Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.089
- 48.605
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftalardir bekledigim kapisma gerceklesiyor galiba.
Ercan vs Sinan.
Maalesef öyle, baskanlarin kendi aciklamalarina bile gözü kapali güvenmem ben.sonuç hep aynı
hangisi doğru
-aşağıda ki cümle doğrudur
-yukarıda ki cümle yanlıştır
hayatımız paradoks
Bu nasıl bir borçlanmadır? % 15-18 aralığında kredi kullanan kobiler var, bankalar sağlam gördüğü firmaya para satmak için sıra bekliyor, hemde şahsi kefalet karşılığı.
Koca Galatasaray %30 ile kredi mi kullanır? Bugün git bir ticaret erbabına, faktoring nedir diye sor, yasal tefeci der. Batmaya yüz tutan firmalar veya faktoring maliyeti peşin mal alımından daha ucuz ise orada kullanan firmalar tercih eder. Koca şirketlerin sahibi yöneticiler bunu bilmiyor mu?
Bu kisinin ozellikle baskanlar , borcun tarih icindeki gelisimi hakkindaki yorumlari gayet isabetli , faruk suren roportaj yapti yakin zamanda , ust uste koydugunda oturuyor
ben de cok uzun zamandir , konu finansal ise canaydin-aysal-ozbek uclusudur musebbibi , polat ise baska hatalari yuzunden finansal mevzuda da gunah kecisidir yazip durmustum
fakat bu arkadasin yanlis bildigi bir cok detay var
- biricisi uefadan ceza alip almamamizin sermaye arttirimi ile hic bir ilgisi yok , cunku sermaye arttirimina katilacak kisilerin koydugu para denetleme gununde kasada olmayacak , ki ayrica sermaye buyutmesi bir faaliyet kari degildir , nasil bir arap sermayesinin para enjektesi ile ffp devre disi kalmiyor ise sermaye arttirimi da bunu saglamaz . Bu operasyonun amaci teknik iflasi onlemek ve hissedarlari klube daha cok ortaklastirarak paralarini almaktir . Faydalidir fakat uefa nin ffp kritlerleri ile ilgisi yoktur
- ikincisi , eski mecidiyekoy arazisi ve bitisigindeki fabrika arsasi hic bir zaman klupce satin alinamadi , boyle bir durumun dusunceden oteye gitmedigi gayet nettir , onca yazi icerisinde en cok buna takildim , nereden cikti bu ?
- riva dan gelecegi soylenen paranin kirdirilmasi konusundaki detaylar dogru fakat maksimum rakamin buymus gib zikredilmesi hatali cunku insaat tamamlandiginda talep, o donemin emlak konjonkturu, nihai satis fiyati bugunden ongorulemez . Kisaca rivadan elbette daha para gelebilir ve kanimca gelecektir
- bir de mantik hatasi var , rivadan bundan daha baska paranin gelmeyeceginin savunuldugu bir yorumda , floryayi eklesen bile , ki cikarilan sportif alan bilgisi de dogru , nasil oluyor da borc bitip artiya geciyoruz ? Saka olarak degerlendiriyorum bu yorumu .
Geri kalan tum her seye , ozelikle de kisilerle ilgili yorumlara katiliyorum , benim zaman icinde parca parca anlattigim detaylari guzel bir sekilde derlemis
fakat finans ve rakamlarla arasi pek iyi olmasa gerek arkadasin arasi , gorunen o
fakat bazi konularda indigi detaylar benim dahi hic duymadigim seyler , bunlar dogru ise , bu arkadasin bilgileri aktarmaya devam etmesi oldukca yararlidir , kucuk bir ornek , basketbol salonunun teknik detaylari gibi
sonunda taraftarı düşünüp bir şeyler anlatmaya çalışan biri gelmiş
hoş gelmiş,sefalar getirmiş
Otel işi ne oldu? Ordan da zarar ettik mi Dursun başkan çok heyecanlı anlatıyordu en başta sonra ses çıkmaz oldu
Orda gördüğüm bir konu daha bu yüzde 20 borçlanma faizi bu faiz para satanlar içinde büyüyen biri olarak tefeciler bile bu parayı illegal kazanamıyor
Bu Alemin Tek Kralı
Favorin olan adam yabanci sayisi 3e düsmeli diyen adam. Bu Galatasarayin vizyon ve hedeflerine nasil uyuyor onu da aciklarsan sevinirim.benim favori adayım hep o idi candan erçetin'e toplantıya köpeklerinizle giremezsiniz burası ali sami yen'in makamı dediğinden beri![]()
Favorin olan adam yabanci sayisi 3e düsmeli diyen adam. Bu Galatasarayin vizyon ve hedeflerine nasil uyuyor onu da aciklarsan sevinirim.
Galatasaray'la alakalı değil de,Aziz Yıldırım konuşuluyor mu bizim kulislerde,aday olacak mı olmayacak mı,Mayıs'taki Fb kongresi falan.
Yazini okumadim, okumakta istemiyorum. Sadece o yorumuna göre söyledim bunu. Her görüsüne katilmiyorum diyebilirsin ama sonucta favorim diyorsun. Yani elinde olsa onun secilmesini istersin.her görüşüne katılmıyorum diye yazım da var özellikle futbol dışı branşlarda diye siz yazımın bir kısmını almışsınız, hürmetler...
Uefa ile ilgili konularda bu islerden anladigi düsünülen Sinan baska bir sey diyor, sen baska bir sey, anlamadim gitti.
evet kesin aday karşısında da malum kişi aday olacak belli bu durum üstat. bence kadıköyde feneri yenemediğimiz müddetçe aziz yıldırım seçim kazanmaya devam eder zira delege yapısı kendisine hizmet ediyor hedef 1 milyon üye bile temsilci üye statüsü ile kendisine hizmet ediyor bu yapıyı ancak kadıköyde alınacak bir galatasaray mağlubiyeti yıkar. hürmetler...
Yazini okumadim, okumakta istemiyorum. Sadece o yorumuna göre söyledim bunu. Her görüsüne katilmiyorum diyebilirsin ama sonucta favorim diyorsun. Yani elinde olsa onun secilmesini istersin.
Ve Galatasaray bir futbol takimi olduguna göre adamin 3 yabanci istemesi veto yemesi icin yeterli sebep olmali. Favori secerken futbol konusundaki görüslerine göre favori secmekte yarar var sonucta dedigim gibi futbol kulübüyüz, hedefimiz Avrupa.