Candan Erçetin

Cevap: Candan Erçetin | Başkan Yardımcısı

Sanatçılığını çok beğenirim bu arada. Aptal saptal magazin haberleriyle gündeme gelmeden de başarılı işler yapabilen birisi.

Güzel, bir bayanin ikinci baskan olmasi avrupanin gözünden kacmiyacaktir ;) Bunlar prestij icin önemli hamleler.

Hayırlı uğurlu olsun görevinde başarılar candan başgan.

Ynt: Candan Erçetin | Başkan Yardımcısı

birader mesele nerde ders verdiği kim olduğu ne iş yaptığı değil profesyoneller gelcek dedi bu geldi bunu garipsedik. profesyonel lafı hikayeydi temizlik yapılmış işte.yapmasında demıyoruzda açık açık söyle yani

Anladığın bir şey yok bari sus.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çakma bir Twitter hesabı açılmadı mı hala Canan Hanım adına :D

Profesyoneller YK nin altında çalışacak. Bunu kafanıza sokun. Bilmeyenler için yazıyorum.

birader mesele nerde ders verdiği kim olduğu ne iş yaptığı değil profesyoneller gelcek dedi bu geldi bunu garipsedik. profesyonel lafı hikayeydi temizlik yapılmış işte.yapmasında demıyoruzda açık açık söyle yani

Prolar yönetime gelmeyecek zekidaş. Başkanın dediği yönetici sayısını 7'ye düşürüp proların yönettiği bir kulüp sistemi. Başkana bağlı olarak çalışacak. Bu durumda yöneticilerin önemi kalmıyor.

Prolar yönetime gelmeyecek zekidaş. Başkanın dediği yönetici sayısını 7'ye düşürüp proların yönettiği bir kulüp sistemi. Başkana bağlı olarak çalışacak. Bu durumda yöneticilerin önemi kalmıyor.

Önemi kalacak sadece proları denetleyecek ve kararları onayacak vəya veto edecekler. Bence doğru sistem eğer yapıla bilirsə sırtımız yere gəlməz.

Cevap: Ynt: Candan Erçetin | Başkan Yardımcısı

Önemi kalacak sadece proları denetleyecek ve kararları onayacak vəya veto edecekler. Bence doğru sistem eğer yapıla bilirsə sırtımız yere gəlməz.

Ben o işi başkan yapacak diye biliyorum. Doğrudur. O da mantıklı.

Kalbi galatasaray atan icin cinsiyet pesinden gidemem...

Her seyiyle mukemmel bir kadin,super bir karar.

Basarilar ....

Ebru Köksal´i tercih ederdim. Profesyonel kadin. Daha cok yakisirdi acikcasi.

Ünal Aysal varsa sorun yok. Hepsini destekleriz. Basarilar

Sene 1996. Bu kliple popüler müzik piyasasına giriş yapmıştı ve 33 yaşında olmasına rağmen "Türkiye'nin en seksi kadını" seçilmişti. Özellikle sandalyedeki bu oturuşu uzun süre gündemde kalmıştı. Şu an 50 yaşında olmasına rağmen yaşına göre çok güzel bir kadın. Aynı zamanda asil bir kadın. Şarkıcılığını beğenirim. Özellikle "Yalan" ve "Elbette" şarkıları bugün bile etkileyici özellikte olan harika şarkılardır bana göre. Yöneticiliğe direk başkan yardımcılığı görevinden başlaması bana biraz tuhaf gelse de camianın vardır bir bildiği diyorum. Başarılı olmasını temenni ederim. Ama ilk beklentim;

GÜZEL BİR GALATASARAY MARŞI BESTELEMESİ :ayatollah:

Çok çok önemli bir karar, Ünal başkan Avrupa'ya da yeni bir düzen getirecek gibi gözüküyor.

Candan başkana gelirsek asalet, kalite ve güzelliğiyle girdiği ortamlarda fark yaratacağını düşünüyorum, düşünsenize CL kura çekiminde Galatasaray adına katılan kişi Candan Erçetin, bir tarafta diğer klüplerin kelli felli adamları, diğer tarafta bizim narin ve zarif bayan yöneticimiz.

Sanat camiasında olupta,bu kadar polemiklerden uzak,düzgün yaşayan kişi sayısı nadirdir..Türkiye'de ki en asil kadınlardan da bir tanesidir.

Klübumuzun yapısı içersinde halkla ilişkiler konusunda etkin görevler yapacaktır Candan Hanım,çok vizyonel bir hame,kutlarım başkanı..

[video=youtube;GK8pEEEJbYM]https://www.youtube.com/watch?v=GK8pEEEJbYM[/video]

Kalite :ka21:

tumblr_mq3els71W21rff6qio1_500.jpg

Candan Başgan :ayatollah::ayatollah:

çok beğendiğim bi bayan çok iyi oldu

Sene 1996. Bu kliple popüler müzik piyasasına giriş yapmıştı ve 33 yaşında olmasına rağmen "Türkiye'nin en seksi kadını" seçilmişti. Özellikle sandalyedeki bu oturuşu uzun süre gündemde kalmıştı. Şu an 50 yaşında olmasına rağmen yaşına göre çok güzel bir kadın. Aynı zamanda asil bir kadın. Şarkıcılığını beğenirim. Özellikle "Yalan" ve "Elbette" şarkıları bugün bile etkileyici özellikte olan harika şarkılardır bana göre. Yöneticiliğe direk başkan yardımcılığı görevinden başlaması bana biraz tuhaf gelse de camianın vardır bir bildiği diyorum. Başarılı olmasını temenni ederim. Ama ilk beklentim;

GÜZEL BİR GALATASARAY MARŞI BESTELEMESİ :ayatollah:

candan erçetin'i hep şarkıcı olarak tanıdığımız için şaşırıyoruz ancak yıllarca galatasaray lisesi'nde görev yaptı, şimdi de üniversite'de sanırım... bunun dışında galatasaraylılar derneği başkanlığı da yapmıştır... ayrıca eğitim vakfı'nda da başkan yardımcısıydı... candan erçetin'in bu yönleri varken nedense hep şarkıcılığı aklımızda:)

Geri
Üst Alt