Can Uzun, Türk Milli Takımını Seçti

Malesef bizim millette çok boş bir zihniyet hakim. Adama "Can Uzun dururken niye Cenk Tosun seçildi" diyorsun, "Cenk'in çok emeği var. Kadroya girmek onun hakkı. O kadar emek verdi" diyor.

Maç kaybedersek de "Cenk'in çok emeği var. Ona bir gol yazın" diye rica ederiz artık hakeme. Turnuvaya katılıyoruz, millet hatır gönül kafasında.
Semih'in ne emeği var mesela? Camiasız olduğu için başımız ağrımaz deyip yediler resmen Can'ın hakkını.

Demek ki Hamit Altıntop'a kendini beğendirememiş. Diğer Almancı Cenk Tosun'la arası iyidir onun.

Can'ı izlemedim açıkçası nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama bu sene Cenk tam fiyaskoydu. Bu istatistiklerle Cenk'i tercih etmek tamamen takım içi baskı haricinde açıklanamaz diye düşünüyorum

Öbür velet hazırlık maçında kadroya alınmadı diye ortalığı birbirine kattı,feyyazı arayıp ağladı zırladı,futbol kamuoyunu meşgul etti

Bu çocuk hakettiği halde şampiyona kadrosundan çıkarıldı,imkanı varken şu an gidip almanyayı seçebilir ama daha çok çalışıp formayı hakedeceğim diyor

İşte galatasaraylı olduğu burdan belli

Bu çocuk dururken mal semih i seçene boydan gireyim

yaşı çok genç. bu mentalite kaybetmez ama. 18 yasında bu olgunlukta olmak güzel. kariyeri sakatlıksız basarılarla dolu olsun.

Besiktas diye bir takim olmasa milli takim esasinda cok basarili olur. Ilhan mansizdan baska bir bok veremediler hala bik bik konusuyorlar

Her iyi bir sezon geçiren milli takımda 2 maç oynamamış 18 yaşında oyuncu Avrupa Şampiyonası’nda oynayacak diye birşey yok, milli takım zaten genç, orada yıllardır oynayan oyuncular da var, böyle devam etsin ilerde oynar..

Geri
Üst Alt