Çalhanoğlu: "Terim'in çocuğuna silah sıksalar..."

Terim adalet bakanı mı, yargıç mı falan müthiş mantık gerçekten.Böyle saçma bir savunma bekliyordum bende.Milli takım kampında 2 futbolcuya silah çeken bir futbolcuyu kadroya alan teknik direktörün ne suçu olabilir ki zaten.

Fatih terimi ne kadar sevmesemde bu hakan calhanoglunun bir tarafı çok kalkmış

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Çalhanoglunu dogru dürüst oynatmiyor adalet bekçisi. Bu sorunlar yüzünden oldugunu saniyorum. Sakat oldugunu düşünmüyorum. Rezil rüsva olsunlar üzülmem. Fatih Terim'i her gördügümde igreniyorum.

alsa nıye aldı almasa nıye almadı dersınız normal bundan 2 sene once tek kelıme edılmeyen mıllı takım macları terım dusmanları sayesınde prım yapmaya basladı bırakın allah askına bu tavrınızı once Galatasarayı su halde bırakıp kacan adamlara da gosterın ki samimi oldugunuza ınanalım onları efsane ılan edersınız o adamın efsane olmasını saglayan adamı hain...once durust olun mantıklı olun oyle yorum yapın.

Yahu babasının söylediklerinden bana ne, röportajı okumadım eğer dediğin gibiyse haksızdır ama bu Terim'in suçsuz olduğunu göstermiyor. Olayın beni ilgilendiren tarafı, silah çektiği söylenen bir adam(?)ın milli takıma alınmış olması.

Eger Anne ve Baba gereken müdahaleyi yapsaydi, ve durum söylendigi kadar ciddi olsaydi ozaman ilk is mahkemeye ve Polis´e gidilirdi. Eger yapilmadiysa, bana göre anlatilanlarin dogruluk payi bile tartisilir...

yalama senlikleri baslamis yine

Adem bir konunun daha içine sıçmış.

I am the one who knocks!

milli takimdaki güvenligi ve adaleti tabii ki calhanin anasi babasi saglamali
bos bos konusup ftye bok atmayin yani

FTyi savunacagim diye sacmalamaya gerek yok, hatali iste herif

milli takimda bir dahakine yine bir olay olunca ilk calhanin ailesine sövün pls
ftnin günahini almayin

Marjinal tipler yine saçmalamiş burda. Babasi niye polise gitmemiş. Bu ülkede polis mi var? Bu oyuncularin arasinda sorunlar var. Almanyada da biliniyor. Gökhan Töre tesadüfen mi vuruldu? Tekin tip degil. Fatih Terim adaleti saglamiş. Onun adaleti başka bir adalet adi konamaz.

Mantik disi hareket etmek isteyen insanlar, Adem Cakar´in getirdigi perspektifler ile daima sorun yasarlar. Bu konunun basligini hic okumasam, ve sadece yorumlari okusaydim Hakan´in basina silahi Terim dayadi zannederdim heralde.

Silah´i dayadigi iddia edilen Adam tartisilmiyor, olaydan hic bir sekilde sikayetci olmamis Baba tartisilmiyor, ama bas sorumlu Fatih Terim... Fatih Terim´e salliyacaz diye, her kapida ekmek ariyorsunuz...

Kisa vadede düsünen Türk akli iste, bu adam yarin öbrügün yine takimin basina gelince aceba hangi renge bürüneceksiniz. Gelecegi düsünmeden bos bos yorum yapiyorsunuz.

Son düzenleme:
Allahtan üyeyi yoksay diye bir şey var. Bazı postlar gözükmüyor ne güzel.

Konuya gelince skandal olduğu gayet açık. Terim adalet bakanı demiyor kimse zaten,ama milli takımda dingonun ahırı değil o adamı kadroya alanda da suç vardır.

Taptap

Yazıklar olsun.

Peki tüm bunlar yaşanırken tff denen varlık ne yapıyordu. Ben size söyleyeyim olayı ört bas etmek için uğraşıyorlardı. Tff nin parasıyla boğazda rakı balık yemekle ülke futbolu yönetilmez. Çok özür diliyorum afedersiniz ama silgime sürülecek akıl yok şu tffde. Tffdeki statüleriyle nasıl iş hayatımda kendime çevre yaparımın, ihaleleri nasıl kaparımın derdindeler.

GT-I9300 Tapatalk

Eger Anne ve Baba gereken müdahaleyi yapsaydi, ve durum söylendigi kadar ciddi olsaydi ozaman ilk is mahkemeye ve Polis´e gidilirdi. Eger yapilmadiysa, bana göre anlatilanlarin dogruluk payi bile tartisilir...

Adem saçmalıyorsun.

bi ara Gökhan töre nin gelme ihtimali vardı. iyi ki olmamış. Olay ne acaba kız meselesi mi? Dünyayı götürüyorsunuz lan, neyi paylaşamıyorsunuz?

Art niyetli insan, herzaman art niyetlidir... Söyle bir yazdiklarima göz attim, hic bir yerde "Fatih Terim" hatasizdir diye yazmamisim... Objektifim diyenlerden, bence 10 kat objektif bakiyorum bir cok konuya, ama bunu benim yada Fatih Terim ile ilgili art niyetli düsünen, yada düsünmek isteyen insanlar anliyamazlar...

1. Haber Dogrumu ?
2. Baba dogruyu mu söylüyor ? Söyledigi sözlerde celiski mi var ?...
3. Neden zamaninda Polis´e gidilmemis, mahkemeye verilmemis ?
4. Mahkeme´nin cözmesi gerektigi kriminal bir vakayi, neden ailesi Terim tarafindan cözülmesini istiyor ?

Bunlari tartismaya acmadan, bazi üyeler sadece ve direk olarak Terim´e yükleniyorlar ise onlar art niyetlidir. Eger aynen babasinin söyledigi gibi gelismis ise olaylar, tabiki Töre´yi milli takima cagirmak hatadir. Ama bu konu eger dogru ise, bastan itibaren burada ailenin bir ihmali söz konusudur. Bunlar Terim´i da asan konular, yarin halleder barisirlar öbürgün yeniden silah cekebilir.
Ailesinin ilk is olarak Töre´yi mahkemeye vermemesi büyük bir ihmaldir.

Son düzenleme:
İğrenç şeyler bunlar. Milli takım değil tımarhane olmuş resmen. Futbolun başını bu kadar boş bırakırlarsa daha büyük rezillikler de görürüz.

Geri
Üst Alt