Candan Erçetin

İnsanları tanımadan yorum yapmayın.

Hele hele Telegol kaynaksa yazmayın hiçbişey :)

Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.

Kadin yillardir kongre uyesi. Lise, universite vb mudurluk yapmis. İddia ediyorum GS'nin yapisini, tarihini, sporcu kadrosunu, egitimi her seyini senden iyi biliyor. Sen cikmissin burada ahkam kesiyorsun. Kadin diye zayif buldun herhalde yukleniyorsun, merak etme senin gibi 50 kidiyi cebinden cikaracagindan suphe yok!

Buraya hiç bir sebep yokken mesnetsiz bir iddia ile geliniyor ve doğal olarak tepki gösteriliyor. Sonra da bu tepkiye kızıp forum yönetimi ve diğer üyeler hakkında yine mesnetsiz eleştiriler yapılıyor.

Takdiri konuya giren arkadaşlara bırakıyorum ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı müessesesi hakkında bu tür dayanaksız iddiaları için arkadaşımızı kınıyorum.

Kadin yillardir kongre uyesi. Lise, universite vb mudurluk yapmis. İddia ediyorum GS'nin yapisini, tarihini, sporcu kadrosunu, egitimi her seyini senden iyi biliyor. Sen cikmissin burada ahkam kesiyorsun. Kadin diye zayif buldun herhalde yukleniyorsun, merak etme senin gibi 50 kidiyi cebinden cikaracagindan suphe yok!

Liseden mezun olanların büyük çoğunluğu kongre üyesi zaten.Lise veya üniversitede müdürlük yapması çok önemli değil.Spor yöneticiliği daha farklı bir olay.Senide eklersek 51 olur o sayı ..

Buraya hiç bir sebep yokken mesnetsiz bir iddia ile geliniyor ve doğal olarak tepki gösteriliyor. Sonra da bu tepkiye kızıp forum yönetimi ve diğer üyeler hakkında yine mesnetsiz eleştiriler yapılıyor.

Takdiri konuya giren arkadaşlara bırakıyorum ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı müessesesi hakkında bu tür dayanaksız iddiaları için arkadaşımızı kınıyorum.

Bak hocam bu şekil eleştiriye tek bir lafım yok.Bi bitmediniz vs tarzı sözlük ağzıyla konuşulmadıkça ben her söleneni kabul ederim.

Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.

Öncelikle hiç tanımadığın biri insan hakkında sırf kadın diye bu bunu bilmiyordur demek bile çok büyük bir hata. Yıllardır Galatasaray için hizmet etmiş Galatasaray lisesi mezunu bir insanın Galatasaray 11 ini sayamaz demen çok komik ki benim eşim bile Galatasaray 11 ini rahatlıkla sayar.

Bu konularla ilgili tabi ki bir fikri vardır. Kadın bir yönetici görmedin mi hiç hayatında? Çoğu bayan yöneticiler erkeklerden çok daha fazla şey bilirler... Ayrıca bir yöneticinin eski futbolcu falan olmasına gerek var mı onu da çok merak ediyorum. Şayet eskiden futbol oynamış herkes doğru düzgün yönetici ya da teknik adam olsaydı şu anda Türk futbolu ihya olmuştu. Şayet düşüncen buysa...

Bunları söyleyen insan seviyeden filan bahsetmesin. Tartışmaların bir parçası olmak istemiyorum ama son derece yersiz, mesnetsiz ve ortaokul-lise seviyesindeki laflarla insanları provoke etme hakkını kendinizde görmeyin.

Beyler konunun amacı içinde kalırsak sevinirim.

Geri
Üst Alt