Kadir Kalaycı
Sarı Üye
- 8 Aralık 2008
- 355
- 15
- 1.458
Provakatörlük yapıp başkalarına ceza aldırıyorsunuz.Başka kapıya sizin seviyenize inmem dostum.
Eskiden Oğuz Serdar bir di. Şimdi çoğalmış maalesef..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Provakatörlük yapıp başkalarına ceza aldırıyorsunuz.Başka kapıya sizin seviyenize inmem dostum.
Eskiden Serdar oğuz bir di. Şimdi çoğalmış maalesef..
Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.
Şimdi sanada saldırıcaklar naptın sen renktaş...
Kadin yillardir kongre uyesi. Lise, universite vb mudurluk yapmis. İddia ediyorum GS'nin yapisini, tarihini, sporcu kadrosunu, egitimi her seyini senden iyi biliyor. Sen cikmissin burada ahkam kesiyorsun. Kadin diye zayif buldun herhalde yukleniyorsun, merak etme senin gibi 50 kidiyi cebinden cikaracagindan suphe yok!
Buraya hiç bir sebep yokken mesnetsiz bir iddia ile geliniyor ve doğal olarak tepki gösteriliyor. Sonra da bu tepkiye kızıp forum yönetimi ve diğer üyeler hakkında yine mesnetsiz eleştiriler yapılıyor.
Takdiri konuya giren arkadaşlara bırakıyorum ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı müessesesi hakkında bu tür dayanaksız iddiaları için arkadaşımızı kınıyorum.
Ya öf be ya
Olum ne ezik adamlarsınız bi sakin olun ya
Rahatla olum rahatla. Hayat böyle geçmez yaw ona isyan buna arıza
Sayın Başkan Yardımcımızın gündemi meşgul eden konular hakkında ki fikrini çok merak ediyorum.Tabi fikri varsa..Galatasarayın 11 ini saysın ezbere tüm laflarımı yicem.Bu bile bir istifa sebebidir.
Şimdi senin seviyene inip mağlup olmak istemiyorum.Burdan bakıyorum sana renktaş.
Kes lan
Liseden mezun olanların büyük çoğunluğu kongre üyesi zaten.Lise veya üniversitede müdürlük yapması çok önemli değil.Spor yöneticiliği daha farklı bir olay.Senide eklersek 51 olur o sayı ..
Şikayet etmicem kardeşim seni.Aynı renkler için burda olduğumuza inanıyorum.