Can Uzun: "Yaptığım gol sevinci Galatasaray'a veya taraftarlara yönelik değildi"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
CAN UZUN'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI: "ÜLKEME ASLA SAYGISIZLIK YAPMAM"

Frankfurt'ta forma giyen milli futbolcu Can Uzun, takımının 2. golünü kaydetti ve Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez gol sevinci yaşadı. Can Uzun, attığı golden sonra yaptığı sevinç sebebiyle Galatasaray taraftarının tepkisini toplamıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Can Uzun, "Dün yaptığım gol sevinci Galatasaray'a veya taraftarlara yönelik değildi, sadece golümün spontane bir duygusal kutlamasıydı. Kendi vatandaşlarıma veya ülkemin bir kulübüne karşı asla saygısızlık yapmam ve umarım herkes bunun farkındadır." açıklamasını yaptı.

1758282501364.webp

Adam golden sonra don gibi duracak mıydı

yalandan kim ölmüş
sus işaretini kendi taraftarına mı yaptı? Yoksa Almanya'da SAC gibi yorumcular mı var?

Yunus maşallah adamlara karşı salon salomanje uzandı fotoğraf çektirdi:))))

aynen çok büyük ayıp çarmıha gerilmeli. dün yediğimiz 5 golden değil de bu vasat gol sevincinden yastığa başımı koyamadım

Can Uzun atmasin. Aman can uzun Oynamasin. Can uzun sevinmesin. Hatta Kurada galatasaray cikti diye futbolu biraksin. Niye? Cünki biz 60-65% topa sahip olduk? Cünki biz 5 yedik. Cünki bizim oyuncularimiz cok kirilgan abisi. Bir gol yeyince dagiliyorlar. Dokunmayin hicbirine.

Ama benim hayatim boyunca bir arada görmedigim parayi kazaniyon? Nasil olcak o is? Calistigin isyerinde öyle hatalari kac kez yapabilirsin? Bir pilot kac kez düsürebilir bir ucagi???

Sonra yan gel yat. Ne ala memleket valla. Elin gevuru gelip sonra 5 tane takip topu kolunun altina verip gider öyle. Uyumaya devam.

Okan toparlanmazsa en gec Ekim sonu yolcu insallah!

sülalesine sövülmesi lazım bu stadda maça denk gelirse.Hiç kusura bakmasın , burası orta doğu gibi bir ülke zaten burada öyle şeylere sıcak bakılmıyor üstüne sus haraketleri falan yapıyorsun.En önde ben söveceğim sana bizim stada gelirsen eğer.

Geri
Üst Alt