Gs'de herşeyden önce aidiyet gelir, gavatça takılan insanların Gs'de yeri yok. Utanması sıkılması olmayan Özbek yönetimi Hakan Balta ve Ayhan gibi adamları ödüllendirerek daha önemli görevlere atayacaktır.

Bizim altyapi altyapi degil, hain kurumu resmen

Geri
Üst Alt