Cahill: "Ocak ayında ayrılmam gerekecek"

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1537548816363.webp
Oynamamayı kabul edecek bir oyuncu değilim. Bazen kariyerin için zor kararlar almak zorunda kalırsın. 7 yıldır büyük işlerin içinde bir oyuncu olarak, içinde bulunduğum durumdan memnun değilim.

Ocak ayında ayrılmam gerekecek.

Futbola oynamaya her zaman açım.

Şu an çok iyi durumdayım.Günlerimi boşa harcamadım.Spor salonunda çok sıkı çalışıyorum.

Açıkçası en önemli şey kulüp. Ama ben durumuma bakmalıyım. Kendi geleceğimin sorumluluğunu almak zorundayım.

Her şey kademeli olarak sona eriyor ya da köşede yeni bir meydan okuma var. Kariyerimden, burada yaptığım şeyden ve bu kadar kısa sürede elde ettiğim şeyden gurur duyuyorum.

Gary Cahill

Gary Cahill, Chelsea'den ayrılışının dostane olabileceğini umuyor, tıpkı Petr Cech'in Haziran 2015'te olduğu gibi.

Football news - Gary Cahill to ask Chelsea for January move after failing to make team

Hemen alalım Maicon'un da kıçına tekmeyi basalım.

Bu adamın maaşı bizi aşar maalesef.
Yalnız CL'de gruptan çıkıp iyi bir kura çekersek riske girebilir bizimkiler.

Maicon denilen gereksiz araplara 3 milyon'a kiralanmis olsaydi bence o parayla cahill gelecekti olmadi

apdür bunun agentından randevu bile alamaz yaew

ayrılda gel aslan parçası. Ama zor ya. Gerçi bu takım ne futbolcular gördü. Olur mu olur.

33 yasinda mi? Iki bucuk sene oynasa kafi. Mutlaka almaliyiz Ozan’a hocalik da eder, iyi de bir karakter.

Kesinlikle büyük katkı sağlar. CL’de turlayıp bunu, birde deli golcü alırsak çeyrek finallere merhaba deriz

beli dönmüyor maicondan da ağır geçen seneki watford maçında izlemistim deulefeu içinden geçti

Maicon 'u gönderebilirsek hemen yarın gelsin Cahill

Cahill-Serdar-Ozan-Donk işimizi görür ...

Geri
Üst Alt