Call of Duty: Modern Warfare 4 | 23 Ekim 2026

O zaman bence tanıtım videoları çok vasat yani şu gösterdiğin grafikler gayet iyi görünüyor
Bu arada tanıtım videolarında Activision uzun süredir CGI Sinematik kullanmıyor, görüntülerin hepsi oyun içi motor ile üretilmiş yüksek render içerikler. Fena durmuyor bence.

Şunların tamamen oyun içi motor ile üretildiğini düşününce bayağı güzel görünüyor bence;

1780068082485.webp
1780068117671.webp
1780068139271.webp

Bu arada tanıtım videolarında Activision uzun süredir CGI Sinematik kullanmıyor, görüntülerin hepsi oyun içi motor ile üretilmiş yüksek render içerikler. Fena durmuyor bence.

Şunların tamamen oyun içi motor ile üretildiğini düşününce bayağı güzel görünüyor bence;

Ekli dosyayı görüntüle 324609
Ekli dosyayı görüntüle 324610
Ekli dosyayı görüntüle 324611
Allah Allah benim izlediğim video çok kötüydü ya acaba Stream’de sorun mu vardı
Valla belki Black Oops Warzone başlayabilirim, the finals çok sweaty hale geldi oyunu da pek geliştirmiyorlar zaten oyuncu sayısı çok azaldı

Allah Allah benim izlediğim video çok kötüydü ya acaba Stream’de sorun mu vardı
Valla belki Black Oops Warzone başlayabilirim, the finals çok sweaty hale geldi oyunu da pek geliştirmiyorlar zaten oyuncu sayısı çok azaldı
Steam kaynaklı olabilir belki;

Yüksek bitrate video;

BF 6'nın BR modları da fena değil, ona da bakabilirsin;

Keske single player campaignlere de eskisi gibi onem verseler

eski MW1 ve MW2 tadi damaklarimizda kaldi, hele MW2
Infinity Ward geliştiriyor oyunu. Campaign tarafı eskisi gibi bildiğimiz çizgisel sinematik aksiyondan devam edecek. Infinity Ward üzmez, merak etmeyin. CoD serisinin ilk ve en büyük geliştiricisi, en kötü yeni nesil MW1 ve MW2 kalitesinden devam edecektir bu da.

Black Ops 6 falan bayağı güzeldi campaign tarafında. Tek tük özensiz MP odaklı oyun çıkıyor yoksa yine aynı kaliteden devam ediyorlar genel olarak stüdyolar.

10 yılı aşkındır mobil versiyonu hariç hiç cod oynamadım
E3SFr.gif

Oyunda calisan arkadaslarla gecen bulustum bir yemek yedik. Oyun hakkinda bayagi gururluydular. Guzel oyun olacagina eminim.

Geri
Üst Alt