candaş tolga ışık

Ben bu adamla program yapsam yeminle 2 program sonra bunu doverim

Karsisindakini kucuk goruyor sacma sapan cumleleri boluyor
Konularin zeminlerini kaydiriyor
Sergen fenerden konusuyor anlatmaya basliyor bir anda araya girip hocam arda gulerde ne gol atti diyor
Lan nane birakta konugun konussun
Dayanilacak gibi bir tip degil

Adam zilyon tane ünlüyü programına alabilecek kadar büyük iş yapmış, bilmişin teki çıkmış forumdaki adamlara laf söylüyor senin yüzünden ünlü falan diye. Şu özgüvenin onda biri bende olsa şimdi nerdeydim kimbilir.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam zilyon tane ünlüyü programına alabilecek kadar büyük iş yapmış, bilmişin teki çıkmış forumdaki adamlara laf söylüyor senin yüzünden ünlü falan diye. Şu özgüvenin onda biri bende olsa şimdi nerdeydim kimbilir.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mertomda hakan delikanlı bilmişliği var egomenim.

bu adamın ses tonu ve bilmişlik endamıyla konuşmasına nasıl katlanıyorsunuz la

Bu herif bu seviyedeyken bile egosu ve kibri böyleyse acun kadar zenginleşirse gerisini siz düşünün. Sergen'e bile üstten üstten saygısızca konuşuyor.

dünkü programı izledim aga bu nedir ya
onu söyle bunu şöyle yap
dursun abi okan

olm sen kimsin yav

bide hata bizimkilerde ne diye gidersiniz bunun programa

bu adam kim yav genel anlamda ? olayı tam nedir?

hitabı kesitlere bakarken bana da garip geldi.

bundan ziyade geçen sezon sonu gibi kanal kanal tura niye çıktı hoca gene.

Medyada söz sahibi ve her çevreden saygınlığı olan gazetecilerin hitabette samimi konuşmasını anlarım da bu candaş kimdir nedir necidir çok anlamadım

İşte ben de onu anlamadım geçen seneki program da böyle miydi aceb
hiç fikrim yok - kesitler olmasa forumda çıkmasa izlemezdim muhtemelen.

bu adamın sadece Gibi dizi ekibiyle olan bir şeyine denk gelmiştim - orada gülmekten 2 kelime edemiyordu zaten.

tanımıyorum herifin olayı nedir hiç bilmem.

Bu herifin okadar gazetecilik gecmiside yok ne ara bukadar insanla arkadaş olmuş çok garip ,aynen Nusret gibi bunu da birileri fonladi muhtemelen

Geri
Üst Alt