can uzun

bjkli fena topçu değil gerçekten ama ağlaya ağlaya kadroya alınması hoş olmadı

Bu kararla birlikte gurbetçi topçularda negatif yönelim olma ihtimali yüksek. Bundan sonra türk milli takımı seçmeleri zor.

Sezon başı transfer yapmış ama doğru dürüst oynamıyor, alınabilir mi?

Şu çocukları çok daha erken ve ucuza alabilmek için 100 defa yazdık Hollanda liginde bir pilot takım alın diye kimsenin umrunda değil.
Pilot kulübe aslında gerek bile yok reis bence.Almanya 2. Lig takımları hep potansiyelli forvetleri kiralıyolar geliştiriyolar.Gyökeres'te böyle gelişti.Şimdi Tzimas orda gelişiyo.Paok onla sözleşmesini yenileyip oraya gelişmesi için kiraladı..

Pilot kulübe aslında gerek bile yok reis bence.Almanya 2. Lig takımları hep potansiyelli forvetleri kiralıyolar geliştiriyolar.Gyökeres'te böyle gelişti.Şimdi Tzimas orda gelişiyo.Paok onla sözleşmesini yenileyip oraya gelişmesi için kiraladı..
Pilot takım olayı şöyle güzel Galatasarayda deneyemeyeğim ama potensiyel oyuncuları oynatırsın, üstüne alt yapıdan çıkan potensiyel oyuncuları oynatırsın. Nelson jelert gibi 21 yaşına geldiklerinde +100 Pro maçları olur sen de iyi mi kötü görürsün.

Yoksa dediğin de yapılabilir tabi.

Takipte kalmak gerekiyor, Frankfurt öne cok pahali oyuncular almaya devam edecek.

Milli futbolcumuz Can Uzun, Eintracht Frankfurt'ta şubat ayının oyuncusu seçilmiş.

2029 yılına kadar sözleşme imzalamış bu yaz.

1741095607966.webp

o tren çoktan kaçtı.

biz burada yalvardık alın alın diye kimse takmadı. heralde 3 defa açtığım can uzun konusu iş yapmaz diyerek silinmişti. belki de 4

Eğer hakkı varsa direkt almanya milli takımına dönsün.Sen ulkenden doğru düzgün oyuncu çıkaramayan bir ülkeyken bu tarz oyunculari alıp yeterli süreyi veremiyorsan bu andavalligin bir sonucu olmalı.Kahveci denen herife bile şans var , semihe şans var buna yok öyle mi.Ben olsam net Almanya milli takımına döner bunları rezil ederdim.Sen Fransa milli takımı değilsin böyle adamı bulunca sürekli oynatacanki sonra başkaları kapmasin

IMG_8959.webp

11-10-2005 doğumlu 19 yaşında genç yetenek. 25/26 sezonun ilk maçında 1 gol 2 asistlik performans sergilemiştir. Ayrıca Milli Takım oyuncusudur. Bu ismi bu sene daha çok duyacağız galiba.

Nürnbergte takip ettigim bir isimdi Avrupa kupasinda kadrodan silindiginde üzülmüstüm, önü acik ve parlak diye düsünüyorum

Geri
Üst Alt