Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
kacmasa anasini bellerdi onun orda da kacti pezevenk
canımı sıkan bi gorsel oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kacmasa anasini bellerdi onun orda da kacti pezevenk
canımı sıkan bi gorsel oldu
bi sey olmaz abi![]()
canım sıkkın siakamnaber la ban
Bıraksak yine söverdi de cezaları görünce duruldu.. Can uslandı Berke uslanmadı amaHarbiden bugun senin ceza almaman bir mucize la , ipneligine birşeyini bulupda raporlasammi@Can Özbek
bugun oldukca edebli idim ustatHarbiden bugun senin ceza almaman bir mucize la , ipneligine birşeyini bulupda raporlasammi@Can Özbek
nasil hiddetli bir sekilde raporlayip bildirdim amaBıraksak yine söverdi de cezaları görünce duruldu.. Can uslandı Berke uslanmadı ama
Bıraksak yine söverdi de cezaları görünce duruldu.. Can uslandı Berke uslanmadı ama
Yok ya Berke'nin boş geçtiği maç haftası yok gibi. Geçen sefer de yedi yine adam rekora koşuyorBerke bayadir yemiyordu bugun patlak verdi maalesef de Can'ın bugun yememesi beni cidden şaşırttı. sakin kalıyor ve herseye atlamiyor. Kendini cok bozdu bu aralar![]()
Yok ya Berke'nin boş geçtiği maç haftası yok gibi. Geçen sefer de yedi yine adam rekora koşuyor