Caner Erkin: "Anneme ağza alınmayacak şeyler söylendi, ben de kırmak istedim"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Caner Erkin basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kadıköy'de daha önce kendisine edilen hakaretleri değerlendiren Erkin, ''Benim aklımda bir hareket yapmak yoktu. Kırıldığım için kırmak istedim belki de'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe tuttuğum takım, taraftarı olduğum takım. Küçüklükten beri sevdiğim takım diyen Caner, “Gençlerin Avrupa’da oynaması çok güzel. İnşallah, daha büyük takımlarda oynasınlar. Ben daha genç gitmiştim Avrupa’ya. Ben de önce Avrupa’ya gitmeyi tercih ettim. Yine Türkiye’ye döndüm. Benim düşüncem, Fenerbahçe ile Avrupa’da başarılı olmayı tercih ederim. 3 sene üst üste geldim Kadıköy’e Beşiktaş’ta oynarken. Son sene bir şey oldu. Artık tutkudan mı, sevgiden mi çok farklı bir şey oldu. O dönemde de annem yoğun bakımdaydı. Anneme ağza alınmayacak şeyler söylendi. Ben de kırıldım, çok kırıldım. Fenerbahçe benim için sevgi, aşk, tuttuğum, taraftarı olduğum takım. Benim aklımda bir hareket yapmak yoktu. Kırıldığım için kırmak istedim belki de. Buluştuk yine. Küçüklükten beri sevdiğim takımdayım. Artık, kırgınlık olamaz. Öyle bir şey olmasını istemem. Ben Fenerbahçe taraftarlarını seviyorum, onlar da beni sevsin” dedi.

Caner Erkin, “Fenerbahçe harici hiçbir takımla konuşmadım. Sadece Fenerbahçe ile konuştum ve sonra başka bir takımla görüşmek istemedim. İlk önce başkanımızla, Emre Ağabey ile konuştum. Beni burada istediklerini belirttiler. Aklımda soru işareti yoktu, direkt kabul ettim” şeklinde konuştu.

Sözcü

Bu omurgadan yoksun şahsı bir de takımımızda görmek isteyenler vardı

Neden Fener'e gidenler sürekli "ben küçüklükten beri fenerliyim" diyor? Ve genellikle bunlaar fenerden daha fazla rakip takimlarda forma giymiş oyuncular. Karaktersiz oldukları burdan belli.

Kendisine edilen küfür bedduları, o taraftarların tuttuğu takımda ter dökerek absorbe eden Caner kardeşimizi tebrik ederiz.

Hasta yatağındaki anana sövenlerin yanına koşa koşa gittin :tbr:

Yurtdisina dil öğrenmek için gittikleri için kısa sürede dönmen doğal.

Anana kim ne söyledi bilmiyorum ama bildiğim bir şey var omurgasizlik had safhada.

GSCimbom Mobile App

Arda.Anasina sovduk mu hatirlamiyorum da kendine baya bir sovduk 2 sene boyunca
Öyle bir şeye tribün müsaade etmez. Ederse onların da ta.

Büyük saçmalık oyuncunun hareketlerine göre ailesine saldırmak. Bazı dy lar sosyal medyadan yapıyor bunu irite edici.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt