cameron diaz

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
çoğumuzun maske filmiyle tanıdığı oyuncu. ama adını Charlie’nin Melekleri ile duyurdu. Şu sıralar ne yapıyor bilmiyoruz ama eskiden bayağı iş yapıyordu.

EA460A8F-ED4B-443B-A3FF-73A07515D26E.webp

Geçenlerde konu açmıştın nasıl teklif edeyim diye? Ne yaptın nasıl teklif ettin?

Yagmur imdadima yetisti üstat. Arabayı sahile cektim. Bir buket gül almıştım. Hafif disarda yururken yagmur gelecegini tahmin ettim ve dedim arabaya bir kosu gidip gelitorum. Gullerin yapraklarini ayirip arka koltuga serdim. Aldigim kitabi gullerin arasina koydum. Elle yazilmis bir mektubumda vardi. Sonra yagmur gelince arabaya kostuk iste. Beraber arka koltukta oturunca zaten gozleri durmadi :)

Nereden buluyorsunuz o tip şeyleri ilginç. Gülben Ergen ve Ali Kırca dışında bir ünlünün görüntülerine hiç denk gelmedim!
Ünlü olmadan evvelki görüntüleri vardı redditteki film yıldızlarının bir konusunda.
Dediğin şahısların görüntüleri hakkında bir fikrim yok açıkçası böyle şeyleri takip etmiyorum 🤨

Ünlü olmadan evvelki görüntüleri vardı redditteki film yıldızlarının bir konusunda.
Dediğin şahısların görüntüleri hakkında bir fikrim yok açıkçası böyle şeyleri takip etmiyorum 🤨

Panda Nokialar vardı. Orada elden ele dolaşırdı. Çaba sarfetmeye gerek yoktu. Biri mutlaka sana gösteriyor zaten.

Maske filmindeki hali neydi öyle be, off.

Sonradan yaslandi tabi, simdiki hali ise eh iste. Idare eder.

Geri
Üst Alt