Çalhanoğlu'nun Babası Türk Takımlarını Suçladı!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Hamburg’un gurbetçi yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun babası önemli açıklamalarda bulundu. Ara transferde Türk takımlarının kendilerine “Bekleyin sizi alıyoruz” diyerek oyaladığını ve samimiyetsiz davrandığını söyledi. “Oğlum artık Türkiye dosyasını kapattı"

Devre arasında alıyoruz diyerek samimiyetsiz bir tavır sergilediler. Çocuğun piyasasını düşürdüler. Başka yabancı futbolculara dünya kadar para veriyorlar. Ama kendi çocuğuna bir kuruş vermiyorlar. Bu nedenle Türkiye'ye dosyasını kapattım" dedi.

Galatasaray'ın kendilerine devre arasında teklifte bulunduğunu belirten Çalhanoğlu, "Sneijder ve Drogba'ya dünya kadar para veriliyor. Hakan'ın geleceği var. Henüz 20 yaşında. Gelecekte takımına da çok şey kazandıracak. Ama bakıyoruz onlar Bruma, Hajrovic gibi oyuncularla Hakan'ı kıyaslıyorlar.

Kaynak: Sosyal Medya / Gazeteler

Aylardir söylürum bu aile de karakter gibi bir sey yok. Önce Beyaz TV'de "Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum" "Sneijder'in yerine oynarim" falan dedi hakan. Simdi de Hakanin babasi "Bruma ve Hajrovic kim Hakanin yaninda"

Hem Hakan hem de babasi cok kibirli..

Karakter 0. Iyiki almadik bu herifi.

ya bırak Allah aşkına. oyalamışmışlarmış. iyi kullandın o Türk kulüplerini dayı.

Türkün Türkten başka düşmanı yoktur.

edit. çocuğun piyasasını düşürmüşüz ulan sayemizde kazandığının kat katıyla yeni sözleşme imzaladı.

Lan yürü git. Oğlun da uzun yillar ikinci ligte oynar inş.

Karaktersizlikleri genlerinde işli demekki !

Bruma ile hakanı kıyaslamam bile saçmalamış

Hesap Makinesi

Kötü çok kötü.Selçuk'un yerine alabilirz orta sahaya diye düşünüyordum.Hem kümede düşüyorlar.Bu saatten sonra bu topçuyla ilgilenmemek lazım.Tolgay'ı alalım alabiliyorsak.

ya bırak Allah aşkına. oyalamışmışlarmış. iyi kullandın o Türk kulüplerini dayı.

Türkün Türkten başka düşmanı yoktur.

edit. çocuğun piyasasını düşürmüşüz ulan sayemizde kazandığının kat katıyla yeni sözleşme imzaladı.

Aslinda bunun ata sözü olmasi lazim. "Türkün türkten baska dostu yoktur" ata sözünden daha dogru bence.

Karaktersizin tekiymiş.Bedava bile olsa almayalım böyle adamlar

karakterine uygun olarak alman milli takimini secseydi keske.

hamburg da böyle fazla para isterse kimse almaz benden söylemesi, özellikle atletico madrid gibi kulüpler transfere fazla para harcamaz.

klasik sermet şükür.

Hakan Şükür'ü çok severdim kahraman gibiydi benim için ama o babası yok mu sürekli fener transferiyle tehdit ederdi daha fazla kazanmak için. sağolsn dayımız ogünleri hatırlattı

Baktı ki takım küme düşecek, bi tarafları sıkıştı tabi, hemen suçlamalar başladı.

"Galatasaray'ın kendilerine devre arasında teklifte bulunduğunu belirten Çalhanoğlu, "Sneijder ve Drogba'ya dünya kadar para veriliyor. Hakan'ın geleceği var. Henüz 20 yaşında. Gelecekte takımına da çok şey kazandıracak. Ama bakıyoruz onlar Bruma, Hajrovic gibi oyuncularla Hakan'ı kıyaslıyorlar."

yemin ederim şaka gibi ya sinirden kudurturlar insanı.

Sen kalk 20li yaşların başındaki bir oyuncuyla Sneijder Drogba daha fazla kazanıyordu oğlumun onlardan ne eksiği vardı onlar kadar vermedi demeye getir.

yani şunun mantıklı bir açıklaması yok. sayfalarca yorum yapsak dayının o kafayı açıklayamayız.

para sevilirde bukadar gözü kör etmemeli,mantığı infilak ettirmemeli.

Bizde de suç var hayroviçi alcağına al şunu işte niye uzatıyosun ki

Bu adamın böyle karaktersiz olduğu belliydi zaten. Bizi de çok güzel kullandı malesef.

Beni asıl üzen devre arasında bizi kullandığı belli olduktan sonra taraftarımızın hâlâ bunun rüyasını görmesi. Yok hakan selcuku keser, yok hamburg küme düşürme başlığı. Bize ne böyle adamdan. İstediği yere defolsun gitsin...

Hikaye anlatmasin babasi. Cocugun piyasasasini yukseltmek icin Galatasaray'in adini kullandilar. Istediklerini aldilar. Simdide birden "Turkiye defteri kapandi". He ya he. Biraz olsun adam olun be.

Bu karaktersizlerle ilgilenmemek lazım

Maalesef bizi kullanarak ücretinde artırım yaptılar . Klasik gurbetçi bozuntuları işte .

calhanoglu sr & jr

GO F urself in th'ass

regards

Geri
Üst Alt