Call of Duty: Black Ops 6 (25 Ekim 2024)

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718201123977.png

Activision’ın ikonik FPS serisi Call of Duty’nin yeni oyunu büyük heyecanla bekleniyordu. Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen yapım, yakın zamanda resmen duyurulmuştu. İsminin Black Ops 6 olacağı açıklanırken ilk günden Game Pass’e geleceği müjdesi verilmişti.

Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen Black Ops 6; casus-gerilim senaryosunu konu alarak seriyi 1990’ların Soğuk Savaş dönemine götürecek. Geliştiricinin açıklamasına göre, tek oyunculu hikaye Sovyetler Birliği’nin çöküşü ve Amerika Birleşik Devletleri’nin süper güç olarak yükselişinin arka planını ele alacak.

Gerçek dünyadaki olaylarla birlikte kurgusal bir hikayeyi anlatacak. Black Ops 6’da dinamik görevler, yüksek riskli soygunlar ve gizli casusluk faaliyetlerinin olacağı belirtildi. Bu kapsamda oyunda sinematik deneyim sunulacağı aktarıldı.

Black Ops 6, çok oyunculu tarafta ise diğer Call of Duty oyunlarını yansıtacak. 6’ya 6 maçların oynanacağı 16 yeni harita olacak. Rekabetçi çok oyunculu ve tur tabanlı zombi co-op gibi popüler oyun modları da Black Ops 6 ile geri dönecek.

Lansman sonrasında ise ek haritalar ve karakterler ile birlikte birçok güncellemenin sunulacağı belirtildi. Microsoft ayrıca oyunun Xbox’a özel olmayacağının altını çizdi. Bu kapsamda 25 Ekim tarihinde Game Pass, PC, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için sunulacak.

1999 TL’lik ön sipariş sürecinin ise yakında başlayacağı belirtildi. Bu pakete sahip olan oyuncular, açık beta testine erken erişim imkanı kazanacak. Çapraz platform desteğine sahip olacağını da belirtelim.

Beta ilerlemeleri bildiğim kadarıyla sıfırlanıyordu ama bu oyunla ilgili bir şey söylediler mi bilmiyorum. Muhtemelen tam sürümde beta ilerlemeleriyle devam edemezsin
Knives build gitmek istiyorum aslında tam trollemelik becerebilirsen keyifli oluyor

The finalsda baya keyifli light throwing knives ama nerflemişler onu da

Warzone da deli herifler var sadece bıçak kullanan

Knives build gitmek istiyorum aslında tam trollemelik becerebilirsen keyifli oluyor

The finalsda baya keyifli light throwing knives ama nerflemişler onu da

Warzone da deli herifler var sadece bıçak kullanan
MW3'ü bıçakla koştur koştur oynuyorum, çok sinir bozucu ama bir o kadar da eğlenceli

Game Pass sahiplerine duyurulur, beta boyutu 30GB

Fortnite'a döndürmüşler MP'sini, COD MP'sinin geldiği yer korkunç maalesef. Biz BF'den devam. Single'a hiç girmiyorum, onun iyi olma ihtimali zaten yok.

open beta actik ben oynamadim oglum biraz oynuyor biraz toksik gibi geldi muhtemelen oynatmayacagim.

ben biraz denerim bicak melee build gideri varsa devam ederim

Geri
Üst Alt