Tier 3 Can Uzun, Galatasaray'a Gitmeyi Reddetti!

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Can Uzun, Galatasaray'a gitmeyi reddetti! (Sky Sport)

•Can Uzun - Galatasaray defteri kapandı.

İyi bari net tavır koyması güzel yoksa bizimkiler son güne kadar kapısında yatardı, bu şekilde net tavır koyup ikili oynamayan topçular daha iyi neyin ne olduğunu bilelim, taraftar defteri kapatsın ki bunlarda gitmeye yüz bulamasınlar. Tabi haberin yüzde olarak ne kadar doğru olduğunu bilmeden bu yorumu yapıyorum.

ohhhhhh yağlı kazık

Bu saatte kadar bekletilip ve takimdaki belirsizliği gorunce bende istemezdim artik

Çok istiyordu ama reddetti.

Aman hasta GS li deme sakın ne geliyorsa ondan geliyor başımıza.Saglikli GS lilere ihtiyacımız var bizim.Bak bugün gelen oyuncu isteyerek geldi.Biz böyle topculara yonelmeliyiz.Hastalar gelmesin sakin.
Orkun gibi hasta işte parayi verince hasta oluyor bunlar

Takımı kabul etti de can mı reddetti? Ayrıca batrakov alındıktan sonra gelmesini de beklemiyorum can ın...

38 yaşından önce çocukluk aşkına niye gelsin

Büyük ihtimal 3 aydır bekliyordu, en son kayış sıyırdı. O paralara almak saçmalıktı.

Ya kuluple anlasilsa gelirdi her turlu. Olay Frankfurt'u ikna edemememiz. Bu kadar basit.

Frankfurt macinda attigi gol den sonra bizim taraftarin oldugu bölüme giderek taraftara sus isareti yapan oyuncu tabi ki kosa kosa gelecek degil

Geri
Üst Alt