Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.185
- 10.426
- 2.413
Yeni yusuf bu mu oldu? Yoksa cidden yetenek var mi bu cakma Armando da?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 dakika inceledim ve kanaatim :Yeni yusuf bu mu oldu? Yoksa cidden yetenek var mi bu cakma Armando da?
İşte paylaşıyosunuz şöyle adamları buradaArtık haber yapmak için uğraşmıyor bile. Bakıyor X orada Gs hesapları ne yazmış yabancı medyadan haber almışlar mı? Ona göre bir şeyler sallıyor.
O zaman konuşacak bir şey olmayacak.İşte paylaşıyosunuz şöyle adamları burada
Hepsi yasaklanmalı hepssiii
Aldığımız gençlerden yavaş yavaş pişirip kimi getirdik son 4 yılda?Real madrid arda güleri aldı 1 sene oynatmadı. Normali bu yani büyük takımlar için, fazla forma şansı veremezsin yavaş yavaş pişirip a takım seviyesine getirirsin
samiyene inanmıyorlardı renktaş adam bildi yine e gelde şimdi fabian ruiz için ümitlenmeO zaman konuşacak bir şey olmayacak.
Barış, kerem var ama onlar da 5 yıl oldu herhalde. Zaten fazla almıyoruz bence ki bu tür transferlerde başarı oranı düşüktür zaten. Ucuza alınsın yeter tutmazsa problem yok. İspanyadaki gibi B takım olayı gelmeden bu iş çözülmezAldığımız gençlerden yavaş yavaş pişirip kimi getirdik son 4 yılda?
Konuşacak bişiler buluruz bizO zaman konuşacak bir şey olmayacak.
@Hakan Kuzu Google Translate ile yazmiyor mu? Ben oyle biliyordum.Hakan sen Türkçe biliyon mu?
Dostum samiyenden değil nevzattan bahsediyoruz 1 saat önce platenbergin haberi görüp can iptal diye kolpaladı çocuk uçaktaymışsamiyene inanmıyorlardı renktaş adam bildi yine e gelde şimdi fabian ruiz için ümitlenme
Okan hoca geldiğinden beri aldığı gençler; Kazımcan, Yusuf Demir, Ross, Halil Dervişoğlu, Eyüp Aydın, Siraçhan, Gökdeniz, Arda Ünyay ilk aklıma gelenler. Malesef hiç biri fayda sağladı. Çok zor durumda kalmadığımız sürece süre bile alamadılar. Umarım bu kez farklı olur.Barış, kerem var ama onlar da 5 yıl oldu herhalde. Zaten fazla almıyoruz bence ki bu tür transferlerde başarı oranı düşüktür zaten. Ucuza alınsın yeter tutmazsa problem yok. İspanyadaki gibi B takım olayı gelmeden bu iş çözülmez
Ve bunu Türkçe söylemişben Turkce bılmiyoru demıs