Çalhanoğlu: "Terim'in çocuğuna silah sıksalar..."

Türkiye milli takımında huzur kalmadı. tsporda mükemmel oynayan onurun milli maçta yediği gollerde bu mutsuzluğun dışa vurumudur. volkan-emre-töre gibi karaktersizlerle dolu, şikecileri arkasına alan bir milli takım da milli takım değildir. trabzona gidin kimse milli takımı önemsemiyor artık. Galatasaraylılarında çoğu desteklemiyor. anadolunun çoğu yerindede öyle. eski milli heyecan kalmadı artık. bakmayın medyanın milli heyecanı gündemde tutmaya çalışmasına, kimse umursamıyor milli takımı. bu yüzden milli takım başarılı olamayacak. galatasaray ve trabzonspor olmadan milli takım olmaz tarih boyunca bu böyle olmuştur. biz bu grupta 4.olup eleniriz.

Milli takım kampında silahın ne işi var arkadaş?!

Futbolcu musunuz, mafya mı?

F.T sever böyle töre gibilerini kendide kabadayılıgı sevdigi için

"Terim adam eder" argümanı hala kullanılmamış, çok ayıp.

Su olayi bizim oyunculardan birisi yapsa, sinir disi edilirdi. Törenin cagrilmasi ve ayni anda Hakan ve Ömerin sakatlanmasi bana cok süpheli gelmisti. Adamlar hakli, can güvenlikleri yok.

Töre gibi bal yapamayan ari icinde Hakan seviyesindeki bir oyuncudan vazgecmek cok büyük bir hata.

Kulüp oyuncularımızı geri çağırsın, can güvenliğini kim sağlayacak orada silah çeken bir pskopat varken?

Benim oglumun kafasini silah dayasalar gider ortaligi ayaga kaldiririm. Hic degilse en azindan Polis´e giderim, ve mahkemeye veririm. Fatih Terim adalet bakani degil, böyle ciddi bir konu oturup cay, kahve ve biskevit esliginde cözülecek birsey degildir. Bu Terim´in degil, yarginin cözecegi bir olay. Böyle bir olaydan sonra nasil mahkemeye veya polise gidilmez sasarim.

normal bu
sahte evraklarla uefayi dolandirmaya calisan tip tff baskani
irkciliktan hükum giymis bir zat milli takim kaptani ve örnek gösterilir hep
sikeciler ülkede halk kahramani

biz coktan tüm ülke olarak camura saplandik
bu daha iyi günlerimiz

ft yı tanrı gıbı gorenler var dıyen adamlar dunyada herseyın sorumlusu olarak terımı goruyorlar o da ılgınc..adamın ne alakası var bu ısle gıtsın kendı aralarında cozsunler ısı mıllı takım sılahlı kavganın cozulme yerı yargıc mı ft anlamıyorum sızın bu mantıgnızı.sallamak ıcın yer arayın sız hala

"benim oğlumun sneijder ve drogba dan ne eksiği var onlarla aynı parayı almalı"

Benim oglumun kafasini silah dayasalar gider ortaligi ayaga kaldiririm. Hic degilse en azindan Polis´e giderim, ve mahkemeye veririm. Fatih Terim adalet bakani degil, böyle ciddi bir konu oturup cay, kahve ve biskevit esliginde cözülecek birsey degildir. Bu Terim´in degil, yarginin cözecegi bir olay. Böyle bir olaydan sonra nasil mahkemeye veya polise gidilmez sasarim.

ft yı tanrı gıbı gorenler var dıyen adamlar dunyada herseyın sorumlusu olarak terımı goruyorlar o da ılgınc..adamın ne alakası var bu ısle gıtsın kendı aralarında cozsunler ısı mıllı takım sılahlı kavganın cozulme yerı yargıc mı ft anlamıyorum sızın bu mantıgnızı.sallamak ıcın yer arayın sız hala

Terim ikili arasındaki sorunu çözsün diyen mi var burda, savunmak için saçmalayorsunuz. Arkadaşına silah çeken adamın milli takımda ne işi var?

Galiba onlar harbi Terim´i tanri olarak görüyorlar, onlarda Aysal´a uyup isyan eden melakeler heralde... (!)

Konunun ciddiyetini bile kavrayamayacak insanlar var burada, bu konuda ilk olarak bu durumun üzerine gitmeyen anne ve baba sorumludur ve sucludur. Aceba Anne ve Baba niye sikayetci olmuyor ? Neden böyle ciddi bir konuyu bir yil sonra medyadan anca duyuruyorlar ? Sen kendin babalik görevini yapmayip, elin adamindan medet umuyorsun...

Terim ikili arasındaki sorunu çözsün diyen mi var burda, savunmak için saçmalayorsunuz. Arkadaşına silah çeken adamın milli takımda ne işi var?

Bir cocuk arkadasina silah cekiyorsa, o cocugun anne ve babasi neden gitmez mahkemeye ? Baba´nin reportajda söylediklerini oku, Terim´in olayi cözmedigine kirilmis.

Galiba onlar harbi Terim´i tanri olarak görüyorlar, onlarda Aysal´a uyup isyan eden melakeler heralde... (!)

Konunun ciddiyetini bile kavrayamayacak insanlar var burada, bu konuda ilk olarak bu durumun üzerine gitmeyen anne ve baba sorumludur ve sucludur. Aceba Anne ve Baba niye sikayetci olmuyor ? Neden böyle ciddi bir konuyu bir yil sonra medyadan anca duyuruyorlar ? Sen kendin babalik görevini yapmayip, elin adamindan medet umuyorsun...
terimi savunmak icin saçmalayıp durmayın burda konu törenin şikayet edilip edilmedigi degil o adamın milli takımda ne aradıgı hakanın babasımı seçiyo milli takımı Y.D nin federasyon başkanı F.T nin direktör A.Y gibi birinin kahraman oldugu yerde şikayet etsen ne olcak

Bir cocuk arkadasina silah cekiyorsa, o cocugun anne ve babasi neden gitmez mahkemeye ? Baba´nin reportajda söylediklerini oku, Terim´in olayi cözmedigine kirilmis.

Yahu babasının söylediklerinden bana ne, röportajı okumadım eğer dediğin gibiyse haksızdır ama bu Terim'in suçsuz olduğunu göstermiyor. Olayın beni ilgilendiren tarafı, silah çektiği söylenen bir adam(?)ın milli takıma alınmış olması.

töre bizde olsa 10 maç ceza gelirdi heralde

ulan hala bunu savunmaya çalışanlar var gülsem mi ağlasam mı

meloyu ülkeden kovdurmaya calısan tüpcü mafyatik elemanı milli takıma alıyor

yeni türkiyenin yeni mlli takımı

bastan asagı kokusmus ülke,siyaset,spor hepsi les

Geri
Üst Alt