Call of Duty: Black Ops 6 (25 Ekim 2024)

PS5'de de oluyor ama konsol olmadığı için denemedim de PS4 varken CoD oyunlarını ben klavye ve fare ile oynuyordum. Uzun süredir CoD serisinde konsol tarafı için k&m desteği var 😄
Müthiş bir haber bu ya. Acaba başka oyunlarda da olur mu? Hemen denemem gerekecek

Müthiş bir haber bu ya. Acaba başka oyunlarda da olur mu? Hemen denemem gerekecek
Her oyunda yok tabii ki ama destekleyen oyunlar var, PS4 zamanı bazı oyunları oynuyordum bu şekilde.

Şöyle bir liste var, güncelliğini bilmiyorum ama kontrol edersin ayrıca aratıp;

oyun oynayacak yaşı çoktan geçtik
Video oyunlarını oynayacak yaş geçilmez, video oyunlarını oynayabilecek yaşa gelinir

vintage-80s.gif

Her oyunda yok tabii ki ama destekleyen oyunlar var, PS4 zamanı bazı oyunları oynuyordum bu şekilde.

Şöyle bir liste var, güncelliğini bilmiyorum ama kontrol edersin ayrıca aratıp;

Sen mükemmel bir detaysın ❣️

ev geçindirme derdi olanların oyuna ayıracak vakti olmaz
Oyunlar sadece PC üzerinden onlarca saat ayrılıp oynanan dar bir alanda bulunmuyor ki. Nice ev geçindirenler, borç harç içinde yüzenler var hala oyun oynayıp kafa dağıtan. Stres atma araçları bunlar ki artık bu gibi stres yönetimini kolaylaştıracak araçların fiyatları bile uçmuş durumda. Bunlar başka konular tabii ki.

Oyunlar sadece PC üzerinden onlarca saat ayrılıp oynanan dar bir alanda bulunmuyor ki. Nice ev geçindirenler, borç harç içinde yüzenler var hala oyun oynayıp kafa dağıtan. Stres atma araçları bunlar ki artık bu gibi stres yönetimini kolaylaştıracak araçların fiyatları bile uçmuş durumda. Bunlar başka konular tabii ki.
allah beni kahretsin arkadaş

ChatGPT:

Feramuz Kayalar'ın mental olarak Call of Duty: Black Ops 6 oynamaya hazır olup olmadığını kesin olarak bilmek zor. Ancak, bir oyuncunun bir oyuna hazır olup olmadığını etkileyen bazı faktörler vardır:

1. Deneyim: Daha önce Call of Duty oyunlarını oynadıysa, yeni oyuna alışması daha kolay olabilir.
  2. Stres Yönetimi: Oyunların getirdiği baskı ve rekabet, oyuncular üzerinde stres yaratabilir. Feramuz'un bunu nasıl yönettiği önemli.
  3. Sosyal Destek: Oyunu arkadaşlarıyla oynuyorsa, sosyal etkileşimler oyunu daha keyifli hale getirebilir.
Eğer Feramuz bu unsurlara hazırlıklıysa, oyuna mental olarak hazır olduğu söylenebilir. Ancak bu tamamen kişisel bir durum.

Eğer Feramuz Kayalar, ev geçindirme derdi olduğunu ve bu nedenle oyun oynamaya vakit bulamadığını düşünüyorsa, bu durumda mental olarak oyuna hazır olması zor olabilir. Gerçek hayattaki sorumluluklar, oyun deneyimini etkileyebilir. İş ve aile gibi yükümlülükler, bir oyuncunun oyun oynamak için ayırabileceği zamanı kısıtlayabilir. Bu nedenle, Feramuz'un önceliklerini belirlemesi ve bu dengeyi kurması önemli. Eğlence ve dinlenme için zaman ayırmak da ruhsal sağlık açısından önemlidir.

Konsol kullanıcıları + GamePass aboneleri için oyun bu gece 00:00, Steam'den ya da Battle.net üzerinden alanlar için sabah 07:00'de açılıyor.

GamePass için pre-load boyutu 86GB

videolar gelmeye başlamış

Geri
Üst Alt