Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.493
- 20.719
- 2.738
belhanda'dan önce gitti demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin attigin karilarA kim bakacak simdi. Özenle bakiyorduiyi bari aralikta dönüyor diyip, ulan biz ocağa yeni girmedik mi ikilemine düştüm
belhanda'dan önce gitti demek
can kadınlara ilgi duymazdı ki. bu sırrını kimse bilmesin diye, benim konuma gelip yalandan karıları ellerdiSenin attigin karilarA kim bakacak simdi. Özenle bakiyordu
Belhandanin gittigi gun cezasini kaldir admirim bu daha fazla agir cezaHerhalde 20 kere uyarmışımdır, bir noktada yoruluyorum artık.
Yaptığım uyarıları dikkate almayan, kafasının dikine giden kimseye merhametli davranmamak daha iyi sanırım bundan sonra, sonuçta düzelen bir şey olmuyor. Yöneticiler de dahil buna, bu akşamki durum fragman olabilir gelecek için.
Abi adam küfretmemiş bir şey yapmamış.Herhalde 20 kere uyarmışımdır, bir noktada yoruluyorum artık.
Yaptığım uyarıları dikkate almayan, kafasının dikine giden kimseye merhametli davranmamak daha iyi sanırım bundan sonra, sonuçta düzelen bir şey olmuyor. Yöneticiler de dahil buna, bu akşamki durum fragman olabilir gelecek için.
Senin yaptığının 10'da 1'ini yapıp 1 yıl ceza aldı, nabacak.Napti bu
Mirasi sende renktas uzulme. Karabacak hep yasayacakAbi adam küfretmemiş bir şey yapmamış.
Tam olarak atılma sebebi ne?
Eşim için af istiyorumMirasi sende renktas uzulme. Karabacak hep yasayacak
Hepsini saysak degil benim i, forumun gecmisini Topla Bunun Kadar yapmamistir. Normal Soru sorduk, agit yak demedikSenin yaptığının 10'da 1'ini yapıp 1 yıl ceza aldı, nabacak.
Dolandırıcı mı çıktı adam nolmuş yav? Olayı bilmiyorum benHepsini saysak degil benim i, forumun gecmisini Topla Bunun Kadar yapmamistir. Normal Soru sorduk, agit yak demedik
Ne Bilim sordum Iste bakamadim forumaDolandırıcı mı çıktı adam nolmuş yav? Olayı bilmiyorum ben
Korona konusunda @Keramettin TANRIVERDİ admirim aşılarla ilgili detaylı yazı paylaşacağım dedi.Bu sahte rütbeli herif de gsc bilim kurulu toplanıyor diyip olayı dalgaya vurunca mıhlandı.Dolandırıcı mı çıktı adam nolmuş yav? Olayı bilmiyorum ben
Üzülmüş gibisin duygulu gördüm seniNe Bilim sordum Iste bakamadim foruma